george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Διαφωνώ. Το 3dmark06 μαλλον απλως δεν ειναι QC optimized. Κοίταξε ακόμα και ο Γιώργος (hipro5) είπε ότι δεν είδε καθόλου διαφορά από P35 σε X38 ... Και ναι δεν είμαστε σίγουροι αν το παιδί έχει κάνει σωστό optimization στο 3D Mark για τον Q6600 του ... Απλά είπα ας τρέξει κάποιος ένα test να το δούμε και στην πράξη ρε παιδί μου Δώστε μου μια Maximus και βλέπουμε ...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Βρε Βασίλη για benches μιλάω ... Yo (), check this out : http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2533306&postcount=81 Το σύστημα του πρώτου είναι πάνω σε μια Maximus Formula, και του δεύτερου πάνω σε μια P5K Deluxe ... Για πρόσεξε τα SM 2.0 & SM 3.0 scores του 1ου : Με lower clocked 8800GT έχει slightly better score ... It's the mobo my friend ! Τα benches έχουν καταντήσει κλισέ ρε συ Γιώργο.Δεν νομίζω οτι έχει τόσο σημασία το να δεις διαφορά στο 3dmark όσο το να δεις διαφορά σε κανονικές εφαρμογές.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ξέρεις τι παίζει όμως έτσι ? όταν ανεβάζεις το score σου στα benches με ένα μηχάνημα σταθερό για 24/7 ξέρεις ότι κερδίζεις και στην πραγματικότητα οποτε πέρα από τα ρεκόρ και τα score και το χαβαλέ που έχουν τα benches έχουν και έναν ακόμα λόγο που υπάρχουν
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Προσωπικά επειδή δεν έχω σύστημα που να αντέχει 24/7 καταστάσεις (ούτε ο Celeron με τα παγάκια αντέχει ) απλά benchάρω για την πλάκα μου ... Έτσι και αλλιώς το ότι έχω αδύναμο σύστημα το ξέρω οπότε ? Χωρίς να είμαι bench freak βέβαια ε ? (Αν και σε συνδυασμό με το διάβασμα έχω αρχίσει να καίγομαι άσχημα ... Πλάκα κάνω, δυστυχώς benches μόνο Κυριακές βράδυ ... - αφού και ο λίγος χρόνος που υπάρχει αν καταναλώνεται στα pcs πάει πέταξε το Future Express ... - u know what i mean )
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 re paidia stin ypografi mou grafo oti tha paro kai 780i ... perimeno na kykloforisi ... kai thelo na mou pite eseis pou pirate 8800 gt an exei sto kouti tis siskevasias mesa sli bridge connector .. ego perimeno tora na mou poun pote tha mou stiloun tis kartes evga
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 αφήστε ρε το παλικάρι θα εύχεται για moded drivers εγώ άλλο δεν βλέπω εδώ πέρα ποιος ο λόγος του post του ? score 21 minimata
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 τα sli bridge όσο ξέρω τα έχουν τα board και όχι οι Vga οποτε ετοιμάσου να το χρυσοπληρώσεις έτσι και δεν έχει το board μέσα Score σε περνάω
george_o/c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kαι εγώ σε περνάω ... 0xaxaxax0a0xaxaxaxax0a0xaxaxa Πάνο good night dude, τώρα φεύγω γιατί λέγαμε κάτι για μνήμες στο xs ... ... ... Good night bb !
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 poso kanei ena sli bridge .. poulane ksexorista ?
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 δυστυχώς ξεχωριστά δεν τα δίνουν για αυτό σου λέω ετοιμάσου να το χρυσοπληρώσεις μονο used θα βρείς εκτος αν βρείς κανένα παλικάρι να έχει 2-3 και να σου δώσει το ένα εγώ δυστυχώς από όσο board έχω αλλάξει μονο η striker είχε Bridge μαζί της και έχω μονο ένα αλλιώς ευχαρίστως να σου έδινα εγώ αν είχα και δεύτερο good night Gorgio
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω καμμία. Δεν είπα ότι αυτό που κάνει η nVidia είναι σωστό, αλλά δεν είναι και έγκλημα. Στο κάτω κάτω από κάπου πρέπει να βγάλει τα σπασμένα για την 8800GT. Δεν υπάρχουν "σπασμένα" για την 8800GT. ΄Οταν έχεις Χ αριθμό πυρήνων που δεν είναι 100% άθικτοι, είναι προτιμότερο να τους πουλήσεις με απενεργοποιημένες μονάδες για να δουλέψει κατά 100% παρά να τους πετάξεις στον σκουπιδοτενεκέ. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όσους έχουν SLI. Δεν ξέρω όμως κανέναν που να έχει SLI με GTS και δεν είμαι καλά-καλά σίγουρος αν υπάρχει κάποιος και μέσα στο forum. Το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες εδώ ούτως ή άλλως είναι απειρελάχιστοι σε σχέση με άλλα forums ή ότι πιθανόν να μην υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για SLi καθηγιάζει οποιεσδήποτε ανορθόδοξες πρακτικές; Άλλα οι GTS κυκλοφορούν ήδη έναν χρόνο, αυτός που πήρε αρχικά μία GTS με το σκεπτικό ότι αργότερα θα πάρει και μία ακόμη για SLI θα έπρεπε να το έχει ήδη κάνει. Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί και κάποιος με 7900GTX, ότι η nVidia τον πούλησε και του στέρησε την δυνατότητα για SLI. Οποιοσδήποτε δίνει πάνω από 100 ευρώ για κάρτα γραφικών για εμένα είναι άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με το σπορ και για αυτό δεν του δικαιολογώ την άγνοια. Αν ήσουν στην θέση ενός AIB και σου βάζανε να διαθέσεις/πουλήσεις 4 διαφορετικά μοντέλα GPU με το πρόθεμα 8800GTS θα σου έλεγα εγώ πόσο εύκολη θα γινόταν η δουλειά σου. Αφού λοιπόν ΟΛΑ είναι τόσο εύκολα πια ας ονόμαζε η NVIDIA όλες τις GPU της οικογένειας G8x/G92 με πρόθεμα 8800-κάτι, για να καταλήξουν με καμιά 20-αριά μοντέλα που θα τα ξεχωρίζει μόλις ένα στοιχείο. Ναι οφείλει ο καταναλωτής να είναι ενημερωμένος, αλλά δεν θα πονούσε και στην nvidia ο πώλος να αλλάξει έναν κωδικό για να μην παιδεύει ούτε τους συνεργάτες της ούτε να μπερδεύει τον καταναλωτή. Παρεπιπτόντως ποιός είναι που καθορίζει τα όρια της εκάστοτε άγνοιας και ποιός θα είναι τόσο μα τόσο υπερόπτης να βάλει μέτρα και σταθμά σε αυτό τον τομέα;
Thox6s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Yπάρχει καμία διαφορά μεταξύ 8800GT 512mb (twintech,evga ...) kai xfx svga 8800GT 512mb XM?? εκτός απο λίγο γρηγορότερο χρονισμό.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόνο ο χρονισμός και τυχόν παιχνίδια που έρχονται με την κάρτα, τπτ άλλο.
arisgr0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παιδια εσεις που εχετε ηδη την 8800GT εχετε παρατηρησει προβλημα θερμοκρασιων? Εννοω μετα απο καποιες ωρες gaming να κανει εντονα κολληματα (χανει frames) λογω θερμοκρασιας.
tmjuju Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kai emeva mou fevete paralogo auto pou kavei auth th stigmh h nVidia... Edw kai duo mhves me thv parea suzitame ti kartes 8a paroume gia to Crysis.... E, exoume alla3ei pevte apopseis mesa se duo mhves... kai kapos etsi eivai kai oi perissoteroi sto Forum. Priv kava mhva h epiloges htav 2900 'h 800GTS640Mb. Thv prohgoumebh ebdomada oloi etrexav va pooulisouv tis palies kartes kai va parouv GT. Twra emfavizete h kaivoura GTS, evw dev exoume akoma benchmarks gia thv 3870... Eleos pia... kai h 3870 8a bgalei (?) benchmarks teleftea mera priv to Crysis ? Alla, availability 8a yparxei arage? 'h zhse Mai mou? Tespa, vomizw shmera alla3a apopsh kai paw gia thv vea GTS. Bebea 8a perimevw kai ta benches thw 3870. Sto idio mple3imo eimaste oloi Eleos pia.... se kaveva allo katavalotiko aga8o dev exw dei va givete tetoios pavikos. Eivai kai h epoxh bebea priv ta xrhstougeva... alla toulaxistov sthv CES prox8es oloi oi kataskebastes eixav va epidei3ouv ta proiovta pou 8a kukloforouv sthv Agora twv Xristougevvov, mporousev va ta deis kai va deis kai dokimes. Me exei kourasei h katastash me tous krufous Asous sto Maniki tou ka8evos. PS. To eperxomevo naming-scheme ths DAAMIT mou fevete kalhtero gia thv wra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.