Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 να και οι πολυαγαπημένες σας ati 3xxx εκδόσεις http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/1/ πιστεύω οτι δεν θα έχουν και πολύ μέλον με την τρέλα που ονόμαζεται 8800 gt να σάρωνει την αγορά (καλά πλάκα μου κάνετε 1000 παραγκελιές στο plaisio ???? omfg )
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Στις αναλύσεις πάω πάσο. Εκεί μετράει η extra μνήμη. Άλλο 512 και άλλο 768. Ειναι και το memory bandwith ενας λογος αλλα οχι μονο αυτος.. Ειναι και το πλατος του διαυλου, οπως και οι 128 SPs.. Βεβαιως η GT εχει καλυτερο ALU/TEX ratio αλλα μεχρι εκει.. Αλλά πόσοι σήμερα έχουν 24αρα οθόνη? Ούτε 1 στους 10 σήμερα που μιλάμε. Δεν χρειαζεται να εχεις 24αρα οθονη, αρκει μια 20-22 CRT για να εχεις μεγαλες αναλυσεις. Σιγουρα παντως 1/10 δεν ειναι αυτοι με την 24αρα μιας και οι τιμες τους εχουν πεσει αρκετα και ειναι προσιτες στο κοινο. Μέχρι 1680χ1050 είναι κορυφή.1. Συγκρινεις μια καρτα Superclocked με μια καρτα stock. Και οι gtx/ultra κλοκαρονται και μαλιστα με αρκετη επιτυχια αν ξερεις τι κανεις.. Σιγουρα και στις 2 περιπτωσεις θελεις πολυ καλη ψυξη για μεγαλα clocks.. 2. Δεν εχει σημασια μονο η αναλυση αλλα και τα φιλτρα που χρησιμοποιεις καθως και καποια D3D10 features. Εκει βοηθανε αρκετα οι extra SPs και γενικα τα specs της GTX/Ultra.. 3. Σε καθε περιπτωση για αυτο σου ειπα οτι καθε καρτα απευθυνεται σε καποιο κοινο. Οι προηγούμενες πυρήνες θέλαν προσοχή στα 90nm φίλε.Ο πυρήνας είναι πλέον 65nm και πολύ πιο δροσερός. Ίσα ίσα με 1 zalman vf1000 την έχω 39idle και 48load. Που βασίζεις στο ότι θέλει προσοχή? Μπορείς να μου το αποδείξεις με κάτι η απλά έτσι το λές. Εξ ου και το καλυτερο margin στο O/C κανεις δεν το αμφισβητησε αυτο..Μα μονος σου εχεις βαλει καλυτερη ψυξη οποτε τι θες να σου πω εγω; Με στοκ ψυκτρα τι temps εχεις; Και φυσικα μιας και μιλας για mod kai 850+ θα ξερεις οτι για να φτασεις εκει θες και καποια καλυτερη αν οχι εξωτικη ψυξη σωστα; Μην βασίζεσαι στον παλιό πυρήνα της κάρτας σου.Βασιζομαι στα specs της καρτας μου και σε καποια πραγματα που ισως αγνοεις με ολο το θαρρος. Καρτα δεν ειναι μονο clocks ειναι και specs..Η Nvidia ξερει που απευθυνεται και δεν εχει προς το παρων κανιβαλλισει τα ιδια της τα προιοντα.. Η 8800GT ειναι μια πολυ καλη καρτα με ενα νεο βελτιωμενο τεχνολογικα πυρηνα και πολλες δυνατοτητες. Αρκει να ξερουμε και τα ορια της..
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 proof frou frou αν τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα του πυρήνα τις κάρτα σου μίλαγε για 0.05 Volt θα δεις 7-8 βαθμούς παραπάνω για αυτό λέει το παιδί γιατί αν ανεβάσεις 0.5V - 1V την τάση η θερμοκρασία θα ανεβεί σαν τρελή και βάλε και ότι από μονες τους δεν έχουν καλή ψύξη οποτε για 24/7 πρέπει να μιλάμε με κανέτα τέρας αέρα η νεράκι Εγω μιλησα γενικως και ειπα να προσεχουν.. Απο εκει και περα αν καποιος θεωρει οτι τα πραγματα ειναι τοσο απλα οσο "κανω ενα Μod" και τελειωσα ..
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 littlelouievegos δεν αντιλέγω με αυτό που είπες για αυτό τον λόγο εξήγησα τι παίζει μεταξύ τάσης ( V ) και θερμοκρασίας ναι όταν κανεις ένα mod δεν είναι απλά κάνω ένα mod απλά αν προσέξεις κάποια βασικά δεν θα έχεις πρόβλημα, η δικη μου ζει και βασιλεύει ακόμα με 1,55 Volt στον πυρήνα και 2,3 στις μνήμες της
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 να και οι πολυαγαπημένες σας ati 3xxx εκδόσεις http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/1/ πιστεύω οτι δεν θα έχουν και πολύ μέλον με την τρέλα που ονόμαζεται 8800 gt να σάρωνει την αγορά (καλά πλάκα μου κάνετε 1000 παραγκελιές στο plaisio ???? omfg ) Οχι απαραιτητα.. Σιγουρα σε γενικο πλαισιο η 8800GT ειναι σαφως καλυτερη καρτα αλλα σε καποια shader intensive σεναρια δεν τα παει καθολου ασχημα..Αλλου ειναι τα προβληματα.. Να μερικα θετικα παντως.. Prey by 35% CoH by 8% and 16% w/DX10 WiC (DX 10) by 13% CoJ (DX10) by 46% Lost Planet (DX10) by 21% (απο tweaktown review) ΕΑΝ η τιμη τους ειναι αρκετα ελκυστικη (και λεγοντας ελκυστικη εννοω pricing lower than 8800GT) που χλωμο το βλεπω για Ελλαδα θα αποτελουν μια καλη εναλλακτικη. Σε γενικες γραμμες ομως θα προτιμουσα και εγω ακομα και πιο φτηνη να ηταν την λυση της 8800GT..Far better in most scenarios..
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 littlelouievegos δεν αντιλέγω με αυτό που είπες για αυτό τον λόγο εξήγησα τι παίζει μεταξύ τάσης ( V ) και θερμοκρασίας ναι όταν κανεις ένα mod δεν είναι απλά κάνω ένα mod απλά αν προσέξεις κάποια βασικά δεν θα έχεις πρόβλημα, η δικη μου ζει και βασιλεύει ακόμα με 1,55 Volt στον πυρήνα και 2,3 στις μνήμες της Μα προσοχη δεν ειπα λες να μην τα ξερω; Το O/C potential ειναι εκει και μαλιστα αρκετο.. Το ξερεις ποσες φορες την εχουν πατησει πολλοι που δεν προσεξαν..
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μα προσοχη δεν ειπα λες να μην τα ξερω; Το O/C potential ειναι εκει και μαλιστα αρκετο.. Το ξερεις ποσες φορες την εχουν πατησει πολλοι που δεν προσεξαν.. I realy Do
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 να και οι πολυαγαπημένες σας ati 3xxx εκδόσεις http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/1/ πιστεύω οτι δεν θα έχουν και πολύ μέλον με την τρέλα που ονόμαζεται 8800 gt να σάρωνει την αγορά (καλά πλάκα μου κάνετε 1000 παραγκελιές στο plaisio ???? omfg ) fantasou kai posoi exoun pro-paragili 2 kartes gia sli opos ego .... lol pano apo 1000 kartes
stf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 PARAKLHSH!!! MHN PARAGGELNETE 2 8800GT gia sli mia,mia... mhn ta thelete ola dika sas egwistika plasmata.Mporoume etsi na kanoume ena kalytero kosmo me 8800GT gia olous (estw k mia o kathenas)Giati etsi k erthoun sta xeria sas 2 8800GT gia sli sigoura tha arpaksoun fwtia apo thn katara pou tha riksoume emeis oi peinasmenoi!! Kai egw mia apo ta idia pre-order apo plaisio prin apo toulaxiston 10+ meres k phra poulo! gamw thn m.. anamenoume pali...
Lefteris29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Τωρα με πηραν τηλ. οτι ηρθε η XFX ΧΤ (μου ) στα 250Ε. Τον ρωτησα αν ηρθαν και οι φθηνοτερες και μου ειπε οτι θα αργησουν πολυ, γιατι ξεπερασαν τις 1000 προπαραγγελιες. Razor 333 apo plaisio tin paraggeiles? giati kai egw eixa paraggeilei tin XfX XT prin 2 evdomades , apo tin prwti mera pou mpike sto site kai tous pira simera to apogeuma kai mou eipan gia paraskeui i akoma kai deutera. Gia simera mou eixan pei arxika.Elpizw na min mou to pane apo mera se mera giati katantaei koroidia. Apo Multirama exei parei kaneis?Exei akoma stock?Giati an mou tin argisoun poli akirwnw kai paw ekei..
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 kati periergo simveni ... lete na katevasoun tis epidosis stis 8800 gt ??? .... sto site tis nvidia otan pao sto shop gia tis kartes den vgazi tis 8800 gt se kanena katastima poliseon apo ta episima pou sinergazonte me nvidia .... re parte tis palies na telionoume 1 xrono tora perimeno gia karta den mporo alo me tin 7600 gt
Razor333 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Απο Πλαισιο ? Ποτε την παρειγγειλες? Την δευτερα 12/11 και μου ειπαν μεχρι 16 θα την εχω. Τελικα δεν θα την εχω αυριο αλλα την δευτερα, γιατι δεν ειμαι εντος θεσσαλονικης και θα ερθει με ελτα. Του ειπα να την στειλει σε ενα καταστημα να παω να την παρω αυριο και μου λεει: "δεν γινεται γιατι δεν μπορω να σου διασφαλισω οτι τελικα θα την παρεις εσυ και οχι καποιος αλλος!
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Την δευτερα 12/11 και μου ειπαν μεχρι 16 θα την εχω. Τελικα δεν θα την εχω αυριο αλλα την δευτερα, γιατι δεν ειμαι εντος θεσσαλονικης και θα ερθει με ελτα. Του ειπα να την στειλει σε ενα καταστημα να παω να την παρω αυριο και μου λεει: "δεν γινεται γιατι δεν μπορω να σου διασφαλισω οτι τελικα θα την παρεις εσυ και οχι καποιος αλλος! me acs den stelnoun ??? to e-shop me acs ta stelni
Lefteris29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Την δευτερα 12/11 και μου ειπαν μεχρι 16 θα την εχω. Τελικα δεν θα την εχω αυριο αλλα την δευτερα, γιατι δεν ειμαι εντος θεσσαλονικης και θα ερθει με ελτα. Του ειπα να την στειλει σε ενα καταστημα να παω να την παρω αυριο και μου λεει: "δεν γινεται γιατι δεν μπορω να σου διασφαλισω οτι τελικα θα την παρεις εσυ και οχι καποιος αλλος! Signwmi alla ginetai na lene oti an stalei se katastima den einai diasfalismenos autos pou tin exei paraggeilei kai oti tha tin dwsoun allou. E tote giati paraggelnoume kai mas rwtane apo poio katastima na paralavoume. Einai aparadektoi mono kai mono epeidi to eipan auto.
king2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Paidia na rotiso kati...To plaisio tis exei bgalei kai apo to ilektroniko katastima...Pote tha erthoun???Kai kati allo: Otan pas na kaneis sinthesi pc den sou bgazei to pc na sinarmologithei apo tou eidikous tou plaisiou opos ebgaze palia...Ti tha ginei diladi,tha mas tous stelnoune komatia...Den tha mas tous ftiaxnoune?An kserei kapoios as apantisei giati thelo na paro new pc se liges meres...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.