Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...phra thl to plaisio shmera ...eixa paraggilei apokei mia 8800GT alla me eksipiretisan trela!allos xeretai thn kartoula mou ...tespa... kai milaw mazi me ton pwlhth kai mou leei mporoume na doume gia allh karta,na aneboume mia klassh pio panw... na pame gia GTS ...meta ithele na mou poulisei thn GTX ...ton esteila me th mia...ti na pw mporei na einai kalytera na perimenoume parapanw na paroume mia me psyktra panw :)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμ δεν φεύγουν οι Gts με τπτ με τέτοιες τιμές.

Έχει μείνει πολύ πράμα στις αποθήκες. Να δώ τι θα τις κάνουν όταν βγούν οι ανανεωμένες gts.

Xαχα. Σε μπελάδες τους έβαλε η 8800gt.

Δημοσ.

Geia sas. Tha thela na sas eyxaristisw vasika, giati prin apo ligo kairo oso hmoun stin Ellada xarh sta posts apofasisa na parw tin 8800 Gt. Vasika agorasa ena kainourio systima giati to palio mou itan arketa "palio" kai etsi loipon edo kai 2 meres paizw to crysis.

To systima mou apoteleitai apo

Quad Core Q6600 @ 2,4Ghz

Twintech 8800 GT 512mb

4 x 1GB Supertalent (4-3-3-8)

Abit IN9 - 32x-MAX Wi-FI

Thermaltake Armom VA8000BWS

Scythe Infinity me 2plo fan

Western Digital Raptor 10000 Rpm 150 gb

Windows Vista 64bit Ultimate

Twra, sto crysis stin arxh ekana to lathos kai evala to AA sto maximum kai se kapoies faseis eixa gyrw sta 9 fps me ayto to systima. Meta evala tous beta drivers kai evgala to AA kai twra exw gyrw sta 17-20 fps otan yparxoun brosta mou enemies kai gyrw sta 25-28 fps otan apla proxwraw xwris kanenan brosta mou. Otan koitaw katw ftanw ta 35 fps. Me vash ta benchmarks pou exw dei , kai stin analysi pou to paizw vasika (1024) den dikaiologounte toso liga frames. To trexw sta 64 bit.

Ayto pou den exw kanei akomi vasika einai na perasw tous drivers gia tin motherboard alla den nomizw oti trww bottleneck apo ekei. Exw tin entypwsi oti exei sxesi me tin Cpu pou kapou diavasa oti telika to crysis den ypostirizei tous 4 pyrines. Xthes ekana kai ena 3d mark test, kai evgala 11432.

Twra epeidh vasika oson afora ta benchmarks ktl, eimai arketa noob tha ithela na kserw an pragmatika aytes einai oi epidoseis pou tha eprepe na perimenw apo ton ypologisti mou oson afora to crysis h kati den paei kala vasika kai prepei na kanw kana overclock h na valw kamia psyktra stin karta grafikwn. Ontws to crysis einai to pio apaititiko game pou exw dei mexri twra, mias kai ola ta ypoloipa (Stranglehold, Gears of War ktl) ta epaiksa xwris na exw to paramikro provlima, alla tha ithela na mathw an kati den paei kala.

Eyxaristw poly kai sorry gia tous agglikous xaraktires alla sto pc den exw akoma perasei tin elliniki glwssa :P

Δημοσ.
fanless? ti fanless? exeis akousei tpt gia kainourgia GT me psyktra?giati pantou exei stamatisei h pwlhsh ths sthn agora auto to kairo apoti katalaba...les na bgazoun kainourgia ? :S

Είπα AFTER MARKET COOLER

Δημοσ.

@woNd3R: Φίλε μου με τέτοιο σύστημα έπρεπε να το τρέχεις πολύ πιο άνετα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...

Αυτό με κάνει να θέλω να μάθω τι έκανε ο φίλος μου και το έτρεχε με την 8600gts...Θα σκάσω....:P

Δημοσ.
Μεγάλο λάθος για μένα προσωπικά littlelouievegos όσοι θεωρούν απλά mainstream την 8800gt.

H 8800gt θεωρείται high end και από όλα σχεδόν τα sites best buy Ηigh end κάρτα.

Όλα τα ξένα revirews την κατατάσουν βάσει των επιδόσεων της στα συγκριτικά high end και όχι mainstream.

Εδώ highend θεωρούν πάρα πολλά sites την παλιά μου κάρτα γραφικών 8800gts320mb την 2900xt και την 8800gts 640mb.

Ρε φρου φρου πρεπει να καταλαβετε ενα πραγμα. Αλλος πυρηνας το G92 αλλος το G80. Το G80 βγηκε περισυ. To G92 φετος. Θα βγει και το high end κομματι του G92 για την high end/ultra high end σκηνη και τοτε θα καταλαβεις γιατι ειναι mainstream η GT. Απλα η nVIDIA βιαστηκε να ριξει την GT στην μαχη για το RV670 που ηρθε και αυτο με σκοπο να βοηθησει στις πωλησεις την AMD/ATI.

H 8800gt είναι καλύτερη από όλες αυτές.

Eνδεικτικά παραθέτω 1 site.

http://www.thelab.gr/printthread.php?threadid=43673

Μην μπερδεύουμε και τους όρους ρε παιδιά.

Σε λίγο θα την καταντήσετε entry level κάρτα.

Όποιος αγοράσει σήμερα 8800gtx θα θεωρείται άτομο που πετάει τα λεφτά του πραγματικά.

Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω.

Τωρα το ποστ απο το lab τι μου το δωσες να το κανω; Και για να απαντησω στο φιλο, του λεω οπως και σε εσενα περιμενε να βγει ΟΛΗ η σειρα G92 και θα δεις οτι η GT ειναι η mainstream λυση για να τελειωνουμε. Για ονομα δλδ δεν ειναι και τοσο δυσκολο πια να το καταλαβετε..

Για τις θερμοκρασίες littlelouievegos κάνεις λάθος μεγάλο, και τo review σίγουρα δεν έχει κάνει αξιόπιστη μέτρηση γιατί δεν έχει το fan στο 60-65% αλλά στο stock που έχουν οι nvidia 25% κάπου εκεί. Βάλε την 8800gtx σε τέτοια ρύθμιση fan και μετά να δείς πόσο θα χτυπήσεις σε temps.
Οι καρτες under load με το stock HSF χτυπανε μεγαλες temps για 65nm.. Εχω την ελαφρα εντυπωση οτι η nVIDIA δεν πηγαινε για τετοια clocks εξ αρχης αλλα λογω του ανταγωνισμου και επειδη ηθελε να ειναι μπροστα με ενα σεβαστο margin τα ανεβασε, εξ ου και αυτες οι temps under load. Και παλι δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα αν απλα ειχαν χρησιμοποιησει μια dual slot cooling solution, και εκει εγκειται η μαλ.. τους..Δεν το λεω εγω το λενε πολλοι χρηστες ανα το ιντερνετ. Η καρτα μπορουσε να δουλευει με πολυ καλυτερες θερμοκρασιες και ομως δεν το κανει.Αυτο και μονο αυτο ελπιζω να ειναι κατανοητο..

Για την 24αρα οθόνη littlelouievegos 500 ευρώ έχει η χειρότερη και φτηνότερη της αγοράς με tn panel. Προσωπικά αν έπαιρνα 24 θα προτιμούσα κάτι πολύ καλύτερο σε panel γιατί ξέρουμε ότι το tn είναι άστα να πάνε ποιότητα.
Χμμ.. Γιατι εγω εχω δει Dell που με κουπονια φτανουν σε αυτο το επιπεδο και μαλιστα με S-PVA panel και 92% color gamut? Και αν ψαξω ειμαι σιγουρος οτι θα βρω και αλλες..

Και πάλι σε ξένα siteς σε vote-poll πάνω από 8-9% δεν έχω δεί να έχουν 24αρα οθόνη και εσύ μου μιλάς για Ελλάδα ότι έχει παραπάνω από 1 στους 10.

Κάνε 1 θέμα με ψηφοφορία να δούμε πόσοι έχουν 24. Θα δείς τραγικά νούμερα. Επειδή είναι 50-60 πορωμένοι με 24αρα μην κρίνεις την μάζα και τους χιλιάδες χρήστες του insomnia από αυτό φίλε littlelouievegos.

500 ευρώ είναι πάρα πολλά και ακόμα και με κουπόνια όπως λές για την φτηνότερη 24αρα με το χειρότερο panel της αγοράς.

Πεπονια πια μου γινανε με την 24''.. Τι το συνεχιζεις τι νοημα εχει; Να κανω και την πρωτη πανελληνια συγκεντρωση των απανταχου 24'' ; Οκ το κουρασαμε εχεις δικιο δεν θα κατσω να βρισκω στοιχεια για τον καθενα τωρα, εσυ εχεις αυτες τις πηγες και εχεις και εγω τις δικες μου. Προσωπικα δεν βρισκω το λογο που το συζηταμε κιολας τοση ωρα μαλακ.. μου φαινεται..

Και 1 ερώτηση littlelouievegos.

Τι θα συμβούλευες να αγοράσει κάποιος σήμερα που θέλει να κάνει sli?

2 8800gt με κόστος γύρω στα 430 ευρώ ή 2 8800gtx με κόστος γύρω στα 1000 ευρώ.

Το διλλημα σου ειναι αστοχο μεχρι εκει που δεν παει..

Τπτ απο τα 2 ειναι η σωστη απαντηση. Παμε παλι..

1.Ερχεται ολη η πληρης σειρα και αν δεν δει καποιος το πλασαρισμα των τιμων και των επιδοσεων δεν πρεπει να κανει τπτ; Για οποιον σκοπευει να δωσει λεφτα του επιπεδου μιας GT γιατι μεχρι εκει σκοπευει ουτως ή αλλως να δωσει ας την παρει απο τωρα να τελειωνει.. Το SLI ομως 2 GT ειναι αλλη ιστορια..

Συνεχιζεις να κανεις το λαθος και να εμπλεκεις την GT με την προηγουμενη γενια και να την τοποθετεις αναλογως. Η GT θα κριθει με βαση την νεα σειρα και οχι την προηγουμενη, που εχει βγει εδω και ενα χρονο.

2.SLI δεν εχει νοημα για mainstream μονο σε high end αναλυσεις και ποτε σε mainstream αν ρωτας εμενα.. Χιλιες φορες μια καρτα high end παρα 2 μεσαιες για SLI. Στο SLI mainstream θα εχεις πληρωσει περιπου τα λεφτα μιας high end G92 και δεν θα εχεις παντα τις επιδοσεις της high end (το sli δεν δουλευει παντου και δεν δινει 100% επιδοσεις επανω) , μεγαλυτερη καταναλωση και περισσοτερα προβληματα..Συν οτι θα βγουν και GX2 καρτουλες για αυτους που θελουν κατι σε GT@SLI οποτε μην βιαζεστε..

Καποιος που θελει να αγορασει σημερα καρτα και εχει λεφτα για κατι καλο θα ειναι μεγαλ.. μαλακ.. να μην περιμενει ολη την νεα σειρα..Απλα πραγματα που τα βλεπουμε συνεχεια..

Θέλω να πώ ότι η 8800gtx με την έλευση της 8800gt πλέον θα κάνει πολύ χαμηλές πωλήσεις, για να μην πώ μηδενικές μέχρι να βγούν οι ανανεωμένες με G92.
Ο χρονος που εχει μεινει μια high end GPU σε τετοια επιπεδα τιμων (1+ χρονο πλεον) ειναι πραγματικα σπανιο φαινομενο. Συνηθως το high end φευγει απο την μεση με μια refresh σειρα στο εξαμηνο περιπου και αντικαθισταται.. Ας οψεται η ATI που βλεπεις οτι βλεπεις σημερα και την GTX/ultra ακομα εκει που ειναι μετα απο ενα χρονο.

ΟΜΩΣ... Eβγαινε δεν εβγαινε η GT , η GTX αυτη την στιγμη δεν θα ηταν ουτως ή αλλως συμφερουσα αγορα ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..Οποιος ηθελε GTX την εχει παρει και του χει προσφερει καιρο τωρα..Πολυ καιρο για gpu μαλιστα..Απο εκει και περα λοιπον εφοσον ο χρηστης ο ενημερωμενος θα ηθελε να παρει μια high end gpu και να πληρωσει αναλογα, θα περιμενε να βγει ολη η σειρα και μετα θα αγοραζε, με το φτωχο του μυαλουδακι θα λεγε μα καλα μαλ.. ειμαι να δωσω τωρα λεφτα για μια high end gpu ενω βγαινουν οι καινουργιες; GT περνουν αυτοι οι οποιοι δινουν μεχρι 250 ευρω για gpu, δλδ η mainstream αγορα. Και σου ειπα τους λογους που προφανως βγηκε πιο νωρις απο ολη την σειρα..

Τέλος πάντων το κουράσαμε το θέμα. Ξέρουν όλοι τι θα αγοράσουν σήμερα. Δεν χρειάζεται να τους πούμε εμείς τι θα πάρουν.

Ούτε ειδικοί είμαστε, ούτε τπτ. Απλά την άποψη του λέει ο καθένας

Φιλικά πάντα.

Δυστυχως ΔΕΝ ξερουν ολοι τι να αγορασουν για αυτο και καθημερινα βλεπεις χιλιαδες ποστ στα φορουμ "η κωλοnvidia ακομα δεν την πηρα εβγαλες αλλες καλυτερες" και η "μαλακοΑΤΙ 2 σειρες στα καπακια" και "εσκασα τοσα λεφτα και η καρτα επεσε σε 15 μερες τοσο η τιμη της"και και πραγματα που τα ακουμε χρονια τωρα καποιοι.. Οποτε ΑΝ μπορουμε να βοηθησουμε 5 παιδια θα το κανουμε να αποφυγουν την ΗΜΙ-πληροφορηση που σαν την ΗΜΙ-μαθεια ειναι χειροτερη πολλες φορες της αμαθειας.

Και φυσικα να λεει ο καθενας την αποψη του αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω, οκ ; ;)

Δημοσ.

Megali m...kia ekane i Nvdia pou onomase 8800GT tin karta, mperdeuetai o kosmos.

Ontos i Karta einai i performance tou G92 littlelouievegos ,alla i apodosi tis einai efamili ton simerinon high end,ara Simera tin Vlepoume high end.

Δημοσ.
Megali m...kia ekane i Nvdia pou onomase 8800GT tin karta, mperdeuetai o kosmos.

Ontos i Karta einai i performance tou G92 littlelouievegos ,alla i apodosi tis einai efamili ton simerinon high end,ara Simera tin Vlepoume high end.

Semantics ftw.. Kαι οντως οι ονομασιες μπερδευουν πολυ κοσμο.Απο κει και περα πες την και ultra high end και βαλτη και no1 δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο.. Ξερει τι κανει η Nvidia δεν ειναι χαζη μαζευει το χρημα απο παντου και ιδιως απο την mainstream αγορα .. Αρκει να μην απογοητευτει ο κοσμος μεθαυριο απο θεμα επιδοσεων οταν θα δει ολη την σειρα αυτο λεω

Δημοσ.

Εγώ σύγκρινα την 8800gt ως highend μόνο με την παλιά 8800gtx.

Μην πας να τα γυρίσεις τώρα και μπερδεύεις το θέμα.

Πόσο την χτύπησες την Dell ?

Αν έχει 500 καινούργια την αγοράζω αύριο.

Δημοσ.
Εγώ σύγκρινα την 8800gt ως highend μόνο με την παλιά 8800gtx.

Μην πας να τα γυρίσεις τώρα και μπερδεύεις το θέμα.

Πόσο την χτύπησες την Dell ?

Αν έχει 500 καινούργια την αγοράζω αύριο.

Τι να γυρισω βρε παλληκαρι μου; Το οτι αδυνατεις να καταλαβεις οτι συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια; Εγω φταιω και για αυτο; Μιλαγαμε για επιδοσεις gtx και gt μετα το γυρισαμε σε συγκριση συμφερουσας αγορας τι αλλο θες να συζητησουμε; Αστο γιατι κουραστηκε το θεμα νομιζω οτι γιναμε σαφεις και κατανοητοι στο forum επαναλαμβανομαστε..

Δεν εχω 24αρα 27αρα εχω, αλλα εβρισκα την 24αρα Dell γυρω στα 550. Και για 24αρα εχω αρκετες ακρες αν θελω να βρω φθηνη..

Δημοσ.

Το τελικό συμπέρασμα ποιό είναι γκαρντάσι?

Ότι η σημερινή 8800gt είναι πολύ πιο συμφέρουσα σαν αγορά τώρα από την 8800gtx που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Αυτό είναι όλο.

++Anyway αν θες στείλε μου pm για την 24 Dell new στα 550. Με ενδιαφέρει. Μόνο από 650+ έβρισκα.

Δημοσ.

@woNd3R,

Kalos ir8es sto Insomnia, exw na sou pw oti tan Vista ef8inonte gia tis xalia epidoseis tou neou sou sistimatos, Lisi einai na baleis WinXp oste na min exeis xamiles epidoseis. k deftera to Vista X64.

Sto lew apo prosfati prosopiki empiria ta vista x64 apo ta xp einai xirotera, to crysis ixe 50% ligotra FPS 28vs19.

Tespa, esi dialegeis ti 8eleis.

Δημοσ.
Το τελικό συμπέρασμα ποιό είναι γκαρντάσι?

Ότι η σημερινή 8800gt είναι πολύ πιο συμφέρουσα σαν αγορά τώρα από την 8800gtx που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Αυτό είναι όλο.

Το τελικο συμπερασμα ειναι οτι οι συγκρισεις μεταξυ GTΧ και GT απο αποψη συμφερουσας αγορας ειναι ατοπες.

Οποιος θελει μια mainstream καρτα απο την νεα σειρα περνει τωρα την GT.

Οποιος σκοπευει να τα σκασει για μια high end θα περιμενει ολη την νεα σειρα.. So simple..

++Anyway αν θες στείλε μου pm για την 24 Dell new στα 550. Με ενδιαφέρει. Μόνο από 650+ έβρισκα.

YGPM

Δημοσ.

re magkes to e-shop exei tin GAINWARD 8800GT alla leei "1-2 εργάσιμες ημέρες"

exei paraggili kaneis kai tou irthe?

i to lene etsi kai tha tin feroun se...1-2 mines?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...