Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η διαφορά επιδόσεων των 2 GPU είναι αναντίστοιχη της διαφοράς τους ως προς την τιμή.

Οποιος δεν το βλέπει αυτο είτε εθελοτυφλεί είτε χρυσώνει το χάπι που έφαγε ένα χρόνο έως και 1 μήνα πριν και φυσικά του έπεσε βαρύ λέω εγώ.

Με τα δεδομένα ελάχιστοι αξίζει να τα σκάσουν για 8800GTX

Να σκασουν τωρα για 8800GTX; Για ποιο λογο; Αφου σε λιγο θα βγει η πληρη σειρα με τις νεες high end gpu..

Εχει περασει ενας χρονος απο οταν λανσαριστηκε η 8800GTX και μιας και την πηρα την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της Ελλαδα πιστεψε με την εκανε την δουλεια της και με το παραπανω.. Και κανεις δεν χρυσωνει το χαπι για τπτ.. Οτι πληρωνα πληρωνω συνειδητα για μια high end gpu χρονια τωρα αναλογικα.. Καθεις με τις αναγκες του και τις απαιτησεις του δεν συμφωνεις;

Οποιος θελει μια mainstream gpu σαφως και θα παρει τωρα την GT.. Οποιος θελει μια high end σαφως και θα περιμενει ολη την νεα σειρα..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η διαφορά επιδόσεων των 2 GPU είναι αναντίστοιχη της διαφοράς τους ως προς την τιμή.

Οποιος δεν το βλέπει αυτο είτε εθελοτυφλεί είτε χρυσώνει το χάπι που έφαγε ένα χρόνο έως και 1 μήνα πριν και φυσικά του έπεσε βαρύ λέω εγώ.

Με τα δεδομένα ελάχιστοι αξίζει να τα σκάσουν για 8800GTX

Να χρυσώσει το χάπι κάποιος με GTX γιατί? Όταν κάποιος την έχει τη κάρτα πάνω από ένα χρόνο τώρα και έχει παίξει μέχρι και σήμερα όλα τα παιχνίδια στο Full με όλα τα Details και έχει κάνει και τα τρελά του Benchmarks, γιατί να θέλει να χρυσώσει το χάπι? Συνήθως όποιος έχει τέτοιες κάρτες γραφικών, αφενός γουστάρει να τα σκάει και αφετέρου θέλει τις μέγιστες επιδόσεις. Γιατί τις θέλει? Γιατί είναι κολλημένος... Πες το έτσι... Απλά το αναφέρω αυτό γιατί σε πολλά Forums υπάρχει η ιδέα του Style "κορόιδα εσείς με τις GTX" Εμείς έχουμε GT με τα μισά λεφτά.

Φιλικά:-)

Δημοσ.
Εγώ θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι είναι μικρές οι διαφορές για τέτοια διαφορά τιμής.

Βρε frou-frou καταλαβε κατι: η 8800 ηταν, ειναι και θα ειναι μια high end καρτα που καλυπτει μεγαλο ευρος απαιτησεων και κυκλοφορει ενα χρονο τωρα. Η 8800GT ειναι μια καρτα μια κατηγορια κατω και καλυπτει μικροτερο ευρος απαιτητεων... Μεχρι ενα σημειο δηλαδη που τυχαινει να μην το πλθσιαζουν οι περισσοτεροι με τα 19-22 το πολυ γιαυτο και την εξισωνουn με την GTX.

Σαφως και δεν θα παρει καποιος αυτη την στιγμη GTX

Δημοσ.

Πρέπει να ήμουν τυχερός...

Κατέβηκα να πάρω το νέο πύργο και με μια γύρα, μάλλον τσίμπησα το τελευταίο κομμάτι που έπαιζε στη Στουρνάρη.

Πήρα την Club 8800GT. Είναι ok η συγκεκριμένη υλοποίηση? Τι έχετε ακούσει? Έπιασα 11848 στο 3Dmark.

Γράφω από το νέο Pc τώρα.

Δημοσ.

Απλά δεν είχα ξαναδεί υλοποίηση Club της GT πουθενά αλλού. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύει μια χαρά. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα είναι ότι είναι λεπτή. Πιάνει μόνο μία θέση.

Δημοσ.
υλοποίηση Club
Βασικα δεν "υλοποιειται" απο την club3d αλλα πακεταρεται και μπαινει αυτοκολλητο οπως με ολες...

Να σου πω την αληθεια ουτε και εμενα πηρε το ματι μου καμια!

Δημοσ.

Μάγκες, κάποιος με GTX θα την έτρωγε ΑΝ, όταν την πήρε πριν απο 1 χρόνο στο καπάκι η Nvidia έβγαζε τούτο 'δω το θηριάκι που λέγετα 8800gt.

Μετά απο 1 χρόνο τι καθόμαστε και συγκρίνουμε?

Αν κάποιος πάει τώρα να πάρει 8800 gtx/ultra για μένα είναι το ίδιο πράγμα σα να πετάει ευρά στον υπόνομο.

Δημοσ.

Μεγάλο λάθος για μένα προσωπικά littlelouievegos όσοι θεωρούν απλά mainstream την 8800gt.

H 8800gt θεωρείται high end και από όλα σχεδόν τα sites best buy Ηigh end κάρτα.

Όλα τα ξένα revirews την κατατάσουν βάσει των επιδόσεων της στα συγκριτικά high end και όχι mainstream.

Εδώ highend θεωρούν πάρα πολλά sites την παλιά μου κάρτα γραφικών 8800gts320mb την 2900xt και την 8800gts 640mb.

H 8800gt είναι καλύτερη από όλες αυτές.

Eνδεικτικά παραθέτω 1 site.

http://www.thelab.gr/printthread.php?threadid=43673

Μην μπερδεύουμε και τους όρους ρε παιδιά.

Σε λίγο θα την καταντήσετε entry level κάρτα.

Όποιος αγοράσει σήμερα 8800gtx θα θεωρείται άτομο που πετάει τα λεφτά του πραγματικά.

Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω.

Για τις θερμοκρασίες littlelouievegos κάνεις λάθος μεγάλο, και τo review σίγουρα δεν έχει κάνει αξιόπιστη μέτρηση γιατί δεν έχει το fan στο 60-65% αλλά στο stock που έχουν οι nvidia 25% κάπου εκεί. Βάλε την 8800gtx σε τέτοια ρύθμιση fan και μετά να δείς πόσο θα χτυπήσεις σε temps.

It's quite interesting. Despite having less shader cores opposed to a GTX yet higher clocks compared to the GTX models we see rather disturbing thermals. You'll notice that when the card is idling (desktop mode) it's roughly at 55-60 degrees C. The peak temperature when the product is utilized at 100% roughly 85-90 degrees C. Really, that's quite hot. So for that matter I'd have preferred the dual-slot cooler here. Another downside is that the residual heat is dumped into the PC. So this is truly one of the negatives on this product.

Αν δούλευε εκεί το fan με τπτ δεν φτάνει αυτά που λέει το παιδί στο ξένο review 85-90. Μέχρι να βγεί το rivatuner 2.06 που ρύθμιζε σωστά τις στροφές επειδή ήταν νέα κάρτα τόσο ήταν η θερμοκρασίες. Μετά πήγαν στο 50+ idle και άντε το πολύ 70maximum με 65% στροφές.

Για την 24αρα οθόνη littlelouievegos 500 ευρώ έχει η χειρότερη και φτηνότερη της αγοράς με tn panel. Προσωπικά αν έπαιρνα 24 θα προτιμούσα κάτι πολύ καλύτερο σε panel γιατί ξέρουμε ότι το tn είναι άστα να πάνε ποιότητα.

Και πάλι σε ξένα siteς σε vote-poll πάνω από 8-9% δεν έχω δεί να έχουν 24αρα οθόνη και εσύ μου μιλάς για Ελλάδα ότι έχει παραπάνω από 1 στους 10.

Κάνε 1 θέμα με ψηφοφορία να δούμε πόσοι έχουν 24. Θα δείς τραγικά νούμερα. Επειδή είναι 50-60 πορωμένοι με 24αρα μην κρίνεις την μάζα και τους χιλιάδες χρήστες του insomnia από αυτό φίλε littlelouievegos.

500 ευρώ είναι πάρα πολλά και ακόμα και με κουπόνια όπως λές για την φτηνότερη 24αρα με το χειρότερο panel της αγοράς.

Και 1 ερώτηση littlelouievegos.

Τι θα συμβούλευες να αγοράσει κάποιος σήμερα που θέλει να κάνει sli?

2 8800gt με κόστος γύρω στα 430 ευρώ ή 2 8800gtx με κόστος γύρω στα 1000 ευρώ.

Θέλω να πώ ότι η 8800gtx με την έλευση της 8800gt πλέον θα κάνει πολύ χαμηλές πωλήσεις, για να μην πώ μηδενικές μέχρι να βγούν οι ανανεωμένες με G92.

Τέλος πάντων το κουράσαμε το θέμα. Ξέρουν όλοι τι θα αγοράσουν σήμερα. Δεν χρειάζεται να τους πούμε εμείς τι θα πάρουν.

Ούτε ειδικοί είμαστε, ούτε τπτ. Απλά την άποψη του λέει ο καθένας

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον frou-frou για τις θερμοκρασιες.

Με το fan σταθερα ΜΟΛΙΣ στο 40%, στο Crysis 1280x1024 ολα high δεν ανεβαζει πανω απο 71C μετα απο 3 ωρες gaming.

Αν ομως το fan ειναι στο auto, παει γυρω στους 84C.

Δημοσ.

Ετοιμαστείτε για 8800gt fanless after market cooler review απο τον υποφαινόμενο.

Την δευτέρα ελπίζω να σας έχω καλά νέα :)

Frou-frou τα zalman ram sinks που περίμενες τα πήρες?

Αν ναι pm me απο που να ρωτήσω αν έχουν και άλλα φέρει.

Δημοσ.

fanless? ti fanless? exeis akousei tpt gia kainourgia GT me psyktra?giati pantou exei stamatisei h pwlhsh ths sthn agora auto to kairo apoti katalaba...les na bgazoun kainourgia ? :S

Δημοσ.

Nαι ετοιμάζουν 8800gt 256mb με τιμές άγνωστο προς το παρόν.

Πάντως δεν νομίζω να είναι 150 ευρώ όπως είπαν κάποιοι. Εδώ 180 έχει η 8600gts και παρόμοιες υλοποιήσεις της.

Υπολογίζω να έχει γύρω στα 190-200 και να ανεβαίνει η τιμή της 8800gt 512mb στα 240-250.

Λογικό αν αναλογιστεί κανείς την διαφορά με την διπλάσια μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...