Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφερε και το e-shop μια υπερχρονισμενη zotac 8800gt στα 270 ευρώ. Ελεος τη μαμησαν την τιμή, όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε να δείτε κατα πόσο ειναι ανεβασμενο το shader clock γιατι δεν λεει. Αν δεν είναι πάντως καμια 100αρια MHZ πιο πάνω τα 270 ειναι πάρα πολλα, χώρια που κάθε gt τα φτάνει αυτά τα ρολόγια.

Δημοσ.

Είπαμε Ελλάδα είμαστε, ισχύει το 1 USD=1 EURO αλλά κάποιοι το παραξήλωσαν... Βλέπω στο site γνωστού μαγαζιού τηνZOTAC GeForce 8800GT με MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price): 249$ και βάση ισοτιμίας πρέπει να τιμολογείται στα 168 Euro και εμείς εδώ θέλουν να την πληρώσουμε 269 Euro, δηλαδή 101 Euro παραπάνω...:mad:

Μήπως να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε από έξω; Ξέρεται ποια μεγάλα e-shop του εξωτερικού στέλνουν εγγυημένα Ελλάδα χωρίς προβλήματα με τελωνεία και τα λοιπά; Εγώ πάντως το ψάχνω ήδη.

Δημοσ.
Είπαμε Ελλάδα είμαστε, ισχύει το 1 USD=1 EURO αλλά κάποιοι το παραξήλωσαν... Βλέπω στο site γνωστού μαγαζιού τηνZOTAC GeForce 8800GT με MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price): 249$ και βάση ισοτιμίας πρέπει να τιμολογείται στα 168 Euro και εμείς εδώ θέλουν να την πληρώσουμε 269 Euro, δηλαδή 101 Euro παραπάνω...:mad:

Μήπως να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε από έξω; Ξέρεται ποια μεγάλα e-shop του εξωτερικού στέλνουν εγγυημένα Ελλάδα χωρίς προβλήματα με τελωνεία και τα λοιπά; Εγώ πάντως το ψάχνω ήδη.

μονο Ευρωπαικα καταστηματα χωρις τελωνιακα τελη η κανενα τυπο στο ιμπεη:P που θα στο στειλει ως δωρο!

Δημοσ.
μονο Ευρωπαικα καταστηματα χωρις τελωνιακα τελη η κανενα τυπο στο ιμπεη:P που θα στο στειλει ως δωρο!

Καλα νταξει τωρα απο ebay σωθηκες!

Απο Αγγλια τις πουλανε 170 Λιρες και 25 Λιρες μεταφορικα δηλαδη 275 Ευρω περιπου

και να καθεσαι να περιμενεις το Αγγλακι ποτε θα σου τη στειλει.

Για δε το Αμερικανικο ebay εκει το εχουν παραχεσει το πραμα.Εκει την εχουν ακομα

ακριβοτερα ενω την αγοραζουν πολυ φτηνοτερα απο ολους.

Δημοσ.

Εριξα μια ματια στη κατασταση της παραγγελιας μου πριν απο λιγο και αναφερει αναμονη αποθεματος!

Πλακα θα εχει να με παραμυθιασανε!

Οσοι εχετε παραγγειλει απο grammi.gr για καντε τον κοπο να ριξετε μια ματια στη κατασταση παραγγελιας σας!

Δημοσ.

Φίλε δυστυχώς για σένα βγαίνουν αληθινά τα λόγια μου που σου είπα χτές.

Ετοιμοπαράδοτο είναι το άμεσο διαθέσιμο προιόν που πας και αγοράζεις εκείνη την στιγμή από το κατάστημα.

Δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο μέσω παραγγελίας.

Μακάρι να σου έρθει σε 1 μέρα όπως περιμένεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...