Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αχα...γι'αυτό νυστάζω.

Βλέπουν τα ματάκια μου κάτι τέτοια βραδυάτικα και δεν θέλουν να μείνουν ανοιχτά.. :-D

Άσε Βασίλη ... Κουφάθηκα μάλλον :-D ... Τί είπες ? Δεν σε ακούω καλά ... :P Good night m8, be B) ;)

εγω ειχα 2 ati και 2 nvidia και μου καηκαν οι 2 nvidia

Ποιες είχες ? Σε τί κουτί ? Υπήρχε το απαραίτητο air-flow, ή ήταν απλά κλεισμένες σε ένα κουτί χωρίς fans, με τις VGA passive cooled ?

Ας μην καταστρέφουμε (όπως είπε και ο φίλτατος Πάνος :-)) το topic postάρωντας ανακρίβειες και αυθαιρεσίες ...

Ζητώ και εγώ συγνώμη που σε ένα μου post αναφέρθηκα στον xs owner fugger και τα 3D Mark results που έβγαλε (Πάνο - frou-frou you know ;)).

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι θελεις συγκεκριμενα EVGA?

to sticker tis exei foveres epidosis .... tis twintech kai tis sparkle einai mapa ( prepei na exoun kai orea emfanisi ektos apo tin timi oi kartes ) pote den tha evaza karta me xazo sticker sto pc mou

Δημοσ.
Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις ... :-D ROFL ... :mrgreen:

...

Μπες λίγο στο hwbot να δεις κάποια πράγματα ... Ακόμα και με pci cards τρέχουν τα SuperPi ...

Πίνω κάτι που μου λέει να περάσεις ξανά μια βόλτα από την Α δημοτικού να μάθεις να διαβάζεις.Και αφότου το κάνεις αυτό να περάσεις και μια βόλτα από κάπου που θα σε μάθουν να καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις.Τώρα τι θα είναι αυτό δεν ξέρω.Κλινική μεταμοσχεύσων θα είναι... κάτι άλλο... δεν το χω βρει ακόμα... ;)

Το ίδιο και οι συν αυτώ.

Και αφότου τα κάνεις όλα αυτά βάλε την τήβεννο και ξαναέλα για τη διάλεξή σου προς εμέ.Αλλά ως τότε άραξε τα κυβικά σου γιατί μπορεί να μη φτουράνε κι ας έχεις και συμπαραστάτη.Οτσέι; B)

Και μια συμβουλή: μην κάθεσαι να εμφανίζεις τις ατελείωτες γνώσεις σου στον πρώτο τυχόντα στο κάθε φόρουμ.Άλλες φορές εκτίθεσαι άλλες χαλάς φαιά ουσιά χωρίς να καταφέρνεις τίποτα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σε προέτρεπα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.Μου είναι απλώς περιττές.

oi aillhneσ shmera eimaste gtp.lol re ama o allos pei kati diaforetiko apo o mi gi, fu n00b,u faggs r hax0rz,lmao pwned nomizoun oti toys vrizoune.jejeje!Kai meta leme diafora peri tou poso piso eimaste ktl, edo oi misoi grafoun to wnwma ts lathos...

Aλλά αρκετά με τα ραδίκια.kirdou, το ότι θα παίζεις για 2 χρόνια στο φουλ όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη.Εξαρτάται βέβαια σε φουλ ρυθμίσεις πόσο καλά θα θέλεις να τρέχουν μετά από σχετικά μεγάλο διάστημα, τι οθόνη έχεις, τι είδους παιχνίδια παίζεις και άλλα.Πάντως με μια κάρτα σαν την 8800gt για ένα τουλάχιστον χρόνο δε θα έχεις πρόβλημα αν έχεις μέχρι 22ρα wide.Όπως δεν είχες, ούτε έχεις για την ώρα, και με την 8800gts που κυκλοφορεί ένα χρόνο.Μη νομίζεις δηλαδή πως αν δώσεις τώρα 600 ευρώ σε gpu τα έχεις τα 2 χρονάκια χαλαρά.Τουλάχιστον όχι τώρα γιατί αναμένεται να βγούν και νέες δυνατές κάρτες και δεν είναι σώφρον να δώσεις πολλά λεφτά σε υποσύστημα λίγο πριν αυτό αντικατασταθεί...Καλύτερα να πάρεις κάτι που θα σε βγάλει για ένα σεβαστό χρόνο σπαθί και απλά έχοντας κρατήσει κάποια χρήματα εξαρχής θα αναβαθμίσεις γρηγορότερα.

Δημοσ.

Ενω το thread ειχε ενδιαφερον αρχικα μετα εγινε πατατα (μην ρωτησετε αν ειχε παλιοκαιρο την μερα που την μαζεψαν). Εχει φυγει τελειως off-topic, το μονο που δεν γινεται ειναι η συζητηση για τις επιδοσεις της καρτας, ουτε αποτελεσματα απο benchmarks βλεπω ουτε απο games.

Δημοσ.

Επιστροφή στο θέμα. Ούτε η νέα έκδοση του Ntune δουλεύει σωστά με τους 169.04 beta. Και το Riva 2.06 έχει πρόβλημα με τις ξεχωριστές ρυθμίσεις για 2d/3d και νομίζω οτι ούτε το προφίλ με θερμοκρασίες / στροφές ανεμιστήρα δουλεύει.

Δημοσ.

Back on topic παιδες.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το τελευταιο, γιατι τουλαχιστον σε εμενα δουλευει.Τι προβληματα εχεις?

Δημοσ.
Πίνω κάτι που μου λέει να περάσεις ξανά μια βόλτα από την Α δημοτικού να μάθεις να διαβάζεις.Και αφότου το κάνεις αυτό να περάσεις και μια βόλτα από κάπου που θα σε μάθουν να καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις.Τώρα τι θα είναι αυτό δεν ξέρω.Κλινική μεταμοσχεύσων θα είναι... κάτι άλλο... δεν το χω βρει ακόμα... ;)

Το ίδιο και οι συν αυτώ.

Και αφότου τα κάνεις όλα αυτά βάλε την τήβεννο και ξαναέλα για τη διάλεξή σου προς εμέ.Αλλά ως τότε άραξε τα κυβικά σου γιατί μπορεί να μη φτουράνε κι ας έχεις και συμπαραστάτη.Οτσέι; B)

Και μια συμβουλή: μην κάθεσαι να εμφανίζεις τις ατελείωτες γνώσεις σου στον πρώτο τυχόντα στο κάθε φόρουμ.Άλλες φορές εκτίθεσαι άλλες χαλάς φαιά ουσιά χωρίς να καταφέρνεις τίποτα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σε προέτρεπα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.Μου είναι απλώς περιττές.

oi aillhneσ shmera eimaste gtp.lol re ama o allos pei kati diaforetiko apo o mi gi, fu n00b,u faggs r hax0rz,lmao pwned nomizoun oti toys vrizoune.jejeje!Kai meta leme diafora peri tou poso piso eimaste ktl, edo oi misoi grafoun to wnwma ts lathos...

Aλλά αρκετά με τα ραδίκια.

Ευχαριστώ πολύ για τους αν μη τι άλλο καταπληκτικούς - breathtaking χαρακτηρισμούς σου ... Are you f**king kidding me dude ? :mad:

Αποκαλείς "pwning" skills το ότι έγραψα πως είναι βλακεία να συγχέεις ανόμοιες έννοιες (στην περίπτωσή μας Super Pi & VGAs ?) ...

Σπαταλάω τσάμπα φαιά ουσία όταν προσπαθώ να εξηγήσω σε κάποιο άτομο το ότι έχει μπερδέψει τα μπούτια του ? Αν έβλεπα ότι γνώριζες περί του τί μιλούσες πολύ απλά δεν θα έκανα το παραπάνω quote ... ;) Αλλά εσύ ΚΑΙ παραπληροφορείς τον κόσμο (λες και δεν έχεις επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχει μία μερίδα υποψήφιων αγοραστών - καταναλωτών που διαβάζοντας τα γραφόμενά σου θα αποφύγει την αγορά αυτής της κάρτας - διαμάντι) ΚΑΙ καταφεύγεις σε αποδοκιμαστικά σχόλια (προς τον γράφοντα στην συγκεκριμένη περίπτωση) ΚΑΙ θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω, δείχνοντας ένα υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος απέναντι σε αυτόν που κάνει μια προσπάθεια να σε βοηθήσει να "ξεστραβωθείς" ... :mad:

Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου καταφεύγοντας στην λύση του "κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου" χρησιμοποιώντας όλους αυτούς τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς :shifty:

Καραγκιοζάκια της Intelας ε ? O Lord help me to be pure, BUT NOT YET ! :lol:

Sorry guys, απλά δεν δέχομαι να με αποκαλούν "ραδίκι" κάποιο τύποι σαν και τον bigi456789123, or whatever ... :P

Και τώρα στο θέμα μας (για πολλοστή φορά :P)

Κανένα bench ? Κάποιος με δυνατό C2D σε συνδυασμό με moded 8800GT ίσως ? :-)

Δημοσ.

επειδή το θέμα γυρίζει σε off-topic καλύτερα να μην το συνεχίσετε παιδιά... σας ικετεύω ξέρει κανείς να μου πεί απο που μπορώ να πάρω την 8800 gt ???? ρωτάω και μου λένε οτι δεν έχει βγεί ακόμα :mad: :mad: :mad: και θέλω να την πάρω γιάτι την άλλη παρασκεύη βγαίνει το Crysis και θα ήθελα να την έχω εως τότε

Δημοσ.
επειδή το θέμα γυρίζει σε off-topic καλύτερα να μην το συνεχίσετε παιδιά... σας ικετεύω ξέρει κανείς να μου πεί απο που μπορώ να πάρω την 8800 gt ???? ρωτάω και μου λένε οτι δεν έχει βγεί ακόμα :mad: :mad: :mad: και θέλω να την πάρω γιάτι την άλλη παρασκεύη βγαίνει το Crysis και θα ήθελα να την έχω εως τότε

Οι προσευχές σου εισακούστηκαν ... :P

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=8800+GT

Always use Skroutz ;)

Link από διαθέσιμο προϊόν (αφού το Πλαίσιο περιμένει ακόμα την δεύτερη παραγγελία) http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=21674

http://www.pixmania.com/gr/gr/542255/art/sparkle/geforce-8800-gts-320-ma-d.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzExOTQ1NTcwODE7

Eίναι και το you.gr βέβαια, αλλά την έχει μόνο κατά παραγγελίαν ... :rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ πάλι προσμένω να δω τι ψάρια θα πιάνει η νέα GTS..

Έλα βρε Βασίλη αφού και η 640σου μια χαρά σε βγάζει ;) Ειλικρινά, πιστεύω ότι πρέπει να σκέφτεσαι για αναβάθμιση σε 98χχ και μόνο πλέον ... Εκτός αν βρεις και καμιά εξεφτελιστικά φθηνή GTS και την τσιμπήσεις για SLi ... :confused:

Δημοσ.

εγω θα περιμενω να δω και την ΑΤΙ παντως πριν ενθουσιαστω τελειως(ημουνα που ημουνα αλλα....).

Ε εχω συμπληρωσει μια καρτα απο ολες τις σειρες(9600-χ800-χ1950-2900χτ)θα παρω και την καινουργια να συμπληρωθει το καρε ;)

Δημοσ.
Έλα βρε Βασίλη αφού και η 640σου μια χαρά σε βγάζει ;) Ειλικρινά, πιστεύω ότι πρέπει να σκέφτεσαι για αναβάθμιση σε 98χχ και μόνο πλέον ... Εκτός αν βρεις και καμιά εξεφτελιστικά φθηνή GTS και την τσιμπήσεις για SLi ... :confused:

1) Δεν την θέλω για το PC μου,έχω περιέργια να δω αν θα κοντράρει την GTX

2) P35 = no SLi

3) Το επόμενο PC θα το τουμπανιάσω εξ'αρχής,οπότε already saving money. :P

εγω θα περιμενω να δω και την ΑΤΙ παντως πριν ενθουσιαστω τελειως(ημουνα που ημουνα αλλα....).

Ε εχω συμπληρωσει μια καρτα απο ολες τις σειρες(9600-χ800-χ1950-2900χτ)θα παρω και την καινουργια να συμπληρωθει το καρε

Συλλογή κάνεις μάστορα?! :-D

Μέσα στον Νοέμβριο 9800 GTX.. και 9800 GTS..

Μάιο.Σταυρώνουμε και δαχτυλα για την Ατι για αυτονόητους λόγους.

----------

Απορία: πως μπορείς να ανεβάσεις τα shader clocks ρε παιδιά?

Δημοσ.
Ε εχω συμπληρωσει μια καρτα απο ολες τις σειρες(9600-χ800-χ1950-2900χτ)θα παρω και την καινουργια να συμπληρωθει το καρε ;)

LOL ! :lol: Ζήλια, δεν έχεις την 7500 όμως ... :P

First stage

7640x480jg1.th.jpg

Second stage

13640x480zj5.th.jpg

Third stage

hpim0931640x480ae3.th.jpg

Μακάρι η Ati να βγάλει επιτέλους έναν άξιο ανταγωνιστή της n-Vidia (πέρα από την πλάκα) όσον αφορά τις VGA ... Πού θα πάει πλέον αυτή η κατάσταση ... ? Μόνο οι 2900XT & Pro λένε αρκετά (ιδιαίτερα σε CF ;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...