Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Riva Tuner Για Shaders ;)

Kαι μάλιστα τα shader clocks της 8800GT φτάνουν σχετικά εύκολα τα 1800 MHz ... ;) Τώρα για την GTS σου Βασίλη, dunno ... Google it ;)

Δημοσ.

Στο spi με τον c2d στα def και την 8800 στα def βγάζω 20 ξερό.Με τον c2d στα def και την 8800 στα 600/900 έχω πάλι 20.Αν πάω τον c2d στα 3' date='6 έχω 15 με την 8800 στα def και πάλι 15 αν πάω την 8800 στα 600/900.Είναι πασίδηλο και απορώ πως κανένας εγνωσμένου κύρους ινστρούκτορας ως τώρα δεν είχε εντοπίσει τον εμφανέστατο μπουκαλόλαιμο.Ου στου διάλο τα καραγκιοζάκια της ιντέλας.Θα πουλήσω και την 8800 και θα την πάρω ξανά πίσω μετά από 2-3 χρόνια.Ντέλος...

[/quote']

Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις ... ROFL ...

Το SPi είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μετράει pi (το γνωστό π που ισούται με 3' date='14....) για ένα συγκεκριμένο αριθμό ψηφίων μετά το κόμμα στο δεκαδικό ... Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εξαρτάται από τη Cpu & Ram Frequency καθώς και τα timings, το command rate, τα υπόλοιπα sub-timings etc. Ουδέ μία σχέση έχει με την κάρτα γραφικών ...

Αλλά βέβαια η Intel είναι γεμάτη με "καραγκιοζάκια" και η GT είναι για πέταμα ... 0xaxa0xa0xa0x0a0xa0x0a0xa

Ε ρε κούνια που σε κούναγε ... 0xaxa0xa0x0a0xa0x0ax0a0x0ax0a00xaax

Μπες λίγο στο hwbot να δεις κάποια πράγματα ... Ακόμα και με pci cards τρέχουν τα SuperPi ...

[/quote']

Οντως Bigi444444 δεν μπορω να καταλαβω το συσχετισμο που κανεις. Που κολαει η gfx card (και στην συγκεκριμενη περιπτωση πχ η 8800GT) με το Super pi?

Δημοσ.

Μάϊο η 9800 ??? Ξενέρωσαααααααααα... θα πάρω τότε την 8800 GT και μόλις βγεί θα την πουλήσω και θα πάρω την 9800... Σωστόστ pappou???

:-D

Δημοσ.

επειδη θα παρω την καρτα ποια απο αυτες που εχει το πλαισιο ειναι η πιο αθορυβη και δεν ανεβαζει θεμοκρασιες?

Δημοσ.

Θέλω την επόμενη εβδομάδα να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών και ειμαι ανάμεσα στην 8800gt 512mb και την 8800gts 320mb. Επειδή το post εχει επεκταθεί σε πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να μου πει με βάση τα benchmarks σε games και την γενικότερη απόδοσή τους ποια είναι η καλύτερη;

Δημοσ.
Μάϊο η 9800 ??? Ξενέρωσαααααααααα... θα πάρω τότε την 8800 GT και μόλις βγεί θα την πουλήσω και θα πάρω την 9800... Σωστόστ pappou???

:-D

Σωστός. :-)

Θέλω την επόμενη εβδομάδα να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών και ειμαι ανάμεσα στην 8800gt 512mb και την 8800gts 320mb. Επειδή το post εχει επεκταθεί σε πολλές σελίδες μπορεί κάποιος να μου πει με βάση τα benchmarks σε games και την γενικότερη απόδοσή τους ποια είναι η καλύτερη;

By far 8800GT,η 8800GTS 320 είναι μια σκατούλα μπροστά στην GT.

Και φθηνότερη.

Δημοσ.

Ναι αλλά pappou.. που είδες οτι θα έρθει Μάϊο ?? Σε όλα τα sites που έχω μπεί, λένε Q4/2007...

Καλά μιλάμε η καινούργια GTX θα ναι τρελή κάρτα έτσι ??? ;)

Δημοσ.
Ναι αλλά pappou.. που είδες οτι θα έρθει Μάϊο ?? Σε όλα τα sites που έχω μπεί, λένε Q4/2007...

Καλά μιλάμε η καινούργια GTX θα ναι τρελή κάρτα έτσι ??? ;)

Μη μπερδεύεις πιθανή G92 8800gtx με την νέα γενιά που ακούγεται για Μάιο.

Τον Δεκέμβρη θα βγει ένα φρεσκάρισμα της παλιάς 8800gtx.

Καμία σχέση δηλαδή με την 9800gtx ( νέα γενιά )

Δημοσ.

Θα γίνω σπαστικός...αλλά πού ακούσατε 9800 τον Μάϊο ?? Και επειδή είμαι και ψιλοκουτσομπόλης, πάω να ανοίξω thread "nVidia 9800 rumours" για να έχουμε να λέμε :-D

οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...για να μην κάνω off-topic (για τα οποία ζητώ κ συγνώμη..;) )

Δημοσ.
Αυτό έτυχε... Δεν είναι κανόνας. Αν η ATi δεν έβγαζε "πατάτα" κάρτα (2900ΧΤ) θα μιλάγαμε με άλλα δεδομένα.

patata den nomizo ,poli kaliterh apo thn gtx gia ta xrimata ths,malon esi ekanes patata pou exeis skasei tosa fraga sto sistima sou kai exeis 5frames parapanw

Δημοσ.

NEKROMA prepei na eisai krifos nvidiakias exeis tin 2900xt pano se evga mobo i mas doulevis .... kai amd kai ati einai patates tous efage o antagonismos .... nVIDIA meant it s meant to be played <----- kseris ti simeni afto e ? ( me ATI pezeis ta p@p@ri@ sou )

Δημοσ.
NEKROMA prepei na eisai krifos nvidiakias exeis tin 2900xt pano se evga mobo i mas doulevis .... kai amd kai ati einai patates tous efage o antagonismos .... nVIDIA meant it s meant to be played <----- kseris ti simeni afto e ? ( me ATI pezeis ta p@p@ri@ sou )

evga kai 2900 mia xara douleuoun den exw kanena problima,den einai thema nvidiafun h atifun apla epilegis ta exartimata pou nomizeis oti einai kala.

nVIDIA meant it s meant to be played autos einai o logos pou exoun ligo kaiteres epidoseis ths ipostirizoun oi perisoteroi programatistes paixnidion

Δημοσ.

Ποτε μου δεν καταλαβα τι παει να πει NVidiaκιας και ATIακιας. Για να ειναι καποιος NVidiaκιας και ATIακιας θα επρεπε φυσιολογικα να σπονσοραρεται απο την NVidia η την ΑΤΙ, αλλιως το να εμμενει σε μια εταιρεια μονο και μονο για το ονομα ειναι χαζο. Εαν καποιον τον ενδιαφερουν οι μεγιστες επιδοσεις και η συνολικη αποδοση του συστηματος του, ποσως θα επρεπε να τον ενδιαφερει το ονομα που φερει ενα προϊον εφοσον ειναι αυτο που του κανει την δουλεια του οπως πρεπει. Τωρα οσον αφορα την 2900ΧΤ και την 8800GTX θεωρω και τις δυο αξιολογες καρτες οι οποιες βασει των επιδοσεων τους πηραν και την αναλογη μεριδα απο την πιτα των πωλησεων και φυσικα κοστολογηθηκαν αναλογα. Βεβαια επ ουδενι δεν υποστηριζω οτι η GTX δεν υπερτιμηθηκε σαν προϊον αλλα απο την αλλη αποτελεσε ενα μεγαλο αλμα απο πλευρας επιδοσεων. Επι της παρουσης η GT ειναι μια επισης πολυ αξιολογη καρτα αλλα αποτελεσε και την υπερβαση εναντι των πανακριβων και αποδοτικων καρτων. Η GT ειναι αυτο που επρεπε να ειναι η GTX ενα χρονο πριν με τις αντιστοιχες αναλογιες τιμης και αποδοσης. Το καλο ειναι οτι η GT κατ'εμε ειναι ενας προαγγελος των καρτων που θα ακολουθησουν, πιο μικρες, πιο αποδοτικες, πιο δροσερες (θελω να ελπιζω), λιγοτερο ενεργοβορες και πιο φθηνες. Τωρα οσον αφορα περι του μονοπωλιου της NVidia ναι ειναι οντως εμφανες και φυσικα επηρεαζει και τους game developers με αποτελεσμα το σχεδιασμο - the way it is meant to be played - παιχνιδιων (με το αναλογο support για το hardware της NVidia). Δυστυχως οσο δεν νιωθει απειλουμενη η NVidia τοσο θα διατηρουνται υψηλες οι τιμες των προϊοντων της οπως και μικροτερα θα ειναι τα τεχνολογικα αλματα (αυτα τα SKUs της NVidia καταντανε αηδια ορισμενες φορες).

Edit: NEKROMA εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι "apla epilegis ta exartimata pou nomizeis oti einai kala" απλα αυτο που λεει ο SPARTAN-480-SS αν το ερμηνευω σωστα ειναι οτι ο συνδυασμος των δυο που εχεις δεν ειναι καλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...