isaias1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 egw pantws pareigeila tin tetarti k xthes tin eixa sta xeria mou. evga 880gt me to crysis mazi.a k opoios endiaferetai to poulaw to paixnidaki afou den prokeitai na to paixw
pc_admin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Τι τροφοδοτικο χρειαζεται η 8800gt? Εχω ενα thermaltake TR2-470W. Μπορει να λειτουργησει η 8800gt με αυτο το τροφοδοτικο? Και ΠΟΥ μπορω να βρω την 8800gt . Σημερα το πρωι πηρα τηλεφωνο ολα τα καταστηματα του Πλαισιου και μου ειπαν οτι εχουν ελλειψη γιατι λεει εχει πολυ μεγαλη ζητηση.. Που μπορω να την βρω? Και ποτε θα ξαναφερουν 8800gt? Θα την σηκωνει.Εγω εχω το tr2 -500 και παιζει αψογα. Επισης οι gts ειχαν απαιτηση τουλαχιστον 450 watt τροφοδοτικο, αλλα οι Gt εχουν λιγοτερη καταναλωση απο τις Gts, αρα δεν θα εχεις προβλημα
Voodooman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Θα ήθελα επίσης να επισημάνω κάτι φαινομενικά ανούσιο για όλες τις 88000GT που είδα. Εκείνες οι συσκευασίες-δεινόσαυροι επιτέλους είναι παρελθόν. Θυμάμαι τις MSI σειράς 4,5 και 6 με τα κολοσσιαία τους κουτιά και τρελαίνομαι με την σπατάλη χαρτιού και πλαστικού. Ενώ η albatron μου ήρθε σε ένα σεμνότατο κουτάκι που ίσα ίσα χωρούσε την κάρτα και τα καλώδιά της. Αλλά νομίζω ότι αυτό πια συμβαίνει με όλες τις κάρτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 tsou...h Asus threi thn paradosh...oso pio varvath kai akrivh h karta grafikwn toso pio megalo to kouti ths...milame gia trela mege8h...pio megala koutia kai apo auta twn mobos
Spartan117 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 εγώ τετάρτη παράγγειλα την e-vga με το crysis και παρασκευή μου ήρθε
NickTheGreek-07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 tsou...h Asus threi thn paradosh...oso pio varvath kai akrivh h karta grafikwn toso pio megalo to kouti ths...milame gia trela mege8h...pio megala koutia kai apo auta twn mobos pes to psemata xexe
darknemus01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 τα Multirama εφεραν την υλοποιηση της 8800gt απο την Gigabyte Γνωρίζει κανείς αν αξίζει η να περιμένω καποια αλλη υλοποιηση απο πλαισιο
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Εγω αυτη εχω και ειναι πολυ καλη.Ουτε ζεσταινεται, και αποδιδει πολυ καλα στα games.
darknemus01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 χμμ γιατι δεν την βρίσκω στο site της Gigabyte ομως?
EKTELESTES Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2687&ProductName=GV-NX88T512H-B Για κοίτα καλύτερα... Χμμ...η νέα έκδοση έχει διαφορετική ψύξη. Η έκδοση xxxxxHP.
Angeldust Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μη κολλάτε σε μάρκες. Ολες ακολουθούν το reference design της Nvidia. Εκτός απο κάποιες που παίζουν σε μεγαλύτερες συχνότητες και φοράνε μεγαλύτερες ψύκτρες. Εγώ έχω πάρει της Albatron και είναι μια χαρά, ακόμα και με overclock που της έχω κάνει δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2687&ProductName=GV-NX88T512H-B Για κοίτα καλύτερα... Χμμ...η νέα έκδοση έχει διαφορετική ψύξη. Η έκδοση xxxxxHP. Ιδια με τη δικη μου ειναι εμφανισιακα, αλλα μαλλον κατω απο το καπακι θα ειναι οι αλλαγες.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ αυτήν έχω ρε. Αλλά λέω, δες την πιο πάνω. Όχι αυτήν που είναι στο λινκ, έχει πιο πάνω την άλλη με τελευταία γράμματα HP και είναι "γυμνή"αλλά έχει πολύ καλύτερο ανεμιστήρα απο τις δικές μας.
liakos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 πάντως σήμερα πέρασα από πλαίσιο και ρώτησα.. θα φέρουν 200 κομματάκια απο Asus 8800 gt μέχρι τη Δευτέρα ... λέω να τσιμπήσω μία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.