Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε καμμένοι πέσατε όλοι με τα μούτρα??

5 χρόνια έχω να πάρω κάρτα και τώρα με καταστρέψατε!

:-)

iced, από που? Από Πλαίσιο?

Αύριο πιθανότατα θα παραλάβω το καινούριο μου Pc και θα μείνω χωρίς κάρτα γραφικών. Καίγομαι λέμε!!

Δημοσ.
Ρε καμμένοι πέσατε όλοι με τα μούτρα??
Καλα εγω ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση, Πουλησα την GTX μου οσο πριν λιγο καιρο οσο κραταγε λ7 και αποταμιευσα παιρνοντας μια 8800GT την διαφορα. Δεν αφηνεις καθολου ευκολα μια high end για μια performance αλλα με το 19" μου θα εχω την ιδια αποδοση και θα με κρατησει μεχρι να βγει οτι βγει και να πεσει και η τιμη του...

iced, από που? Από Πλαίσιο?

Αύριο πιθανότατα θα παραλάβω το καινούριο μου Pc και θα μείνω χωρίς κάρτα γραφικών. Καίγομαι λέμε!!

Ναι φιλε απο πλαισιο!
Δημοσ.

Το e-shop εχεις οσες θελεις αλλα πιανουν 260 ευρω σχεδον..

Εγω προτιμησα να κανω παραγγελια την evga απο Πλαισιο και να περιμενω λιγο αλλα θα κερδισω 40 ευρω

Αληθεια μπορει να εξηγησει καποιος τι συμβαινει μ αυτες τις καρτες?

Δεν εβγαλαν μεγαλη ποσοτητα οι εταιρειες? Περιμενουν να βγουν οι νεες gts κ gtx και εβγαλαν την gt για ενδιαμεση λυση , που ειναι και πιο φτηνη ,αρα δεν θα τα κονομησουν χοντρα? Σου λεει η nvidia ασε να τα πιασουμε χοντρα απο τις νεες gts ,αλλα να ριξουμε στην αγορα και μερικες gt για να μην χασουμε κι απο αυτους που θα επελεγαν 2600pro και ιδου το αποτελεσμα..

Γιατι δεν ,μπορω να πιστεψω πια οτι εχουν τοση ζητηση που δεν φτανουν τα αποθεματα

Απλα η nvidia δεν εριξε ποσοτητα στην αγορα , γιαυτο ακριβως το λογο, και κομπλαρουν τις αγορες σε ati μεχρι να βγουν οι ακριβοτερες και να πεσουν μετα ολοι σ αυτες

Μετα υπαρχει και το τεραστιο στοκ απο τις παλιες gts k gtx που πρεπει να τις σπρωξουν , οποτε δινουν με το σταγονομετρο τις gt

Δημοσ.

Idaniki gia gaming se mikres analiseis i 256MB 8800gt erxete na kalipsi tin katigoria timis twn 150?, opos i Ati HD3850.

Anaminate sto akoustiko.

http://www.techpowerup.com/?44427

Αφαιρέθηκαν όλες οι gt απο το site του Πλαίσιου. Τι γίνεται ρε γμτ?

Den 3ereis? giati stamatisan na poulane oi upolipes kartes... me 1a le3i "marketing"

Δημοσ.
Το e-shop εχεις οσες θελεις αλλα πιανουν 260 ευρω σχεδον..

Εγω προτιμησα να κανω παραγγελια την evga απο Πλαισιο και να περιμενω λιγο αλλα θα κερδισω 40 ευρω

Αληθεια μπορει να εξηγησει καποιος τι συμβαινει μ αυτες τις καρτες?

Δεν εβγαλαν μεγαλη ποσοτητα οι εταιρειες? Περιμενουν να βγουν οι νεες gts κ gtx και εβγαλαν την gt για ενδιαμεση λυση , που ειναι και πιο φτηνη ,αρα δεν θα τα κονομησουν χοντρα? Σου λεει η nvidia ασε να τα πιασουμε χοντρα απο τις νεες gts ,αλλα να ριξουμε στην αγορα και μερικες gt για να μην χασουμε κι απο αυτους που θα επελεγαν 2600pro και ιδου το αποτελεσμα..

Γιατι δεν ,μπορω να πιστεψω πια οτι εχουν τοση ζητηση που δεν φτανουν τα αποθεματα

Απλα η nvidia δεν εριξε ποσοτητα στην αγορα , γιαυτο ακριβως το λογο, και κομπλαρουν τις αγορες σε ati μεχρι να βγουν οι ακριβοτερες και να πεσουν μετα ολοι σ αυτες

Μετα υπαρχει και το τεραστιο στοκ απο τις παλιες gts k gtx που πρεπει να τις σπρωξουν , οποτε δινουν με το σταγονομετρο τις gt

Πως θα πουλήσουνε τις άλλες που έχουνε στοκ άμα δώσουν σε όλους τις 8800gt;Δεν περιμένουνε όλοι όπως κάνουμε εμείς όπως επήσις κάποιους που δεν ΄ξερουνε κ πολλά θα τους ξεγελάνε με τις τάχα καλύτερες gts.

Δημοσ.

Βλέπω το Πλαίσιο με την τεράστια ζήτηση που είχαν και εξαντλήθηκαν να τις βάζει τιμές 230 την πιο φτηνή.

Τα κάνει κάτι τέτοια ανεβοκατεβάσματα στις τιμές συχνά αναλόγως την ζήτηση.

Δημοσ.
Idaniki gia gaming se mikres analiseis i 256MB 8800gt erxete na kalipsi tin katigoria timis twn 150?, opos i Ati HD3850.

Οχ, οχ, οχ ... Βλέπω την Ati να χάνει το μερίδιο αγοράς ακόμα και στη "μικρή προς μεσαία" κατηγορία VGA ... Poor AMD-Ati ... :-D

Δημοσ.

επειδη βλεπω μεγαλο πανικο και δικαιολογημενα το πλαισιο την βδομαδα που μας ερχεται θα παραλαβει 150 gigabyte και 40 asus. να ειστε σε ετοιμοτητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...