frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μια ερωτηση:Επειδη κ εγω εχω προπαραγγειλει την καρτα τι γινεται αν θα ερθει πχ σε 2 ή 3 μηνες ή ακομα κ σε 1 χρονο? Εγω περιμενω την καρτα για να στησω το νεο PC Και οταν ερθει , μετα απο 2 μηνες πχ μπορει να εχει 150€ ας πουμε παντου ,εγω θα την παρω 220ευρω? Θα πρεπει να περιμενω οοοοοοοταν ερθει ? δεν μπορω πχ να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω πισω τα λεφτα μου εφοσον περασει καποιο χρονικο διαστημα και μετα ? (ας πουμε 1 μηνας?) Ποσο διαστημα και μετα εχω δικαιωμα να ακυρωσω χωρις να χασω λεφτα , ας εχω προπληρωσει? Γιατι με την λογικη του Πλαισιου δωστε μου ολοι απο 220 ευρω τωρα , και οταν οι 8800gt εχουν γινει χωμα και εχει βγει το directx20 και κοστιζουν 30 ευρω το κιλο σας τις δινω! Kαιρό είχα να γελάσω έτσι. :-D:-D:-D Kαλά φίλε απορώ πως δεν σε ανακάλυψε ο Φώσκολος ακόμα να συνεχίσεις το έργο του. Coolare και μην πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι τις γιορτές θα έχουν βγεί χιλιάδες κομμάτια. Η τιμή μην σε απασχολεί, δεν πρόκειται να σε παίξει τέτοια που@$&ια το Πλαίσιο. Πάρε τηλ να σου λυθούν οι απορίες. Ε ρε τι έχει κάνει η 8800gt. Πανικός στο ίσιωμα μιλάμε. Και ακόμα δεν έχετε δεί τπτ ακόμα από την κάρτα. Έχει τεράστια περιθώρια ο/c λόγω του 65nm πυρήνα. Με modαρισμα(πειραγμένα ρεύματα)ξεπερνάει την 8800gtx για πλάκα και φτάνει την 8800 Ultra με τα ρολόγια της στα 850+. Oι ψαγμένοι ξέρουν που θα βρούν τον guide για μετατροπή της κάρτας τους. Ξέρει ο Vatos_Locos από αυτα.
Panahs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 το eshop εχει οσες θελεις με 260 ευρωΕυκαιρια βρηκαν κ αυτοι να πουλανε μαυρη αγορα την gainward Όχι δεν έχει ετοιμοπαράδοτη. Θέλει κι αυτή παραγγελία. Καλά μιλάμε πολύ γέλιο με e-shop. Παίρνω τηλέφωνο σήμερα για να ρωτήσω ακριβώς για αυτό. Αφού περίμενα στην αναμονή λες και είχα πάρει τη Forthnet, το σηκώνει ένα τυπάκι και τον ρωτάω αν την έχουν. "Περιμένετε" μου λέει. Μετά από λίγο (μερικά κλικ για την ακρίβεια) μου λέει: έχουμε την Gainward... με 260? ... ...8800 GT... ... στα 512MB ... ... μετά βλέπω κάτι GTS από κάτω... -Είναι άμεσα διαθέσιμη? -Όχι -Πότε την αναμένετε? -Εδώ γράφει 1 με 2 μέρες. Δε μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο. Μου ήρθε να του πω: Καλά ρε μαλέα, έχω κι εγώ internet σπίτι μου! Παίρνω ένα άλλο μαγαζί στη Στουρνάρη, το σηκώνει ένας παλικαράς και τον ρωτάω για 8800 GT, διαθεσιμότητα κλπ και μου απαντάει: "Άσε ρε φίλε, την έχω πατήσει κι εγώ, πούλησα την παλιά μου κάρτα και δεν έχω τώρα! Και έχουν βγει τόσα παιχνίδια τώρα! Αφού σκέφτομαι να πάω να την βρω σε άλλο μαγαζί! " Μιλάμε για πολύ γέλιο
pc_admin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Kαιρό είχα να γελάσω έτσι. :-D:-D:-D Kαλά φίλε απορώ πως δεν σε ανακάλυψε ο Φώσκολος ακόμα να συνεχίσεις το έργο του. Coolare και μην πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι τις γιορτές θα έχουν βγεί χιλιάδες κομμάτια. Η τιμή μην σε απασχολεί, δεν πρόκειται να σε παίξει τέτοια που@$&ια το Πλαίσιο. Πάρε τηλ να σου λυθούν οι απορίες. Ε ρε τι έχει κάνει η 8800gt. Πανικός στο ίσιωμα μιλάμε. Και ακόμα δεν έχετε δεί τπτ ακόμα από την κάρτα. Έχει τεράστια περιθώρια ο/c λόγω του 65nm πυρήνα. Με modαρισμα(πειραγμένα ρεύματα)ξεπερνάει την 8800gtx για πλάκα και φτάνει την 8800 Ultra με τα ρολόγια της στα 850+. Oι ψαγμένοι ξέρουν που θα βρούν τον guide για μετατροπή της κάρτας τους. Ξέρει ο Vatos_Locos από αυτα. οι 1-2 μηνες που ειπα δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας αν σκεφτεις οτι τοσο ειναι (1,5 μηνας περιπου)απο την ημερα που την παραγγειλα (εδω και 1 εβδομαδα) μεχρι τις γιορτες (25 δεκεμβριου)
king2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Paidia na rotiso kati...To plaisio tis exei bgalei kai apo to ilektroniko katastima...Pote tha erthoun???Kai kati allo: Otan pas na kaneis sinthesi pc den sou bgazei to pc na sinarmologithei apo tou eidikous tou plaisiou opos ebgaze palia...Ti tha ginei diladi,tha mas tous stelnoune komatia...Den tha mas tous ftiaxnoune?
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 οι 1-2 μηνες που ειπα δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας αν σκεφτεις οτι τοσο ειναι (1,5 μηνας περιπου)απο την ημερα που την παραγγειλα (εδω και 1 εβδομαδα) μεχρι τις γιορτες (25 δεκεμβριου) To καλύτερο δώρο για τις γιορτές φίλε λοιπόν. Αλλά πιστεύω θα την πάρεις πολύ νωρίτερα. Όσο για τα σενάρια που έιπες εννούσα τα παρακάτω.. Δεν πρόκειται να έχει βγεί ουτε νέο directx, oύτε κάρτες γραφικών νέας γενιάς φέτος, ούτε τραγικές μειώσεις τιμών, ειδικά σε νέο προιόν της nvidia. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ρίχνει τις τιμές με το σταγονόμετρο και μετά από 1 χρόνο και πάλι δύσκολα. Όσο για το Πλαίσιο δεν πρόκειται να σε κλέψει τα λεφτά σου, θα γινότανε πάταγος αν έκανε κάτι τέτοιο. Δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς της πλάκας. Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πληροφορικής στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα σενάρια επιστημονικής που έλεγες και μην πάς να το αποφύγεις. Έγραψες σενάριο μιλάμε.
pc_admin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δεν παω να αποφυγω τιποτα φιλε ενοειται οτι δεν θα εχει βγει ουτε directx μεχρι να τις παρουμε ,ουτε θα περασει κανενας αιωνας , εγραψα ενα φουσκωμενο παραδειγμα (πες το οπως θες -επιστημονικη φαντασια αν σου αρεσει) για να ρωτησω το απλο : μετα ποσο καιρο μπορει καποιος ακομα και αν εχει προπληρωσει ,να ακυρωσει μια παραγγελια για τον απλουστατο λογο οτι το προιον το βρηκε ετοιμοπαραδοτο καπου ? 1 εβδομαδα? 1 μηνα ? 2? 3?
Panahs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Paidia na rotiso kati...To plaisio tis exei bgalei kai apo to ilektroniko katastima...Pote tha erthoun???Kai kati allo: Otan pas na kaneis sinthesi pc den sou bgazei to pc na sinarmologithei apo tou eidikous tou plaisiou opos ebgaze palia...Ti tha ginei diladi,tha mas tous stelnoune komatia...Den tha mas tous ftiaxnoune? King ένας Θεός ξέρει με το Πλαίσιο. Το Σάββατο μου έλεγαν ότι θα φέρνανε την Τετάρτη. Χθες τις βγάλανε από το site. Θα κατέβω τώρα Στουρνάρη να παραλάβω τον πύργο και θα περάσω και από Πλαίσιο να δω τι θα μου πουν τώρα. Θα ενημερώσω αν είναι μετά.
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Προπαραγγελία στο Πλαίσιο ποτέ δεν μου πήραν λεφτά και για για ένα κινητό και για κάρτα γραφικών. Αν εσύ είσαι τόσο έξυπνος και προπληρώνεις και τις παραγγελίες φίλε περαστικά. Τέτοια λάθη δεν γίνονται. Αν είναι δυνατόν. Έλεος!!!
magnaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 παντως εδω περα (Κυπρος) η καρτουλα υπαρχει μονο σε ενα αντιπροσωπο παγκυπρια και την μοσχοπουλαει...290ευρω + φπα και αυτο ειναι χονδρικη... μιλουμε για 400 ευρω ακατεβαστα λιανικη
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Θα συνιστουσα λιγο προσοχη στα moddarismata ειδικα για 24/7 στην 8800GT. Τεραστια περιθωρια O/C εχει, οπως θελει και IΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχη με τις θερμοκρασιες για οποιους ξερουν τους λογους ειδικα για αυτες τις καρτες.. Και οχι η 8800GT δεν ειναι καλυτερη της 8800GTX/Ultra σε ολες τις περιπτωσεις με ρολογια 700+. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα επειδη ειδαμε 2-3 τεστς και 3dmock.. Οσο μεγαλωνουν οι αναλυσεις και ειδικα με φιλτρα και καποια advanced D3D10 features τα specs των GTX/Ultra δειχνουν την αληθεια. Υπαρχει καποιος λογος που καποιες καρτες απευθυνονται σε mainstream αναλυσεις και καποιες σε high end.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δεν παω να αποφυγω τιποτα φιλεενοειται οτι δεν θα εχει βγει ουτε directx μεχρι να τις παρουμε ,ουτε θα περασει κανενας αιωνας , εγραψα ενα φουσκωμενο παραδειγμα (πες το οπως θες -επιστημονικη φαντασια αν σου αρεσει) για να ρωτησω το απλο : μετα ποσο καιρο μπορει καποιος ακομα και αν εχει προπληρωσει ,να ακυρωσει μια παραγγελια για τον απλουστατο λογο οτι το προιον το βρηκε ετοιμοπαραδοτο καπου ? 1 εβδομαδα? 1 μηνα ? 2? 3? Μου φαινεται μπορεις να πας να ζητησεις οποιαδηποτε ωρα και στιγμη τα λεφτα σου πισω απο την στιγμη που δεν εχεις λαβει το προιον. Και να το ειχες στα χερια σου παλι εχεις αυτο το δικαιωμα επιστροφης για καποιες μερες. Συμβολεψου το ΙΝΚΑ και τι ισχυει για αυτες τις περιπτωσεις..
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Θα συνιστουσα λιγο προσοχη στα moddarismata ειδικα για 24/7 στην 8800GT. Τεραστια περιθωρια O/C εχει, οπως θελει και IΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχη με τις θερμοκρασιες για οποιους ξερουν τους λογους ειδικα για αυτες τις καρτες.. Και οχι η 8800GT δεν ειναι καλυτερη της 8800GTX/Ultra σε ολες τις περιπτωσεις με ρολογια 700+. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα επειδη ειδαμε 2-3 τεστς και 3dmock.. Οσο μεγαλωνουν οι αναλυσεις και ειδικα με φιλτρα και καποια advanced D3D10 features τα specs των GTX/Ultra δειχνουν την αληθεια. Υπαρχει καποιος λογος που καποιες καρτες απευθυνονται σε mainstream αναλυσεις και καποιες σε high end. Στις αναλύσεις πάω πάσο. Εκεί μετράει η extra μνήμη. Άλλο 512 και άλλο 768. Αλλά πόσοι σήμερα έχουν 24αρα οθόνη? Ούτε 1 στους 10 σήμερα που μιλάμε. Μέχρι 1680χ1050 είναι κορυφή. Οι προηγούμενες πυρήνες θέλαν προσοχή στα 90nm φίλε.Ο πυρήνας είναι πλέον 65nm και πολύ πιο δροσερός. Ίσα ίσα με 1 zalman vf1000 την έχω 39idle και 48load. Που βασίζεις στο ότι θέλει προσοχή? Μπορείς να μου το αποδείξεις με κάτι η απλά έτσι το λές. Μην βασίζεσαι στον παλιό πυρήνα της κάρτας σου.
pc_admin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μου φαινεται μπορεις να πας να ζητησεις οποιαδηποτε ωρα και στιγμη τα λεφτα σου πισω απο την στιγμη που δεν εχεις λαβει το προιον. Και να το ειχες στα χερια σου παλι εχεις αυτο το δικαιωμα επιστροφης για καποιες μερες. Συμβολεψου το ΙΝΚΑ και τι ισχυει για αυτες τις περιπτωσεις.. ευχαριστω φιλε τωρα μαλιστα @ frou frou : δεν ειναι κακο να προσεχεις πως μιλας εστω κι αν ο αλλος εχει κανει την μεγαλυτερη μ@λ@κι@ του κοσμου οκ?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 proof frou frou αν τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα του πυρήνα τις κάρτα σου μίλαγε για 0.05 Volt θα δεις 7-8 βαθμούς παραπάνω για αυτό λέει το παιδί γιατί αν ανεβάσεις 0.5V - 1V την τάση η θερμοκρασία θα ανεβεί σαν τρελή και βάλε και ότι από μονες τους δεν έχουν καλή ψύξη οποτε για 24/7 πρέπει να μιλάμε με κανέτα τέρας αέρα η νεράκι
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστω φιλε τωρα μαλιστα @ frou frou : δεν ειναι κακο να προσεχεις πως μιλας εστω κι αν ο αλλος εχει κανει την μεγαλυτερη μ@λ@κι@ του κοσμου οκ? Σίγα φίλε coolare λίγο. Δεν σε βρίσαμε ούτε σε είπαμε χαζό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.