Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
? pali to 666 kai me tin analisi 8192x8192 o typos einai senariografos epistimonikis fantasias .... kai pali nvidia kai ksero psomi .... kai alithina na einai oti kai na valoun oi kartes tous einai axristes apo ti stigmi pou i nvidia exei eksagorasi to 90% - 95% ton etairion pou kataskevazoun games gia na kanoun ta games na trexoun kalitera stis kartes tis ... the way it s nVIDIA meant to be played

Αναλυση textures ειναι αδερφε οχι οθονης. Οσο για το 2ο μη λεμε και οτι ναναι

Δημοσ.

αντε να δουμε.Πολυ καλη καρτα η 8800gt οντως απλα η nvidia δεν μου αρεσει.Μου εχουν καει ολες οι nvidia που εχω παρει ως τωρα(εντος εγγυησης αλλα δεν εχει σχεση) και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα

Δημοσ.

παιδιά πιστεύω οτι για τα λεφτά της είναι οτι ποιο αξιόλογο έχει βγεί εδω και πολύ καιρό, επίσης πιστέυω οτι, οτι και να κάνει η ati τέτοιο money for value προιόν δεν θα βγάλει (γνώμη μου είναι αυτή :P )

Δημοσ.
I 9700 ήταν και θα παραμείνει η <<Κάρτα>> της Αti.

Tελεία και παύλα.

Den xriazete na epanapavete sto parel8on i ati, afto pou metrai einai to paron k to melon. Enas filos upef8inos sto plaisio ae mou ixe pi oti oi mises itan kamenes:lol: tin 9700 lew.

Αυτό έτυχε... Δεν είναι κανόνας. Αν η ATi δεν έβγαζε "πατάτα" κάρτα (2900ΧΤ) θα μιλάγαμε με άλλα δεδομένα.

Wow, ontos an kita3oume ta arnitika tis einai patata. kiomos oi patates kanoun WR!!!! 29.062points sto 3dmarks2006 (episima) apo ton HIPRO5 k tin parea tou.http://service.futuremark.com/compare?3dm06=3477774

kseri kaneis pote paralamvani to plaisio tis evga 8800 gt ....den antexo alo na perimeno .... pethenoooo ( metrao kathe lepto pou pernaei )( den pernane me tipota ) an mathete pite to

Disaresta ta nea,:fear: den afto sinveni se ollo ton kosmo psaxnoun gia tin 8800gt.

666:devil: million transistors on 55nm fabrication process gia ati hd3870

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2539002&postcount=578

Poli sataniko noumero dialekse i Ati. i Nvidia G92 pantos exi 754M;) transistos

@Galis. Μου εχουν καει ολες οι nvidia που εχω παρει ως τωρα(εντος εγγυησης αλλα δεν εχει σχεση) και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα

Etsi:p that means to be burn:-D

Δημοσ.

Καλα εδώ μέσα ο καθένας λέει ότι θέλει. Καίγονται όλες οι Αti, όλες οι Nvidia. Ρε παιδιά κουλάρετε. Μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Εγώ είχα 3 nvidia 4 Ati και καμία δεν έπαθε τπτ.

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τις 8800 gt??? ψάχνω ψαχνώ μα πουθενά δεν βρίσκω τίποτα, βγήκαν δεν βγήκαν τι στο διάολο γίνεται ούτε στο plaisio ούτε στο e-shop τις έχουν :mad: :mad: :mad: παιδιά plz άμα ξέρετε απο που μπορώ να αγοράσω μια πείτε μου

Δημοσ.

re paidia exo kapoies apories.skeftomai na agoraso kainourgio ipologisti.kirios gia paixnidia ton thelo.to diathesimo poso einai pano kato 1000 eyro.ti sistima xreiazete;thelo na mporo na paizo sto full ta games pou iparxoun tora alla kai gia ta epomena 2 toulaxiston xronia.ti karta prepei na paro;mporo na balo dyo idies kartes se diataksi to exei kanei kaneis ayto;aksizei;

Δημοσ.
re paidia exo kapoies apories.skeftomai na agoraso kainourgio ipologisti.kirios gia paixnidia ton thelo.to diathesimo poso einai pano kato 1000 eyro.ti sistima xreiazete;thelo na mporo na paizo sto full ta games pou iparxoun tora alla kai gia ta epomena 2 toulaxiston xronia.ti karta prepei na paro;mporo na balo dyo idies kartes se diataksi to exei kanei kaneis ayto;aksizei;

δεν γινεται αυτο που λεσ. Μινιμουμ να παρεις 4gb ραμ και μετα το 1 το πολυ 1.5 χρονο θα πρεει να παρεις gfx karta.

Δημοσ.
Στο spi με τον c2d στα def και την 8800 στα def βγάζω 20 ξερό.Με τον c2d στα def και την 8800 στα 600/900 έχω πάλι 20.Αν πάω τον c2d στα 3,6 έχω 15 με την 8800 στα def και πάλι 15 αν πάω την 8800 στα 600/900.Είναι πασίδηλο και απορώ πως κανένας εγνωσμένου κύρους ινστρούκτορας ως τώρα δεν είχε εντοπίσει τον εμφανέστατο μπουκαλόλαιμο.Ου στου διάλο τα καραγκιοζάκια της ιντέλας.Θα πουλήσω και την 8800 και θα την πάρω ξανά πίσω μετά από 2-3 χρόνια.Ντέλος...

Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις ... :-D ROFL ... :mrgreen:

Το SPi είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μετράει pi (το γνωστό π που ισούται με 3,14....) για ένα συγκεκριμένο αριθμό ψηφίων μετά το κόμμα στο δεκαδικό ... Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εξαρτάται από τη Cpu & Ram Frequency καθώς και τα timings, το command rate, τα υπόλοιπα sub-timings etc. Ουδέ μία σχέση έχει με την κάρτα γραφικών ...

Αλλά βέβαια η Intel είναι γεμάτη με "καραγκιοζάκια" και η GT είναι για πέταμα ... 0xaxa0xa0xa0x0a0xa0x0a0xa

Ε ρε κούνια που σε κούναγε ... 0xaxa0xa0x0a0xa0x0ax0a0x0ax0a00xaax :-D

Μπες λίγο στο hwbot να δεις κάποια πράγματα ... Ακόμα και με pci cards τρέχουν τα SuperPi ...

Δημοσ.

Τα προβλήματα με την σειρά 5 και 6 που ήταν καυτές οι μεγάλες σειρές πλέον αποτελούν παρελθόν για την Nvidia Gali.

Οι σειρές 7 και 8 δεν καταλαβαίνουν τπτ.

Aκόμα ιδιαίτερα η 8800gt που έχει τον 65nm core είναι αρκετά δροσερή με το fan της στο 60% μόνο.

Μην βγάζεις χολή για την Nvidia σε topic που αναφέρεται αποκλειστικά σε ένα μικρό θαύμα που λέγεται 8800gt.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...