Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Paidia na rotiso kati...To plaisio tis exei bgalei kai apo to ilektroniko katastima...Pote tha erthoun???Kai kati allo: Otan pas na kaneis sinthesi pc den sou bgazei to pc na sinarmologithei apo tou eidikous tou plaisiou opos ebgaze palia...Ti tha ginei diladi,tha mas tous stelnoune komatia...Den tha mas tous ftiaxnoune?An kserei kapoios as apantisei giati thelo na paro new pc se liges meres...

den kseris na to ftiaksis monos sou ???? thes na tous plirosis kai extra apo pano

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
den kseris na to ftiaksis monos sou ???? thes na tous plirosis kai extra apo pano

Ma den to plironeis auto...Ston ftiaxnoun kai se liges meres sou ton fernoun spiti etoimo kai aplos bazeis ta kalodia kai egathistas to leitourgiko an den exei mesa...

Δημοσ.
me acs den stelnoun ??? to e-shop me acs ta stelni

ΕΛΤΑ Πορτα-πορτα και 10 ευρωπουλα. :mad:

->Lefteris29, τι να πεις??? Και εγω ειπα να την εχω απο αυριο και να γλυτωσω και τα 10Ε, αλλα με αυτα που ακουσα ...λεω κατσε μην δεν παρουμε και τπτ τελικα!!!

Δημοσ.
ΕΛΤΑ Πορτα-πορτα και 10 ευρωπουλα. :mad:

->Lefteris29, τι να πεις??? Και εγω ειπα να την εχω απο αυριο και να γλυτωσω και τα 10Ε, αλλα με αυτα που ακουσα ...λεω κατσε μην δεν παρουμε και τπτ τελικα!!!

me acs 5-6 euro kai ta pernis tin idia mera an sto stiloun to proi apo athina - kriti ....to quake wars mou irthe tin idia mera pou to parelave to katastima

Δημοσ.

Aυτό to post είναι για όσους έχουν αμφιβολίες και όσους νομίζουν ότι η 8800gtx stock είναι καλύτερη ή έχει μεγάλη διαφορά από μια 8800gt o/c.

Απλά η 8800gt έχει 215 ευρώ και η άλλη κοντά στα 500, άστα να πάνε δηλαδή.

The Verdict

Really I could end the review right here with just one phrase: Yummie !

Unfortunately for me you guys want some more text eh ? (my fingers are numb man). By itself a reference 8800 GT is already a scrumptious product. Really, good bang for bucks. So what Inno3D did here is quite remarkable. They pushed the core/shaders/memory to new heights making the product perform even faster then it already is. With these clocks on the OC edition you are looking at a product at a GeForce 8800 GTX performance level.

Είναι απόσπασμα από το conclusion του Review της Inno3D GeForce 8800 GT OC edition.

Προσέξτε τι λέει ο ποιητής στα έντονα μαυρισμένα γράμματα. Eκεί είναι όλο το νόημα.

Αν κοιτάξετε όλες τις σελίδες του review θα δείτε ότι η stock 8800gtχ χάνει σε πολλά παιχνίδια και σε benchmark. Eίναι καλύτερη μόνο σε αναλύσεις 2560χ1600 και αυτό για λίγο.

Μέχρι 1920 αναλύσεις κονταροχτυπιέται με την Inno3D GeForce 8800 GT OC edition. Παίρνετε 1 παραπλήσια 8800gtx με ρολόγια στα 700/2000 μόνο με 215-230 ευρώ.

Το riva tuner ας είναι καλά! :-D

Το review εδώ

http://www.guru3d.com/article/content/470/1

Δημοσ.
mia erotisi gia autous pou kseroun.

games se analisi 1920x1080 tha tin palepsi i 8800gt?i pao se 8800gtx?

Και γιατί δε περιμένεις 2 βδομάδες να χτυπήσεις την G92 GTS ?? Αφου έχεις σκοπό να σκάσεις τόσα λεφτά.

Δημοσ.
Ειναι και το memory bandwith ενας λογος αλλα οχι μονο αυτος.. Ειναι και το πλατος του διαυλου, οπως και οι 128 SPs.. Βεβαιως η GT εχει καλυτερο ALU/TEX ratio αλλα μεχρι εκει..

Δεν χρειαζεται να εχεις 24αρα οθονη, αρκει μια 20-22 CRT για να εχεις μεγαλες αναλυσεις. Σιγουρα παντως 1/10 δεν ειναι αυτοι με την 24αρα μιας και οι τιμες τους εχουν πεσει αρκετα και ειναι προσιτες στο κοινο.

1. Συγκρινεις μια καρτα Superclocked με μια καρτα stock. Και οι gtx/ultra κλοκαρονται και μαλιστα με αρκετη επιτυχια αν ξερεις τι κανεις.. Σιγουρα και στις 2 περιπτωσεις θελεις πολυ καλη ψυξη για μεγαλα clocks..

2. Δεν εχει σημασια μονο η αναλυση αλλα και τα φιλτρα που χρησιμοποιεις καθως και καποια D3D10 features. Εκει βοηθανε αρκετα οι extra SPs και γενικα τα specs της GTX/Ultra..

3. Σε καθε περιπτωση για αυτο σου ειπα οτι καθε καρτα απευθυνεται σε καποιο κοινο.

Εξ ου και το καλυτερο margin στο O/C κανεις δεν το αμφισβητησε αυτο..Μα μονος σου εχεις βαλει καλυτερη ψυξη οποτε τι θες να σου πω εγω; Με στοκ ψυκτρα τι temps εχεις; Και φυσικα μιας και μιλας για mod kai 850+ θα ξερεις οτι για να φτασεις εκει θες και καποια καλυτερη αν οχι εξωτικη ψυξη σωστα;

Βασιζομαι στα specs της καρτας μου και σε καποια πραγματα που ισως αγνοεις με ολο το θαρρος. Καρτα δεν ειναι μονο clocks ειναι και specs..Η Nvidia ξερει που απευθυνεται και δεν εχει προς το παρων κανιβαλλισει τα ιδια της τα προιοντα..

Η 8800GT ειναι μια πολυ καλη καρτα με ενα νεο βελτιωμενο τεχνολογικα πυρηνα και πολλες δυνατοτητες. Αρκει να ξερουμε και τα ορια της.. ;)

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Οι θερμοκρασίες στην κάρτα μου και πρίν βάλω την zalman ήταν απόλυτα φυσιολογικές και μιά χαρά απλά μέχρι 710/2000 ο/c. Στο 65% του ανεμιστήρα είχα maximum 65-66 και idle 50.

Aπλά άλλαξα ψύξη γιατί είναι τελείως αθόρυβη η zalman σε σχέση με όλες τις stock ψύκτρες που υπάρχουν σήμερα.

Επίσης αντέχει πολύ καλύτερα το o/c και πλέον θα φτάνω πιστεύω τα 740/2100.

Όσο για τις γνώσεις άσε να το κρίνουν άλλοι. Δεν αγνοώ τπτ φίλε. Απλά βλέπω επιδόσεις και συκγρίνω.

Από specs αν θές να το θέσουμε έτσι, και η 2900xt θεωρητικά ήταν η καλύτερη κάρτα της αγοράς πρίν βγεί με τα χαρακτηριστικά της αλλά ήταν φούσκα μπροστά στις Nvidia.

Oσο για τις 24αρες οθόνες,έχεις δίκιο, κάνω λάθος. Ούτε 1 στους 10 δεν έχει 24.

Στους χιλιάδες χρήστες του Ιnsomnia πολλοί λίγοι έχουν.

Μην κάνουμε vote, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος πόσοι έχουν 24αρα.

Στο Ελλαδιστάν ζούμε όπου η τεχνολογία προχωράει με ρυθμούς χελώνας και στην Ευρώπη είμαστε ουραγοί σε πολλά, αν εξαιρέσεις τους φτωχούς Βαλκάνιους γείτονες.

Συγκρίνω φίλε μου 1 κάρτα 8800gt 215-250 ευρώ με 1 κάρτα 8800gtx 480-550 ευρώ.

Aυτή είναι η διαφορά αν το κατάλαβες.

Και η σύγκριση στο http://www.guru3d.com/article/content/470/1 είναι και η ξεφτίλα είναι ότι είναι σχεδόν ισάξιες.

Που θές να το παίξεις γνώστης της τεχνολογίας και των specs λές και εμείς κατεβήκαμε από τα βουνά και δεν ξέρουμε τι γίνεται και άδικα δουλεύουμε σε εταιρίες υπολογιστών τόσα χρόνια, (δεν σε έθιξα λέγοντας σου ότι αγνοείς κτλ).

Διάβασε και μάθε όλα τα σοβαρά tech-sites και forum του εξωτερικού να καταλάβεις τις γίνεται με αυτή την κάρτα.

Δημοσ.
Aυτό to post είναι για όσους έχουν αμφιβολίες και όσους νομίζουν ότι η 8800gtx stock είναι καλύτερη ή έχει μεγάλη διαφορά από μια 8800gt o/c.

Απλά η 8800gt έχει 215 ευρώ και η άλλη κοντά στα 500, άστα να πάνε δηλαδή.

The Verdict

Really I could end the review right here with just one phrase: Yummie !

Unfortunately for me you guys want some more text eh ? (my fingers are numb man). By itself a reference 8800 GT is already a scrumptious product. Really, good bang for bucks. So what Inno3D did here is quite remarkable. They pushed the core/shaders/memory to new heights making the product perform even faster then it already is. With these clocks on the OC edition you are looking at a product at a GeForce 8800 GTX performance level.

Είναι απόσπασμα από το conclusion του Review της Inno3D GeForce 8800 GT OC edition.

Προσέξτε τι λέει ο ποιητής στα έντονα μαυρισμένα γράμματα. Eκεί είναι όλο το νόημα.

Αν κοιτάξετε όλες τις σελίδες του review θα δείτε ότι η stock 8800gtχ χάνει σε πολλά παιχνίδια και σε benchmark. Eίναι καλύτερη μόνο σε αναλύσεις 2560χ1600 και αυτό για λίγο.

Μέχρι 1920 αναλύσεις κονταροχτυπιέται με την Inno3D GeForce 8800 GT OC edition. Παίρνετε 1 παραπλήσια 8800gtx με ρολόγια στα 700/2000 μόνο με 215-230 ευρώ.

Το riva tuner ας είναι καλά! :-D

Το review εδώ

http://www.guru3d.com/article/content/470/1

Παμε ξανα μπας και το καταλαβεις. Η 8800GT ειναι μια πολυ καλη καρτα με παραπλησιο texel rate με την 8800GTX και επισης στα μεγαλα συν της το 1:1 alu/tex ratio..

Αυτο φαινεται σε κατι παιχνιδια τυπου Stalker και GRAW2 στο αρθρο σου οπου η GT λογω αυτων των χαρακτηριστικων και του υψηλου χρονισμου σε shader clock ειδικα ειναι εφαμμιλη ή ξεπερνα την stock gtx σε καποια συγκεκριμενα settings..

Απο κει και περα..

1. GPU δεν ειναι μονο clocks..Απο το ιδιο σου το αρθρο αν και δεν θα ελεγα οτι ειναι απο τα καλυτερα και για την επιλογη του σετ των Benches του και απο την επιλογη των settings..

Interesting, because if you take a peek at the clock speeds you'd might even think it can beat a GTX. Well, at the end of the pipeline there this thing called ROPs and that's where the GT (16 ROPs) is a little castrated over the GTX (24 ROPs). There's a new optimization of ROPs' compression algorithm being applied on the GT though.

2. Memory bandwith limited καρτα για μεγαλες αναλυσεις.. Απο το ιδιο αρθρο μιας και το εμπιστευεσαι.. 57.6GB/sec εναντι 86.4GB/sec η GTX..

Next to that, this product is utilizing enough memory, yet the GTX is addressing the memory bus faster (384-bit) opposed to the 8800 GT with 256-bit. The performance differential is small though, as our benchmarks will show. Further freak stuff, theoretical fillrate 42.000 MPixels, 57.6 GB/sec memory bandwith.

Βεβαιως το οτι δεν εχει βαλει τα σωστα benchmarks απο παιχνιδια που πρεπει για να φανει η διαφορα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Ποιος benchaρει το Serious Sam 2 ffs ακομα;

Ο τυπος σου δινει μια ιδεα στο benchmark του WiC 4xAA/16xAF για να δεις αυτα που σου λεω για το bandwith limitation και την σημασια του framebuffer size σε καποια παιχνιδια με πολλα "bells&whistles"

Above absolute hardcore pain, sweat and tears, the DX10 code path at very high settings which include 4xAA/16xAF and well - everything that can be set to enable the best possible image quality (IQ). Any card should cave in here. Note how important it is to have 512MB of framebuffer as minimum. It's possible to play at the insane settings up-to roughly 1280x1024.

Κοιτα επισης στο PT BOATS benchmark.. Και προσεξε.. Βολικα ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΑ σε αυτο το benchmark γιατι λογω bandwith kαι framebuffer θα ειχε παει για βρουβες η καρτουλα..

2 κλασσικοτατα παραδειγματα που χρειαζονται μεγαλο framebuffer size απο την gpu οπως και το Company of Heroes και το COD4 που δεν το εχει μεσα..

Και μπορω να σου φερω πολλα παραδειγματα παιχνιδιων που ευνοουνται απο Z-ρυθμους πληρωσης στα οποια ειναι σαφως πιο πισω η GT ακομα..

Aυτο ειναι ενα παρα πολυ καλο πακετο παιχνιδιων απο ενα site που bencharei αρκετα καλα και ειναι γνωστο σε ολους μας.. (bencharei GT O/C@660)

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gt_performance/default.asp

Ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα του σε ποιες περιπτωσεις αδυνατει η GT να πιασει την GTX ακομα και με μεγαλα ρολογια.. Αν θες περαιτερω εξηγησεις εδω ειμαι..

Θα το ξαναπω αλλη μια φορα.. Οταν καποιος περνει μια high end gpu δεν την περνει για <UXGA αναλυσεις και χωρις χρηση επαρκων φιλτρων.. Εκει λοιπον ακομα και τωρα μονο η GTX/ultra ειναι οι πρεπουσες καρτες για αυτη την δουλεια..

Η GT εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι ειναι μια φοβερη καρτα. Απλα το λεω και το ξαναλεω εχει και σαφη limitations, τα οποια θελουν και τα απαραιτητα settings για να φανουν..

Φιλικα παντα.. ;)

Δημοσ.

Φίλε μάλλον εσύ ακόμα δεν κατάλαβες κάτι.

Μιλάμε για 1 κάρτα 215 ευρώ με 1 των 500 ευρώ.

Και κάθεσαι και μου αναλύεις τώρα τα tech-specs της κάθε κάρτας με λεπτομέρειες λές και τα βλέπουμε για 1 φορά.

Εγώ θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι είναι μικρές οι διαφορές για τέτοια διαφορά τιμής.

Φιλικά και εγώ πάντα.

Ίσως παρεξήγησα και εγώ τα λόγια σου. :-D

Δημοσ.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Οι θερμοκρασίες στην κάρτα μου και πρίν βάλω την zalman ήταν απόλυτα φυσιολογικές και μιά χαρά απλά μέχρι 710/2000 ο/c. Στο 65% του ανεμιστήρα είχα maximum 65-66 και idle 50.

Απο το ιδιο σου το αρθρο που σου ειπα δεν ειναι καλο αλλα παμε..

It's quite interesting. Despite having less shader cores opposed to a GTX yet higher clocks compared to the GTX models we see rather disturbing thermals. You'll notice that when the card is idling (desktop mode) it's roughly at 55-60 degrees C. The peak temperature when the product is utilized at 100% roughly 85-90 degrees C. Really, that's quite hot. So for that matter I'd have preferred the dual-slot cooler here. Another downside is that the residual heat is dumped into the PC. So this is truly one of the negatives on this product.

ΟΚ τωρα;

Aπλά άλλαξα ψύξη γιατί είναι τελείως αθόρυβη η zalman σε σχέση με όλες τις stock ψύκτρες που υπάρχουν σήμερα.

Μαγκια σου και κανεις δεν σε κατηγορησε για αυτο.. Δεν ειναι αυτο ομως το θεμα.. Δες την π@π@ρι@ της nVIDIA ομως απο πανω για να καταλαβεις τι εννοουσα..

Όσο για τις γνώσεις άσε να το κρίνουν άλλοι. Δεν αγνοώ τπτ φίλε. Απλά βλέπω επιδόσεις και συκγρίνω.

Ενταξει δεν αγνοεις τπτ.. Σου εγραψα ενα ποστ απο πανω που προφανως το ηξερες απλα σου διεφυγαν καποια πραγματα..

Από specs αν θές να το θέσουμε έτσι, και η 2900xt θεωρητικά ήταν η καλύτερη κάρτα της αγοράς πρίν βγεί με τα χαρακτηριστικά της αλλά ήταν φούσκα μπροστά στις Nvidia.

Αφου εισαι τοσο γνωστης θα επρεπε να ξερεις τους λογους που απετυχε η ATI με τα αρκετα καλα specs και το θηριωδες memory bandwith..

Περα απο το AA resolve through shaders issue ενα ποστ για το memory bandwith απο ενα παλληκαρι που ποσταρει εδω μεσα και πιστεψε με ξερει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα και απο τους 2 μας..

Το εύρος διαύλου αλλά ούτε και το εύρος μνήμης που προέρχεται από αυτό είναι σε καμία περίπτωση καθοριστικό παράγοντας για τις επιδόσεις μιας κάρτας γραφικών.

Είναι μια πλειάδα παραγόντων που καθορίζουν τις επιδόσεις και έχει περισσότερη σημασία πως ακριβώς χρησιμοποιείται το εύρος μνήμης μιας κάρτας, παρά το πόσο έχει.

Τι ακριβώς κατάλαβε η ΑΜD που πλαστράκωσε 512-μπιτο δίαυλο στις 2900; ΄Ενα από τα πρωταρχικά σημεία που μια σημερινή κάρτα χρειάζεται μεγάλες ποσότητες εύρους μνήμης είναι η εξομάλυνση. Αναρωτήσου λοιπόν γιατί με εξομάλυνση ενεργοποιημένη μια 2900 με 512-μπιτο δίαυλο και 102GB εύρους μνήμης δεν ξεπερνάει ούτε μια 8800GTS με 320-μπιτο δίαυλο και 64GB εύρους μνήμης.

Για να "ξεζουμίσεις" καλά το υπάρχων εύρος μνήμης προυποθέτει υψηλούς ρυθμούς πλήρωσης Ζ και ένα μάτσο άλλοι παράγοντες. Kαι για να σπάσω για δεύτερη φορά το NDA σήμερα το G92 έχει σημαντικές βελτιστοποιήσεις όσων αφορά το Z-culling.

Oσο για τις 24αρες οθόνες,έχεις δίκιο, κάνω λάθος. Ούτε 1 στους 10 δεν έχει 24. Στους χιλιάδες χρήστες του Ιnsomnia πολλοί λίγοι έχουν.

Μην κάνουμε vote, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος πόσοι έχουν 24αρα.

Οι τιμες των 24αρων οθονων εχουν πεσει αισθητα και βρισκεις καποιες να κυμαινονται και στα 500 ευρω με κουπονια και ευκαιριες.. Και θα εκπλαγεις απο το ποσος κοσμος σε παγκοσμια κλιμακα εχει πλεον 24αρα..

Για τους χιλιαδες χρηστες του Insomnia δεν μπορω να εκφερω γνωμη σιγουρη, αν δεν γινει ενα καταλληλο thread για να γινει και το vote..Αλλα ακομα και ετσι να ειναι σου ξανατονιζω οτι Insomnia<Greece<world

Στο Ελλαδιστάν ζούμε όπου η τεχνολογία προχωράει με ρυθμούς χελώνας και στην Ευρώπη είμαστε ουραγοί σε πολλά, αν εξαιρέσεις τους φτωχούς Βαλκάνιους γείτονες.

Και; Αυτο τι λεει; Ακομα και ετσι να ειναι ξερεις τι ποσοστο της παγκοσμιας αγορας ειναι οι Ελληνες; Τελοσπαντων το κουρασαμε το συγκεκριμενο και δεν εχει και νοημα να το συζηταμε ..

Συγκρίνω φίλε μου 1 κάρτα 8800gt 215-250 ευρώ με 1 κάρτα 8800gtx 480-550 ευρώ.

Και καλα κανεις.. Δεν διαφωνησα σε αυτο το statement σου και αν δεις προσεκτικα τα ποστ μου, θα το καταλαβεις.. Διαφωνησα στο απλο γεγονος οτι ενας user με υψηλες απαιτησεις σε αναλυσεις και χρηση οσο το δυνατον μεγαλυτερου IQ την τρωει απο μια superclocked GT. Παραδειγματα σου εδωσα μην επαναλαμβανομαστε..

Στο high end αρκετες φορες πληρωνουμε ακομα και τα incremental increases αρκετα παραπανω καμια φορα.. Περαν αυτου συγκρινεις μια καρτα που βγηκε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ μετα, ενω εγω την εχω απο περισυ και την χαιρομαι..Δεν περιμενεις καν ολοκληρη την σειρα για να κρινεις καταλληλα.. Και συν τις αλλοις και αυτη την στιγμη παλι η GTX ειναι αυτη που χρειαζομαι ΕΓΩ για τα settings μου στο ξαναλεω..

Πουθενα και σε τιποτα δεν υποβαθμισα την GT απλα τονισα εξ αρχης οτι καποια σχολια σου ειναι εκτος πραγματικοτητας..Αυτο απλα..

Που θές να το παίξεις γνώστης της τεχνολογίας και των specs λές και εμείς κατεβήκαμε από τα βουνά και δεν ξέρουμε τι γίνεται και άδικα δουλεύουμε σε εταιρίες υπολογιστών τόσα χρόνια, (δεν σε έθιξα λέγοντας σου ότι αγνοείς κτλ).

Ασε με εμενα. Εγω αγνοω αρκετα πραγματα. Αν μου απαντησεις ομως σε αυτα που σου εγραψα θα κανουμε ενα πιο εποικοδομητικο διαλογο αφου προφανως διαφωνεις και ξερεις για τι μιλας. Κανεις δεν ειπε οτι κατεβηκες απο τα βουνα, ουτε οτι δεν ξερεις. Δεν μπορω να σχολιασω ενα ανθρωπο χωρις να τον ξερω. Εγω μονο τα σχολια που βλεπω σχολιαζω και μιλαω αναλογως. Αν το "αγνοεις" δεν ειναι η καταλληλη λεξη οταν σου μιλαω για καποια πραγματα και τα προσπερνας σαν να μην εχουν σημασια βαλε τοτε εσυ την λεξη που θες διπλα.. ;)

Διάβασε και μάθε όλα τα σοβαρά tech-sites και forum του εξωτερικού να καταλάβεις τις γίνεται με αυτή την κάρτα.

Κατι ξερω και εγω απο τα χρονια που ασχολουμαι με το ρημαδι το νετ.. Λιγα βεβαια αναλογικα με ανθρωπους που ξερω απο πρωτο χερι και καταλαβαινω οτι ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμενα, αλλα τουλαχιστον εγω αυτογνωσια.. Το πρωτο βημα για την σοφια σου ειναι να εχεις γνωση του επιπεδου της αγνοιας σου..Aλλα προσπαθω.. ;)

Δημοσ.
Φίλε μάλλον εσύ ακόμα δεν κατάλαβες κάτι.

Μιλάμε για 1 κάρτα 215 ευρώ με 1 των 500 ευρώ.

Και κάθεσαι και μου αναλύεις τώρα τα tech-specs της κάθε κάρτας με λεπτομέρειες λές και τα βλέπουμε για 1 φορά.

Εγώ θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι είναι μικρές οι διαφορές για τέτοια διαφορά τιμής.

Φιλικά και εγώ πάντα.

Ίσως παρεξήγησα και εγώ τα λόγια σου. :-D

Μα αφου λεω κατι προσπαθω να το στηριξω με ενδειξεις.. Δεν λεω λογια του αερα ουτε διαβαζω τα reviews του καθε τυχαρπαστου.. Και επισης προσπαθω να βλεπω ολες τις πλευρες αυτου που διαβαζω και με τις οποιες γνωσεις μου να κρινω πια site μετα απο χρονια θεωρω αξιοπιστα και πια οχι..

Ξαναλεω γιατι το κουρασαμε.. Η GT ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη καρτα. Η οποια ομως εχει και αυτη τις αδυναμιες της οι οποιες για τις απαιτησεις του high/ultra high end κοινου ομως σε καποια σημεια κρινεται ανεπαρκης..

Και εκει εγκειται το λαθος στο σχολιο σου ειναι πολυ μικρες οι διαφορες για την διαφορα τιμης ;)

Παντα φιλικα και το εννοω..

Δημοσ.

Διάβαζα μερικά review για τις νέες 3870...Μπααααα, είναι γύρω στο 15% κάτω από την GT, και στην ανάλυση που μ' ενδιαφέρει ακόμα πιο κάτω (1680Χ1050).

Αν δεν κάνουν τίποτα τραγικό με την τιμή (πχ 150-160 ευρώ) δε βλέπω φως για την AMD...

Δημοσ.

Η διαφορά επιδόσεων των 2 GPU είναι αναντίστοιχη της διαφοράς τους ως προς την τιμή.

Οποιος δεν το βλέπει αυτο είτε εθελοτυφλεί είτε χρυσώνει το χάπι που έφαγε ένα χρόνο έως και 1 μήνα πριν και φυσικά του έπεσε βαρύ λέω εγώ.

Με τα δεδομένα ελάχιστοι αξίζει να τα σκάσουν για 8800GTX

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...