Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για να πουλησει τις 8800gts που ειχε στο αποθεμα γιατι μαλλον δεν τις επερνε κανενας!:-(

Τωρα με πηραν τηλ. οτι ηρθε η XFX ΧΤ (μου :-D) στα 250Ε. Τον ρωτησα αν ηρθαν και οι φθηνοτερες και μου ειπε οτι θα αργησουν πολυ, γιατι ξεπερασαν τις 1000 προπαραγγελιες. :shock:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τωρα με πηραν τηλ. οτι ηρθε η XFX ΧΤ (μου :-D) στα 250Ε. Τον ρωτησα αν ηρθαν και οι φθηνοτερες και μου ειπε οτι θα αργησουν πολυ, γιατι ξεπερασαν τις 1000 προπαραγγελιες. :shock:

Απο Πλαισιο ? Ποτε την παρειγγειλες?

Δημοσ.

Εγώ πλέον δε μπορώ ούτε να παραγγείλω.

Πώς την πάτησα έτσι, έμεινα χωρίς κάρτα...

Στο μεταξύ παρακολουθώ το τόπικ μπας και διαβάσω τίποτα ελπιδοφόρο και τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα :P

Δημοσ.

Εχω παραγειλει την XFX 8800gt απο τις 6/11 στο πλαισιο . Μου ειχαν πει οτι 9/11 θα την λαβω , Στις 10/11 επικοινωνησα παλι και μου ειπαν οτι θα την λαβω 15/11 . Σε νεα επικοινωνια σημερα μου ειπαν αγνωστο ποτε θα ερθει .

Μας δουλευουν κανονικα και ενω εχω πληρωσει την παραγγελια 1100 ευρω απο τις πρωτες ημερες .

Απαραδεκτοι στο Πλαισιο

Δημοσ.

Επειδή αγανάκτησα να περιμένω, υπάρχει κάποια άλλη κάρτα με παρόμοιες επιδόσεις? Δεν με πειράζει αν είναι και λίγο χειρότερη απο την 8800gt..

Δημοσ.
Popo.... otav me rwtises skeftika.... avte va 3avabreis to ar8ro, alla telika hmouv tyxeros!

Molis ani3a to INQ to prwto ar8ro elege ta idia voumera:

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/15/amd-ship-half-million-rv670

GeForce 8800GT came to market somewhere in the 40-50,000 unit range (overall, including OEM and retail sales) and there is a shortage right now.

H dikia mou erwtish eivai apo pou prokuptei to numero 3000 sthv Ellada???? ... prosopika !favtazomai! oti kai 500 kommatia va pouli8ikav polla eivai

Aπο πουθενα, δικη μου εκτιμηση.Εβαλα και την επαρχια μεσα...Ας πουμε 2000 κομματια!

Δημοσ.
Επειδή αγανάκτησα να περιμένω, υπάρχει κάποια άλλη κάρτα με παρόμοιες επιδόσεις? Δεν με πειράζει αν είναι και λίγο χειρότερη απο την 8800gt..

Το κακό είναι ότι μετά πας σε GTS που είναι ακριβότερη και χειρότερη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχε γίνει ολόκληρο θέμα για το limited availability at launch.

Θα βγούνε πολλές να φάνε και οι κότες, θα ανταμειφθούν όσοι κάνουν λίγη υπομονή.

Αν πάτε σε Αti αυτή την στιγμή με κάρτες που δεν μπορούν να κονταροχτυπηθούν με την Νvidia εσείς θα χάσετε.

Eσύ αποφασίζεις!!:-D:-D:-D:-D:-D

Η 8800gt της Zotac Amp Edition βάζει κάτω την 8800gtx stock στο 3dmark 2006. Tσεκάρετε παρακάτω.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3955&Itemid=1

Kαι φυσικά οποιαδήποτε 8800gt με ένα απλό ανέβασμα με το Riva Tuner τα ρολόγια στα 700Mhz και τις μνήμες 2000Mhz κονταροχτυπιέται στα ίσα με 8800gtx stock!!!! Unbelievable!!!!:shock::shock:

Δημοσ.
Ρε παιδιά είχε γίνει ολόκληρο θέμα για το limited availability at launch.

Θα βγούνε πολλές να φάνε και οι κότες, θα ανταμειφθούν όσοι κάνουν λίγη υπομονή.

Αν πάτε σε Αti αυτή την στιγμή με κάρτες που δεν μπορούν να κονταροχτυπηθούν με την Νvidia εσείς θα χάσετε.

Eσύ αποφασίζεις!!:-D:-D:-D:-D:-D

Η 8800gt της Zotac Amp Edition βάζει κάτω την 8800gtx stock στο 3dmark 2006. Tσεκάρετε παρακάτω.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3955&Itemid=1

Kαι φυσικά οποιαδήποτε 8800gt με ένα απλό ανέβασμα με το Riva Tuner τα ρολόγια στα 700Mhz και τις μνήμες 2000Mhz κονταροχτυπιέται στα ίσα με 8800gtx stock!!!! Unbelievable!!!!:shock::shock:

Πότε όμως θα βγουν....

Από βδομάδα θα βρούμε κάνα κομμάτι στη Στουρνάρη?

Δημοσ.

Είμαι τυχερός γιατί την πήρα την 1 εβδομάδα κυκλοφορίας της με παραγγελία από το Πλαίσιο.

Την μέρα που πήγα να την παραλάβω φύγαν όλες που είχε στο ράφι μπροστά μου.

Δεν ξέρω ρε φίλε Παναή.

Κάνε υπομονή και δεν θα χάσεις και εσύ. Μην κάνεις το μοιραίο λάθος και πάς σε Αti ή κάτι άλλο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Δημοσ.

Μια ερωτηση:

Επειδη κ εγω εχω προπαραγγειλει την καρτα τι γινεται αν θα ερθει πχ σε 2 ή 3 μηνες ή ακομα κ σε 1 χρονο? Εγω περιμενω την καρτα για να στησω το νεο PC

Και οταν ερθει , μετα απο 2 μηνες πχ μπορει να εχει 150€ ας πουμε παντου ,εγω θα την παρω 220ευρω?

Θα πρεπει να περιμενω οοοοοοοταν ερθει ? δεν μπορω πχ να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω πισω τα λεφτα μου εφοσον περασει καποιο χρονικο διαστημα και μετα ? (ας πουμε 1 μηνας?)

Ποσο διαστημα και μετα εχω δικαιωμα να ακυρωσω χωρις να χασω λεφτα , ας εχω προπληρωσει? Γιατι με την λογικη του Πλαισιου δωστε μου ολοι απο 220 ευρω τωρα , και οταν οι 8800gt εχουν γινει χωμα και εχει βγει το directx20 και κοστιζουν 30 ευρω το κιλο σας τις δινω!

Δημοσ.

Paidia na rotiso kati...To plaisio tis exei bgalei kai apo to ilektroniko katastima...Pote tha erthoun???Kai kati allo: Otan pas na kaneis sinthesi pc den sou bgazei to pc na sinarmologithei apo tou eidikous tou plaisiou opos ebgaze palia...Ti tha ginei diladi,tha mas tous stelnoune komatia...Den tha mas tous ftiaxnoune?

Δημοσ.
Είμαι τυχερός γιατί την πήρα την 1 εβδομάδα κυκλοφορίας της με παραγγελία από το Πλαίσιο.

Την μέρα που πήγα να την παραλάβω φύγαν όλες που είχε στο ράφι μπροστά μου.

Δεν ξέρω ρε φίλε Παναή.

Κάνε υπομονή και δεν θα χάσεις και εσύ. Μην κάνεις το μοιραίο λάθος και πάς σε Αti ή κάτι άλλο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Φίλε φρου-φρου, το πρόβλημα μου είναι ότι πιθανότατα απόψε ή αύριο το πρωί (ή στη χειρότερη τη Δευτέρα, λόγω 17 Νοέμβρη) θα παραλάβω καινούριο pc με Q6600 χωρίς κάρτα γραφικών πάνω. Επίσης έχω κάποιες εργασίες- υποχρεώσεις που θέλω να ξεκινήσω με το καινούριο σύστημα άμεσα. Γιαυτό βρίσκομαι κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα και σας έχω πρήξει όλους τα @@ (ζητώ συγγνώμη για αυτό).

Αν δε βρω Δευτέρα- Τρίτη μια GT, αρχίζω να έχω πρόβλημα. Πάνε όλα πίσω. Γιαυτό δεν ξέρω τι να κάνω... να πάρω μια με 30? ρε γαμώτο και να ξανακοιτάξω μετά από κάνα μήνα που θα έχουν σταθεροποιηθεί να πράματα? Τι να κάνω...

Μια ερωτηση:

Επειδη κ εγω εχω προπαραγγειλει την καρτα τι γινεται αν θα ερθει πχ σε 2 ή 3 μηνες ή ακομα κ σε 1 χρονο? Εγω περιμενω την καρτα για να στησω το νεο PC

Και οταν ερθει , μετα απο 2 μηνες πχ μπορει να εχει 150? ας πουμε παντου ,εγω θα την παρω 220ευρω?

Θα πρεπει να περιμενω οοοοοοοταν ερθει ? δεν μπορω πχ να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω πισω τα λεφτα μου εφοσον περασει καποιο χρονικο διαστημα και μετα ? (ας πουμε 1 μηνας?)

Ποσο διαστημα και μετα εχω δικαιωμα να ακυρωσω χωρις να χασω λεφτα , ας εχω προπληρωσει? Γιατι με την λογικη του Πλαισιου δωστε μου ολοι απο 220 ευρω τωρα , και οταν οι 8800gt εχουν γινει χωμα και εχει βγει το directx20 και κοστιζουν 30 ευρω το κιλο σας τις δινω!

Καλά, αυτοί πλέον δεν είναι Πλαίσιο, είναι η Eurobank.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...