NickTheGreek-07 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 isws na perimenoun tis kainourgies 8800 gts gia na tis riksoyn ksana tis times
iced Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Η GTS θα ερθει Δεκεμβρη οποτε αποκλειεται κατι τετοιο
Dr_73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Η GTS θα ερθει Δεκεμβρη οποτε αποκλειεται κατι τετοιο GTS με το νέο πυρήνα; Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Πόσο πιο γρήγορη θα είναι από την 8800 GT 512MB ;
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Εδω 250 έφτασε η απλή στο E-shop που εξαντλήθηκε μάλιστα. Πρέπει να παίξουμε τζόκερ όσοι την πήραμε την πρώτη εβδομάδα. Ετσι, ετσι!Τελικα φθηνη την πηρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 GTS με το νέο πυρήνα;Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Πόσο πιο γρήγορη θα είναι από την 8800 GT 512MB ; http://www.vr-zone.com/articles/G92_GeForce_8800_GTS_512_Card_Pics_%26_Specs/5405.html
Lefteris29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 paidia kalimera. Mia protasi thelw na kanw. Na min xanamplexei kaneis me to plaisio. Einai APARADEKTOI. Eixa paraggelei tin XFX 8800 gt Xt prin 2 evdomades kai mou eixan pei gia simera sigoura afou arxika mou eixan pei gia Pempti Paraskeui ktl.... Kai simera den xeroun telika pote tha tin paralavoun, ektos to oti einai anaidestatoi.... Xerete an iparxoun pouthena allou diathesimes 8800 gt genika????Tin akirwnw xalara apo Plaisio...
Marat72 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Τα ιδια επαθα και εγω για την xfx 8800 gt απο το Πλαισιο .Εχω δωσει παραγγελια απο τις 6/11 , μας δουλευουν και δεν μπορουμε να παρουμε μια υπευθηνη απαντηση για το ποτε θα τις λαβουμε
S2Katana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δε νομιζω οτι σκιζονται κιολας για να βρουνε προιοντα...
HighT3ch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 paidia kalimera.Mia protasi thelw na kanw. Na min xanamplexei kaneis me to plaisio. Einai APARADEKTOI. Eixa paraggelei tin XFX 8800 gt Xt prin 2 evdomades kai mou eixan pei gia simera sigoura afou arxika mou eixan pei gia Pempti Paraskeui ktl.... Kai simera den xeroun telika pote tha tin paralavoun, ektos to oti einai anaidestatoi.... Xerete an iparxoun pouthena allou diathesimes 8800 gt genika????Tin akirwnw xalara apo Plaisio... Lefteris29 το προβλημα δεν ειναι μονο του Πλαισιου ειναι γενικο. Κανεις αυτη την στιγμη στην αγορα δεν εχει stock 8800GT (εστω και εικονικα). Απλα το Πλαισιο κανει την βλακεια να κανει backorders γιατι περιμενει stock το οποιο αλλοτε καθυστερει ή αλλοτε ελπιζει οτι θα εχει και τελικα δεν εχει. Ειναι μια περιεργη φαση αυτη την στιγμη με τις 8800GT και το φαινομενο ειναι γενικο, αλλα πιστεψε με αν το Πλαισιο δεν μπορει κανεις δεν θα μπορει. Ακομα και παραγγελιες απο εξωτερικο εχουν γινει backorders και το προβλημα απ'οτι ακουγεται θα συνεχιστει και μεχρι λιγο πριν απο τις γιορτες.
Razor333 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 paidia kalimera.Mia protasi thelw na kanw. Na min xanamplexei kaneis me to plaisio. Einai APARADEKTOI. Eixa paraggelei tin XFX 8800 gt Xt prin 2 evdomades kai mou eixan pei gia simera sigoura afou arxika mou eixan pei gia Pempti Paraskeui ktl.... Kai simera den xeroun telika pote tha tin paralavoun, ektos to oti einai anaidestatoi.... Xerete an iparxoun pouthena allou diathesimes 8800 gt genika????Tin akirwnw xalara apo Plaisio... Την δευτερα εκανα παραγγελια, μεσα βδομαδας μου ειπαν παραλαμβανουν, την πεμπτη με πηρε τηλ. και μου ειπε αν ισχυει η παραγγελια, του ειπα ΟΚ και μου απαντησε μεχρι την δευτερα θα την εχεις. Τρομαξα λιγο με τα ποστ σας και πηρα τηλεφωνο να δω μηπως με δουλεψανε και μενα, αποτι εμαθε η καρτα εχει φυγει απο το πλαισιο, ειναι στα ελτα και μαλλον σημερα θα την εχω! Το θεμα πιο ειναι τωρα, ειπατε να σας την στειλουν ή να την παραλαβεται απο καταστημα? Γιατι κατι μου λεει οτι οι παραγγελιες που πανε σε καταστηματα, "εντελως τυχαια", φτανουν σε χερια επιμονων πελατων και σε γνωστους των πωλητων.
Lefteris29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Exeis dikio hight3ch omvs to Plaisio epiprostheta mas korideuei gia ton xrono paralavis. Me pane apo mera se mera kai simera pou mou eixan pei gia sigoura , mou eipan oti tvra pleon den xeroun to pote (kai me apisteuta anaidi tropo)As legane apo tin arxi oti tis perimenoun ton dekembri gia na gnvrizoume pvs tha kinithoume. Tvra tous stelnv email paraponvn alla siga min idrvsei to auti tous...
Lefteris29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Razor 333 se katastima eixa pei egw, opote les na tin epatha etsi? Poli pithano..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Το προβλημα ειναι οτι θελω να αγορασω ενα καινουριο συστηματακι μιας και το παλιο τα εχει φτυσει και δεν μπορω γιατι δεν βρισκω πουθενα την 8800gt. Θα το καθυστερησω και αυτη την εβδομαδα μπας και εμφανιστει πουθενα και σε περιπτωση που αυτο δεν γινει θα χτυπησω την πιο φθηνη υλοποιηση σε PCI και θα περιμενω να εμφανιστουν και οι καινουριες gts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.