Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα τηλ στο πλαισιο και εκλεισα την XFX ή την evga. Οποια ερθει πρωτη, την XFX την προτιμησα γιατι παιζει να την εχω μεχρι την πεμπτη, επισεις νομιζω οτι παει και λιγο καλυτερα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aυτη ειναι που εχει factory o/c?

Επειδη το εψαξα λιγο, αυτη που εχει το πλαισιο ειναι η extreme, με 640/1900, υπαρχει και η XXX με 670/1950 αν δεν κανω λαθος. Απο review τωρα δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ.
Επειδη το εψαξα λιγο, αυτη που εχει το πλαισιο ειναι η extreme, με 640/1900, υπαρχει και η XXX με 670/1950 αν δεν κανω λαθος. Απο review τωρα δεν βγαζω ακρη.

Καταλαβα.

Πρακτικα παντως, η οποιαδηποτε 8800GT ''ανεβαινει'' ευκολα.

Δημοσ.
Καταλαβα.

Πρακτικα παντως, η οποιαδηποτε 8800GT ''ανεβαινει'' ευκολα.

Σωστα, ολες ιδιες ειναι ακομα και το συστημα ψυξης δεν αλλαζει, ισως ομως να εχουν καλυτερες μνημες. Εγω προτιμησα την XFX XT μονο και μονο απο θεμα διαθεσιμoτητας.

Εδω αυτος πηγε μια stock στα ''GPU 817Mhz, Shader 2100MHz, and memory clock 1044MHz'', αλλα με επεμβαση στην καρτα. Eπιδοσεις στο 3dmark06 οσο μιας 8800 ultra.

http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt01.htm

Δημοσ.
Εντός της εβδομάδας θα σας έχω νέα για passive cooling που θα δοκιμάσω :)

Για ποιο λογο? Κανει θορυβο η καρτα? :fear:

Α να ρωτησω και κατι αλλο, το crysis σε DX10 το παιζει καλα? Γιατι απο benchmarks που βλεπω δεν βγαζω ακρη π.χ στο tomshardware δεν λεει αν μετραει dx9 ή dx10?

Δημοσ.
Σωστα, ολες ιδιες ειναι ακομα και το συστημα ψυξης δεν αλλαζει, ισως ομως να εχουν καλυτερες μνημες. Εγω προτιμησα την XFX XT μονο και μονο απο θεμα διαθεσιμoτητας.

Εδω αυτος πηγε μια stock στα ''GPU 817Mhz, Shader 2100MHz, and memory clock 1044MHz'', αλλα με επεμβαση στην καρτα. Eπιδοσεις στο 3dmark06 οσο μιας 8800 ultra.

http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt01.htm

Απιστευτο νουμερο!

Χμ, ακους Frou-Frou?:lol:

Δημοσ.

Ναι, δεν μου φαίνεται απίστευτο.

Εδώ με πιό πολύ ρεύμα φτάνει τα 850-900. στα ρολόγια.

Αλλά δεν έχω σκοπό να την δώσω ρεύμα από τώρα.

Δημοσ.
Εδω αυτος πηγε μια stock στα ''GPU 817Mhz, Shader 2100MHz, and memory clock 1044MHz'', αλλα με επεμβαση στην καρτα. Eπιδοσεις στο 3dmark06 οσο μιας 8800 ultra

Ειναι εντυπωσιακα τα ρολογια, συμφωνω, αλλα στην πραξη και ιδιαιτερα σε κανα 24" αρι μονιτορ η καρτα θα κολωσει σε σχεση με GTX και ULTRA... Να το ξεκαθαρισουμε αυτο

Δημοσ.
kserete pote tha erthoun sto plaisio oi evga 8800 gt ??? 10 meres perimeno kai mou klisane to tilefono otan tous rotisa pote tha feroune

tis exo proparagili apo to site tou plaisiou

Εγω πηρα τηλεφωνο να ρωτησω/κλεισω καποια καρτα χτες το απογευμα, ηθελα να παρω την evga και επειδη δεν μου ξεκαθαρισε ποτε θα την εχω πηγα στην ακριβη λυση της XFX. Νου ειπε μεχρι παρασκευη θα την εχω (το ιδιο και για την ASUS), για την evga δεν ηταν σιγουρος, οποτε παιζει και αυτη την βδομαδα να μην σου ερθει.

Πολυ ζητηση λεμε ρε! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...