Προς το περιεχόμενο

συνδεση μεταξυ desktop laptop

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα desktop που παιρνει internet μεσω καλωδιου απο ενα ασυρματο router απο τη θυρα ethernet.το laptop παιρνει internet ασυρματα απο το ιδιο router.

ειναι δυνατο να συνδεσω τα 2 pc μεταξυ τους ωστε πχ να παιρνω απο το desktop αρχεια και να τα μεταφερω/εκτελω στο laptop με την παρούσα "συνδεσμολογια" και το αντιστροφο???

ή ακομη καλυτερα το laptop να "βλεπει" τους δισκους του desktop και να εχει προσβαση σε αυτούς???

πως γινεται η ολη διαδικασία??κανενας οδηγός??

thanx a lot μου λυνεται τα χέρια....

Δημοσ.

δεν ειναι αυτο που θελω εγω.εγω θελω το desktop να συνδεεται ενσυρματα και το laptop ασυρματα ταυτοχρονα και να συνδεονται μεσω του router που ειναι αλλωστε και το κοινο σημείο επαφης τους..

Δημοσ.

Βαζεις και στα δυο σταθερες ip ιδιου range βαζεις και τα δυο στο ιδιο workgroup και κανε share τους φακελους που θες να μοιρασεις. Επισης αν εχεις firewall θα πρεπει να επιτρεψεις την ip του αλλου pc να μπορει να συνδεθει στον αλλον. Τα λειτουργικα ειναι xp ή το laptop ειναι vista?

Δημοσ.

Δεν έχει διαφορά . Κάνε ότι λέει στο λαπτοπ για το ασύρματο και στο pc για ενσύρματο κάνε ότι λέει και για το μοιρασμα κλπ απλά δώσε σαν προεπιλεγμένη πύλη την IP του

ρούτερ σου και δυο επόμενες IP για το pc και το λαπτοπ.

Η αφού είναι κιόλας συνδεμένα στο ρούτερ και έχουν xp κάνε το πολύ απλό από τα προγράμματα-->βοηθήματα-->επικοινωνίες-->οδηγός εγκατάστασης δικτύο μπορείς να το

τρέξεις και στα δυο και να φτιάξεις το δίκτυο μπαμ μπαμ και μετά να επιλέξεις όπως δείχνει ο οδηγός τι θα μοιράζονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...