Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι τροφοδοτικο χρειαζεται η 8800gt? Εχω ενα thermaltake TR2-470W. Μπορει να λειτουργησει η 8800gt με αυτο το τροφοδοτικο? Και ΠΟΥ μπορω να βρω την 8800gt . Σημερα το πρωι πηρα τηλεφωνο ολα τα καταστηματα του Πλαισιου και μου ειπαν οτι εχουν ελλειψη γιατι λεει εχει πολυ μεγαλη ζητηση.. Που μπορω να την βρω? Και ποτε θα ξαναφερουν 8800gt?

Θα την σηκωνει.Εγω εχω το tr2 -500 και παιζει αψογα.

Επισης οι gts ειχαν απαιτηση τουλαχιστον 450 watt τροφοδοτικο, αλλα οι Gt εχουν λιγοτερη καταναλωση απο τις Gts, αρα δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω κάτι φαινομενικά ανούσιο για όλες τις 88000GT που είδα.

Εκείνες οι συσκευασίες-δεινόσαυροι επιτέλους είναι παρελθόν. Θυμάμαι τις MSI σειράς 4,5 και 6 με τα κολοσσιαία τους κουτιά και τρελαίνομαι με την σπατάλη χαρτιού και πλαστικού. Ενώ η albatron μου ήρθε σε ένα σεμνότατο κουτάκι που ίσα ίσα χωρούσε την κάρτα και τα καλώδιά της.

Αλλά νομίζω ότι αυτό πια συμβαίνει με όλες τις κάρτες.

• Super Moderators
Δημοσ.

tsou...h Asus threi thn paradosh...oso pio varvath kai akrivh h karta grafikwn toso pio megalo to kouti ths...milame gia trela mege8h...pio megala koutia kai apo auta twn mobos :P

Δημοσ.

Μη κολλάτε σε μάρκες. Ολες ακολουθούν το reference design της Nvidia. Εκτός απο κάποιες που παίζουν σε μεγαλύτερες συχνότητες και φοράνε μεγαλύτερες ψύκτρες. Εγώ έχω πάρει της Albatron και είναι μια χαρά, ακόμα και με overclock που της έχω κάνει δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2687&ProductName=GV-NX88T512H-B

Για κοίτα καλύτερα...

Χμμ...η νέα έκδοση έχει διαφορετική ψύξη. Η έκδοση xxxxxHP.

Ιδια με τη δικη μου ειναι εμφανισιακα, αλλα μαλλον κατω απο το καπακι θα ειναι οι αλλαγες.

Δημοσ.

Και εγώ αυτήν έχω ρε. Αλλά λέω, δες την πιο πάνω.

Όχι αυτήν που είναι στο λινκ, έχει πιο πάνω την άλλη με τελευταία γράμματα HP και είναι "γυμνή"αλλά έχει πολύ καλύτερο ανεμιστήρα απο τις δικές μας.

Δημοσ.

πάντως σήμερα πέρασα από πλαίσιο και ρώτησα.. θα φέρουν 200 κομματάκια απο Asus 8800 gt μέχρι τη Δευτέρα ... λέω να τσιμπήσω μία;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...