Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το παιδεύουμε το θέμα.

Aυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει πουθενά άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα σε μεγάλα καταστήματα πληροφορικής.

Μόνο σε συνοικιακά και πάλι δύσκολα.

Από εβδομάδα έρχονται πολλά κομμάτια σύμφωνα με όλα τα καταστήματα, αυτό έχω καταλάβει.

Αρκεί να μην αλλάξουν οι τιμές προς τα πάνω.

Γιατί με τέτοια ζήτηση τα κάνουν αυτά για να βγάλουν ότι μπορούν παραπάνω οι αετονύχηδες.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε εντάξει και εμεις τον πόνο μας λέμε. Να έχεις φτιάξει νέο σύστημα και να περιμένεις τόσο καιρό την ριμαδοκάρτα για να το χαρείς...είναι ατυχία

Δημοσ.

Αρκεί να μην αλλάξουν οι τιμές προς τα πάνω.

Γιατί με τέτοια ζήτηση τα κάνουν αυτά για να βγάλουν ότι μπορούν παραπάνω οι αετονύχηδες.

Έχει ήδη γίνει αυτό στην Αμερική όπου εκτινάχθηκαν οι τιμές, ενω αρχικά την έβρισκες μέχρι και 230 δολλάρια (!)

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνω. Απο οτι φαινεται ο τυπος ειναι μεγαλος απαταιωνας. Αλλα θα το πληρωσει που τολημσε να κοροιδεψει τον SHREDDER!! OROKUSAKI ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ FOOT NINJA!! Θα παω στο μαγαζι του μαζι με τους FOOT και θε το κανουμε καλοκαιρινο!!:-):-) Δεν θα μεινει τιποτα τιποτα ορθιο!! Αν θελει καποιος απο εσας να με βοθησει να εκδικηθω αυτον τον μ@λ@κα κανενα προβλημα.:mad:

siga to kaltson... :P

kai to apatewnas den to katalavainw, apatewnas 8a htan an prospa8ouse na sou poulhsei kati legontas sou psemata gia tis epidoseis tou...auto pou ekane apla ton ka8ista asxeto...

Δημοσ.

Kala re paidia anarwtiemai giati tous lene pwlites. Perastikoi se katastima pliroforikis prepei na legontai.Katholou gnwseis kai enimerwsi den exoun???? Krima gia autous pou pane kai den exoun idea gia to ti akrivws na paroun kai perimenoun apo autous mia antikeimeiniki gnwmi. Mapa uliko tha tous dinoun..

Δημοσ.

Αυτό είναι βασική αρχή του πλαισίου στους πωλητές Lefteris.

Δεν έχουν καμία σχέση με υπολογιστές οι πιο πολλοί που δουλεύουν πωλητές εκεί.

Επειδή έχω γνωστούς που δούλευαν εκεί.

Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η γνώση περί Η/Υ στους πωλητές στις συνεντεύξεις που περνάν πρίν τους πάρουν.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα πωλήσουν γρήγορα και να μην χάσουν το πελάτη.

Δημοσ.

εμενα πάντως όταν πέρασα από την συνέντευξη στο πλαίσιο κάτι με ρωτήσανε σε σχέση το hardware δεν γίνετε να μην έχεις ιδέα έστω τα στοιχειώδη τα θέλουν δεν μπορείς να πας να ζητήσεις ddr και να σου δώσει ddr3 η να μην ξέρει τι έινια η ram

Δημοσ.

Επειδή και εγώ πέρασα από συνέντευξη από το αφεντικό του καταστήματος στην Καλαμαριά μου είπε χαρακτηριστικά.

Δεν με ενδιαφέρουν αν έχεις γνώσεις περι υπολογιστών, αν ξέρεις να πουλάς καλά και γρήγορα το προϊον γιατί αλλιώς τον χάσαμε τον πελάτη μου είπε και αν έχεις εμπειρία ως πωλητής με ρώτησε επίσης. Το τελευταίο που κοιτάνε είναι αν ξέρεις απο Pc Πάνο στους πωλητές. Εκτός αν πάς για τεχνικός, εκεί αλλάζει το πράμα.

Άσε μην αρχίσω τα παραδείγματα άσχετων πωλητών γιατί θα γράψω εγκυκλοπαίδεια όχι απλά βιβλίο. :-D :-D :-D :-D

Kαι μιλάμε να γίνεται συνέχεια αυτό το πράμα. Δεν είναι τυχαίο.

Πήγα προχτές να αγοράσω και λέω θέλω vga-ram heatsink της Swiftech και μου δίνει την zalmanvf1000, και μου λέει δεν φέρνουμε κάτι τέτοιο. Μετά του δείχνω το site που έχουν και μου λέει έχεις δίκιο. Το παρείγγειλε και το πήρα. Όχι απλά άσχετοι, κάνουν και κακό στο μαγαζί.

Δημοσ.

δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην θεσσαλονίκη και τι πολιτική ακολουθούν από εκεί αλλα εδώ που εγώ πέρασα από τα κεντρικά τους συνέντευξη με ρώτησαν πολύ πράγμα για hardware δεν λέω ότι ξέραν απο Hardware γιατί σε μια φάση με ρώτησε για 2 επεξεργαστές και γιατί ο ένας είναι πιο γρήγορος και molixs είπα για μέθοδο χάραξης και λανθάνουσα μνήμε με κοίταγε με το στόμα ανοιχτό ;) αλλα ότι ζητάνε να ξέρεις εδώ στην αθηνα και εκεί που πήγα εγώ ζητήσανε

Δημοσ.

Xereis poia einai i plaka omws frou-frou, oti tha poulisoun grigora alla makroprothesma tha ton xasoun ton pelati giati alles entipwseis tou dinoun otan tou plasaroun ton ipologisti kai alles vlepei o pelatis me to pou ton anoigei.Kai stin epomeni agora eite o pelatis psaxnetai perissotero kai xanapaei apo ekei min thelontas tin gnwmi tou pwliti i paei se alli alisida.Giauto kai psaxnomaste oloi apo monoi mas i apo forums opws auto. Gia tin 8800 gt apo edw kai apo diafora reviews apofasisa na tin parw. Alliws tha pigaina kai tha mou dinane tin 8600 se sli kai tha petousa apo tin xara mou gia tin foveri agora.Alla meta apo apodosi....

Prin xronia zousa Agglia kai i antimetwpisi pou evriska ekei kamia sxesi me edw...Ekei ekanes olokliri sizitisi me ton pwliti kai sou ekane protaseis gia na exeis tin kaliteri agora kai gia na eisai oso to dinato pio euxaristhmenos simfona me to budget pou eixes.

Δημοσ.

Έτσι είναι αυτά.

Ξέρεις πόσα κορόιδα αγόραζαν σήμέρα 8600gts που πήγα στο Πλαίσιο. Πεταμένα λεφτά.

Και να ρωτάει το παιδί θα μου παίζει καλά τα παιχνίδια και το Pro.

Mιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις και σκηνικά.

Τι να πείς όμως και τι να κάνεις.

Απλά το 85-90% στην Ελλάδα δεν ξέρει να ψωνίζει γιατί είναι άσχετο περί υπολογιστών.

Εκεί ποντάρουν και πολλά μαγαζιά και έχουν ανεβασμένες τιμές σχετικά με άλλα.

Το παράδειγμα που λές για την Αγγλία δεν πρόκειται να το ζήσεις στην Ελλάδα, από ότι καταλαβαίνεις μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, και αν πέσεις σε κάποιο τσακαλάκι και φιλότιμο παιδί που θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει να κάνεις σωστή και οικονομική αγορά.

Δημοσ.

Ontws poli spanio na to ziseis edw kai otan sou tixei mia fora sto ekatomirio staurokopiesai.

Krima gia ta paidia pou pane omws kai skane parapanw lefta i kai ta idia kai pernoun katwtera proionta, giati lene ooo to tade magazi einai gnwsto kai exideikeumeno, opote analoga tha einai kai oi pwlites tou kai oti o logos tous tha einai eggiisi.Etsi hmoun kai egw kapote kai eperna oti mou dinane.Alla xipnisane ta koroida antwnaki, opws leei kai mia gnwsti tainia, kai twra trexoun kai den ftanoun na poulisoun ta deutera kai oi ipoloipoi perimenoume aiwnes na mas feroun ta proionta pou axizoun.Dio evdomades kai kati anamonis kai delay apo mera se mera einai treli koroidia.Alla ti na kaneis perimeneis kai elpizeis gia to kalitero....

Δημοσ.

Ας επιστρέψουμε σιγά σιγά στο topic και στην 8800gt.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτή την στιγμή είναι να ανέβει η τιμή της από τα 215 που ήταν στα 240-250.

Και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί ζούμε στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Ας επιστρέψουμε σιγά σιγά στο topic και στην 8800gt.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτή την στιγμή είναι να ανέβει η τιμή της από τα 215 που ήταν στα 240-250.

Και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί ζούμε στην Ελλάδα.

Ακομα στα 215ε εισαι? Πανε πεταξαν αυτες. Και το κακο ειναι οτι πολλα ατομα που τις περιμενουν αυτη την στιγμη δεν θα τις παρουν ποτε. Θα δεχτουν τηλεφωνου του τυπου "η καρτα θα αργησει, αγνωστο ποσο ή εχει εξαντληθει, παρτε καποια αλλη".

Μεχρι χτες σχετικα συντομα επαιρνες μονο asus, xfx, που ειναι χωρις εκπτωση στα 250ε, αλλα και αυτες μπορει να εχουν εξαφανιστει.

Η τιμη της απλης υλοποιησης ειναι 230ε, δεν ξερω γιατι στο πλαισιο αποφασισαν να ριξουν τα ποσοστα σε καρτες που θα φευγαν στα 230ε το ιδιο γρηγορα, μαλλον ηταν κακη κινηση, γι΄υτο και εξαφανιστηκαν απο το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...