Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζοντας το γενικότερο (παγκόσμιο) πρόβλημα με το stock της GT και έχοντας διαβάσει και την τελευταία τελεία από οτιδήποτε έχει γραφτεί για αυτήν, και, τελικά, έχοντας παραγγείλει τηλεφωνικά στο Πλαίσιο την evga μία μέρα ΠΡΙΝ ανέβει στο site (το έκανα τηλεφωνικά - προσθέτοντάς την σε μια ήδη υπάρχουσα ιντερνετική σύνθεση μου που είχα αφήσει σκόπιμα χωρίς κάρτα έως τότε, με έναν ευγενικότατο πωλητή), μου έχουν δημιουργηθεί πολλά πολλά ερωτήματα. Όπως και εσείς που γράφετε για υποσχέσεις επί υποσχέσεων και αναβολές επί αναβολών, έπεσα κι εγώ θύμα σε αυτό το γαϊτανάκι, με ένα αστείο και παράξενο twist: αφού έπεσα κι εγώ (ο ενοχλητικός πελατάκος που κάνει δύο τηλέφωνα τη μέρα έτσι για να τους σπάσει τα @@) σε 2-3 πωλητές που ήταν κάθετοι πως έχουν ανοιχτές ημερομηνίες παραγγελίας και δεν έχουν ιδέα αν και πότε θα ξαναφέρουν - φυσικά προσπαθώντας να με πείσουν να πάρω GTS - έπεσα την παρασκευή σε μια κοπελίτσα που μου είπε "αχ είστε άτυχος, την τελευταία EVGA thn έδωσα πριν 10 λεπτά!" ΠΟΙΑ EVGA? Αυτή που δεν έχουν άλλες εδώ και 10 μέρες? "Ναι, ξέρετε, μας έρχονται λίγες λίγες, δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε, απλά εξαφανίζονται αμέσως - θα φροντίσω η πρώτη evga που θα έρθει να μπει στο σύστημά σας". Γιατί? επειδή είμαι ωραίο παιδί? έτσι τις κάνει τις δουλειές της η μεγαλύτερη αλυσίδα στην Ελλάδα? (ακόμη κι αν εμένα με συμφέρει άμα μου βρει κάρτα υπερπηδώντας άλλους όπως έκαναν με μένα που τις έδωσαν στα φιλαράκια τους?). Πολλή πλάκα έχει πάντως, οι κακόμοιροι σχεδόν σε παρακαλάνε να πάρεις GTS...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Razor 333 se katastima eixa pei egw, opote les na tin epatha etsi? Poli pithano..

Στανταρτ λεμε. :mad:

Γιατι και εγω ο ανυπομονος του ειπα να την στειλει σε καταστημα να την εχω απο την παρασκευη και ο υπαλληλος ηταν καθετος, μου ειπε οτι δεν μου διασφαλιζει οτι θα την παρω τελικα. Οποτε κουριερ. :shifty:

Να πω οτι την παραγγελια την εκανα τηλεφωνικα, για να ξερω τι περιπου παιζει.

Δημοσ.

Υπάρχει λύση.

Πάς και περιμένεις όλη μέρα μέσα στο Πλαίσιο.

Γίνεται παγκόσμιο ρεκόρ στον χρόνο που έρχονται και φεύγουν.

Την μέρα που πήγα να πάρω την παραγγελία που είχα κάνει 3 Evga εξαφανίστηκαν σε 10 λεπτά περίπου.

Να φανταστείτε είχα αρχίσει να ανησυχώ με τον πανικό που γινόταν στο ράφι με τις κάρτες γραφικών.

Όση ώρα περίμενα στο ταμείο να πληρώσω είχαν τελειώσει όλες οι 8800gt.

Βέβαια είδα ότι η δικιά μου ήταν σε σακούλα με το όνομα μου σε χαρτάκι και ευτυχώς επανήλθαν στο κανονικό οι σφυγμοί.

Aπό πίσω μου και στο δίπλα ταμείο 2 άτομα αγόραζαν Evga 8800gt.

Καταστάσεις 8800gt μανίας μιλάμε. :-D

Δημοσ.

Αυτο που λες εχεις δικιο - ειναι λαθος του πωλητη να δινει ψευδεις/ανακριβεις πληροφοριες εφοσον δεν γνωριζει με ακριβεια το τι γινεται. Καντους μια ιστορια (ασε το email), παρε στο 800 11 12345 ζητα την εξυπηρετηση πελατων και ζητα τον/την προισταμενο/προισταμενη και πες τους τα χοντρα. Σιγουρα θα ιδρωσει το αυτι τους, τους εχω κανει και εγω μεγαλες φασαριες για τετοια θεματα και εχω ανταμειφθει οπως επρεπε.

Exeis dikio hight3ch omvs to Plaisio epiprostheta mas korideuei gia ton xrono paralavis. Me pane apo mera se mera kai simera pou mou eixan pei gia sigoura , mou eipan oti tvra pleon den xeroun to pote (kai me apisteuta anaidi tropo)As legane apo tin arxi oti tis perimenoun ton dekembri gia na gnvrizoume pvs tha kinithoume.

Tvra tous stelnv email paraponvn alla siga min idrvsei to auti tous...

Δημοσ.
Πολυ φοβαμαι οτι δημιουργουν τεχνητη ελλειψη ωστε να αναγκαστουν οι πελατες να αγορασους τις υποδεεστερες gts και να ξεστοκαρουν πριν ερθουν οι νεες.

akrivos etsi einai ta pramata kai oti allo akouo einai verese.

den thelei polu mialo na to katalaveis kapios oti oles i 8800gts-gtx-ultra stamatisane na pouliounte

(ektos apo paidia pou den einai mesa sta pramata k akoma tis agorazoun)

kai genika oxi mono oi 8800 stamatisane alla kai polles alles gpu.

kopsane ligo tin kikloforia mpas kai fugoun oi palies

pantos kai ego palikaria tin efaga kala...poulisa tin x1950pro kai emina me to papari sto xeri,an na doume pote tha erthoun..

Δημοσ.

Η 8800gt 256mb που θα σκάσει όπου να ναι αν έχει γύρω στα 180 ευρώ σίγουρα θα είναι φανταστική λύση.

Ειδικά για αυτούς που δεν θέλουν μεγάλες αναλύσεις από 1280χ1024 και πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...