Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η 8800gt 256mb που θα σκάσει όπου να ναι αν έχει γύρω στα 180 ευρώ σίγουρα θα είναι φανταστική λύση.

Ειδικά για αυτούς που δεν θέλουν μεγάλες αναλύσεις από 1280χ1024 και πάνω.

Μια χαρα, ακομη και για σχετικα low end pc.

Δημοσ.

Παντού τα ίδια γίνονται.

Διάβαζα σε ξένα forum ένα παρόμοιο περιστατικό με ανέβασμα τιμών.

Η zalman vf-1000 από εκεί που κόστιζε 30$ + κάτι δολλάρια εκτινάχτηκε στα 50$ γιατί είδαν ότι ταιριάζει γάντι στην 8800gt στο site και χτύπησαν την τιμή της.

Μια χαρά είμαστε εδώ ακόμη μόνο στα 32 ευρώ. :-D

Ευτυχώς που δεν το πήραν χαμπάρι τα τσακάλια τα δικά μας.

++Joker 99 100 φορές το είπαμε είναι χειρότερη κατα 10-15% σύμφωνα με τις επιδόσεις και τα reviews.

Δημοσ.
Αυτο που λες εχεις δικιο - ειναι λαθος του πωλητη να δινει ψευδεις/ανακριβεις πληροφοριες εφοσον δεν γνωριζει με ακριβεια το τι γινεται. Καντους μια ιστορια (ασε το email), παρε στο 800 11 12345 ζητα την εξυπηρετηση πελατων και ζητα τον/την προισταμενο/προισταμενη και πες τους τα χοντρα. Σιγουρα θα ιδρωσει το αυτι τους, τους εχω κανει και εγω μεγαλες φασαριες για τετοια θεματα και εχω ανταμειφθει οπως επρεπε.

Hight3ch tous esteila arxika to email to opoio tous trizei toso poli ta dontia pou den tha exoun apo pou na piastoun, (eimai periergos ti tha apantisoun) kai simfwna me auta pou tous lew den tha mporesoun na mou arxisoun tis aidies gia ellipsi proiontvn kai aidies.Tin eixa paraggeilei apo 2/11 tin karta.Tha doume ti apantane kai meta tha dw pws tha to paw..

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πάμε να χαλαρώσουμε λίγο.. Εγώ λέω να γράψουμε ποιηματάκι-τραγουδάκι κάτι τέτοιο...

κίνησα γη και και ουρανό

μια 8800Gt να βρω

βοηθήστε λίγο παρακάτω...

(και γω την περιμένω για να στήσω την αναβάθμιση εν τω μεταξύ...):eek::eek::eek:

Δημοσ.
Hight3ch tous esteila arxika to email to opoio tous trizei toso poli ta dontia pou den tha exoun apo pou na piastoun, (eimai periergos ti tha apantisoun) kai simfwna me auta pou tous lew den tha mporesoun na mou arxisoun tis aidies gia ellipsi proiontvn kai aidies.Tin eixa paraggeilei apo 2/11 tin karta.Tha doume ti apantane kai meta tha dw pws tha to paw..

Υπάρχει έλλειψη στην αγορά.

Δεν υπάρχει τπτ στις αποθήκες και να μην το βγάζουν προς τα έξω παιδιά.

Αυτά είναι βλακείες που λένε κάποιοι.

Πουθενά δεν βρίσκεις στην Ελλάδα σήμερα 8800gt ετοιμοπαράδοτη.

Κουράγιο Lefteris, ελπίζω να είσαι πρώτος στην λίστα που θα πάρουν την καρτούλα μόλις έρθει και πιστεύω στην τιμή που την είχες παραγγείλει.

Γιατί 215 ευρώ δεν βλέπω να την ξαναβάζουν. Θα τις πάνε στα 230 λογικά όταν τις ξαναβγάλουν.

Δημοσ.

σήμερα μίλησα με πλαίσιο και μου είπαν ότι την παρασκευή είχαν φέρει (δεν θυμάμαι από ποια εταιρεία) και εξαφανιστήκανε σε λίγες ώρες...

Δημοσ.
Αυτό ίσχυε για τις παλιές 8800gtx+8800gts 320mb και 640mb.

Τώρα με την zalman vf1000 και αυτά τα ψυκτράκια

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464

κάνεις 1 χαρά την δουλειά σου.

e an einai na doso 40 euro peripou,kalitera na paro ena block kai na tou valo neraki...

kai athorivo kai tis mises thermokrasies.

Δημοσ.

Το Πλαίσιο έχει κάρτες στην αποθήκη (αρκετές...) αλλά τις έχει βγάλει απο το site επίτηδες για να τις προωθεί με συστήματα build-to-order απο τα καταστήματα. Φίλος την Παρασκευή παρήγγειλε υπολογιστή απο Πλαίσιο στην Αθήνα και το πήρε κανονικά σήμερα με την 8800GT (μάρκα δε μου είπε).

Επίσης το κατάστημα Θεσσαλονίκης είχε σήμερα 8800GT αλλά εξαφανίστηκαν μεταξύ γνωστών-φίλων κλπ. Ετσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ντού απο παντού και όποιος προλάβει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...