Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
auta na ta vlepei o Heatspreader pou leei oti oi 8800 den exoun provlhma me bottleneck sto cpu otan autos einai Core 2 Duo...

Αρχικά τα benches γίνονται σε αναλύσεις 1280x1024 noAA noAF (3dmark06) και 1024χ768 noAA noAF (3dmark05). Αυτά τα προγράμματα σου δίνουν παραπάνω score επειδή όπως έχω πει και σε παλιότερα posts, βαθμολογούν και το CPU. Επίσης το αν είναι Quad ή Dual δεν έχει σημασία. Αν το πρόγραμμα δεν χρησιμοποιεί τους 4 πυρίνες δεν πα να έχεις και 14! Το Crysis για παράδειγμα χρησιμοποιεί ενάμιση, ούτε καν δύο. Το λέω για να μη πει κανείς "εγώ με τον Quad έχω παραπάνω FPS".

δεν το υποστηρίζει ο Χάρης αυτό :-) ο Νίκος also known as Heatspreader είπε ότι με C2D δεν έχεις bottleneck ;)

Ναι δεν έχεις. Το ότι παίρνεις πόντους πόντους στο εκάστοτε μετροπρόγραμμα δεν λέει κάτι.

Μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά εδώ.;)

@pososakalamise

Κάτι μου θυμίζεις... Εσύ με ξέρεις, αλλά έναν ξέρω που είναι οξύθυμος αλλά έχει αρκετές και ουσιαστικές γνώσεις... Αχ!!! Με έδωσες...:devil: Είπα ότι θα με δώσει το Validation στο CPU και μου την έκανες εσύ! :-D

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίρνωντας μια 8800gt και έχοντας μια plasma HD ready (2 hdmi)....τι θα χρειαστώ για να στείλω εικόνα και ήχο απο το pc στην TV?

Καλώδια, adapters κτλπ ?

Δημοσ.
Ναι δεν έχεις. Το ότι παίρνεις πόντους πόντους στο εκάστοτε μετροπρόγραμμα δεν λέει κάτι.

Μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά εδώ.;)

C2D 4300 @ 3Ghz με 7600Gt @ 700/800 και 800/900 βγάζει το ίδιο score στο aquamark

C2D 4300 @ 3,6Ghz το score είναι ίδιο με την vga στα 700/800 αλλα στα 800/900

δες λίγο καλύτερα ;) για να το λέω κάτι ξέρω :-) δεν ανεβαίνει το score του cpu μονο αλλα και της vga που με τον cpu στα

3Ghz / vga 700/800 ~ 120k

3Ghz / vga 800/900 ~ 120k

3,6Ghz / vga 700/800 ~ 120k

3,6Ghz / vga 800/900 ~ 130k

όσο και να ανέβαζα την vga έπαιρνα το ίδιο αποτέλεσμα μέχρι να ανεβάσω των cpu

αυτό τι είναι ? μου έδωσε ο cpu τα 10k παραπάνω ? δεν νομίζω γιατί τότε και με την vga στα 700/800 θα έβγαζα πιο πολύ ;)

αυτό είναι φρενάρισμα από cpu αν δεν τον θες bottleneck γιατί είδα και στο άλλο φορα πιαστήκατε από την λέξη

στο link που έδωσες πάλι εγώ βλέπω ότι δεν παίζει bottleneck από 2048x1024 και πάνω ;)

πράγμα που εκεί ότνως δεν σε περιορίζει ο cpu αλλα παίξε εσύ με 17'' 19'' monitor εκεί και έλα μετά πες μου αν θα θες πιο γρήγορο cpu και πιο γρηγορη vga ;)

Δημοσ.

Στο spi με τον c2d στα def και την 8800 στα def βγάζω 20 ξερό.Με τον c2d στα def και την 8800 στα 600/900 έχω πάλι 20.Αν πάω τον c2d στα 3,6 έχω 15 με την 8800 στα def και πάλι 15 αν πάω την 8800 στα 600/900.Είναι πασίδηλο και απορώ πως κανένας εγνωσμένου κύρους ινστρούκτορας ως τώρα δεν είχε εντοπίσει τον εμφανέστατο μπουκαλόλαιμο.Ου στου διάλο τα καραγκιοζάκια της ιντέλας.Θα πουλήσω και την 8800 και θα την πάρω ξανά πίσω μετά από 2-3 χρόνια.Ντέλος...

saxon, με έναν αντάπτορα dvi-hdmi ή με καλώδιο με το ένα βύσμα στη μια μεριά και το άλλο στην άλλη (αν υπάρχει τέτοιο) θα περνάει η εικόνα κανονικά απ' όσα ξέρω.Για τον ήχο δυστυχώς δεν το γνωρίζω.Ανάλογα τι εισόδους θα έχει και η οθόνη σου βέβαια.

Δημοσ.

@Vatos_locos

Θεωρείς δηλαδή ότι οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες που αξίζουν συζήτηση? Δεν νομίζω. Ειδικά Bottlneck με κάρτα σειράς 7? Τι να πω...

Δημοσ.

κοίτα να τα πούμε απλά :-) σου είπα είδα και το άλλο thread και σου ξανά λέω :-) φιλικά και ωραία δεν έχω σκοπό να τσακωθώ με κανέναν σας γιατί απλά δεν μου τρώτε το φαΐ

δεν ξέρω τι hardware έχεις αλλάξει και τι overclock ξέρεις να κανεις και δεν με ενδιαφέρει κιόλας σου έδωσα ένα παράδειγμα με το οποιο αποδεικνύω τι είναι και τι θα πει και ότι υπάρχει το bottleneck αν εσύ έχεις κάνει θεό τους C2D δικό σου λάθος δεν φταίω εγώ για αυτό αν τα 10k δεν σου δίνουν μεγάλη διαφορα sorry αλλα εμενα ο μπαμπάς μου δεν μου δίνει κάθε μηνα να αλλάζω vga ;) δουλεύω και τα αγοράζω οποτε με ότι έχω δουλέψει με αυτά μιλάω

over and out

Δημοσ.

Καλημέρα και καλός σας βρήκα είμαι νέος στο forum.

Εχω 2 απορίες τις γράφω εδώ γιατί βλέπω οτι γείνετε γενική συζήτηση γύρο απο την 8800gt.

1. Είναι συμβατή η 8800gt με το σύστημα της υπογραφής μου?(ρωτάω γιατί η PCI exprees της mobo μου είναι 1.0 και οχι 1.1 που απο ότι εχω καταλάβει είναι απαραίτητη για την 8800gt

2. Θα κάνει bottlneck τον 6600 σε αναλύσεις μέχρι 1280*1024?

Δημοσ.
Edw exoun specs gia hd3870 http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2539002&postcount=578

666 million transistors LMAO

? pali to 666 kai me tin analisi 8192x8192 o typos einai senariografos epistimonikis fantasias .... kai pali nvidia kai ksero psomi .... kai alithina na einai oti kai na valoun oi kartes tous einai axristes apo ti stigmi pou i nvidia exei eksagorasi to 90% - 95% ton etairion pou kataskevazoun games gia na kanoun ta games na trexoun kalitera stis kartes tis ... the way it s nVIDIA meant to be played

Δημοσ.
i dikia mou einai asus me chipset p965 kai ypostirizi 1.1 mono to 1 slot to alo einai 1.0 kai gia bottleneck den prepei na kanei o core 2 duo

Πού μπορώ να τσεκάεω σήγουρα αν είναι 1.0 ή 1.1?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...