george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Για να ξεφορτωθουν καρτες με το 1/3 μικροτερης αποδοσης σε ιδιες τιμες... Οποιος θελει 8800gts απλα να εχει κατα νου πως οι καινουργιες θα βγουν αποκλειστικα με 512/1024 μνημη εκδοσεις ενω οι παλιες 320/640. Ακριβώς Να μια βασική διαφορά των G80 GTS με τις G92 GTS ... Ε δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τα πάντα, ώστε να καταλάβεις τί παίρνεις ... Εξάλλου ο καταναλωτής που σέβεται τον εαυτό του, θα κάνει μία σωστή έρευνα αγοράς, θα ψάξει λίγο τα specs της VGA για την οποία ενδιαφέρεται και έπειτα θα προχωρήσει αισίως στην αγορά της ...
raven3x7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Για να ξεφορτωθουν καρτες με το 1/3 μικροτερης αποδοσης σε ιδιες τιμες... To μονο που θα κααφερει ειναι να φερει σε δυσκολη θεση τους συνεργατες της.
Ailuros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Για να ξεφορτωθουν καρτες με το 1/3 μικροτερης αποδοσης σε ιδιες τιμες... Εξαιρετική πολιτική.... :roll: Οποιος θελει 8800gts απλα να εχει κατα νου πως οι καινουργιες θα βγουν αποκλειστικα με 512/1024 μνημη εκδοσεις ενω οι παλιες 320/640. Είναι ένας τρόπος να τις ξεχωρίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες να μπερδευτεί αρκετός κόσμος. Δλδ η G80 δεν ειναι EOL? Η Nvidia μου φενεται ειναι σε κατασταση πανικου. Εισαι σιγουρος οτι η RV670 ειναι πιο αργη? Αλλες 2 βδομαδες υπομονη και θα ξερουμαι. ΄Οντως λίγος καιρός ακόμα για να επιβεβαιωθεί
frou-frou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Η κάρτα πηγαίνει καλύτερα από ότι περίμενα.
Voodooman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ο καταναλωτής που δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια έχει πόσες πιθανότητες να σκάσει πάνω από 300 ευρώπουλα για κάρτα γραφικών; Καμμία, για αυτό και το συγκεκριμένο θέμα δεν τον αγγίζει στο ελάχιστο. Αυτός που ασχολείται με παιχνίδια, οφείλει να είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις. Για αυτό όμως είπα πως ακόμη και αν κάποιος άσχετος του την βαρέσει και πει "θέλω να δώσω 300 ευρώ για να παίζω όλα τα παιχνίδια" και του δώσουν μία GTS 640 δεν του έκαναν και μεγάλη ζημιά, αυτός θα παίζει χαλαρά όλα τα παιχνίδια και ποτέ δεν θα μάθει ότι θα μπορούσε να δώσει 50 ευρώ λιγότερα και να έχει καλύτερες επιδόσεις. Αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας. Δώσε μου έστω μια καλή δικαιολογία γιατί να μην χρησιμοποιήσει διαφορετικό αριθμό για τις νέες κάρτες, εφόσον ακόμα και ο κωδικός ο δικός τους για το chip έχει αλλάξει. Δεν έχω καμμία. Δεν είπα ότι αυτό που κάνει η nVidia είναι σωστό, αλλά δεν είναι και έγκλημα. Στο κάτω κάτω από κάπου πρέπει να βγάλει τα σπασμένα για την 8800GT. Kαι το νοστιμότερο το οποίο καν δεν το σκέφτηκες είναι ότι μια G80 και μια G92 δεν παντρεύονται σε ένα σύστημα για SLi. Aν τώρα και αυτή η "λεπτομέρεια" σου φαίνεται "ασήμαντη" και "δευτερεύουσα" τότε δεν ξέρω τι να πω. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όσους έχουν SLI. Δεν ξέρω όμως κανέναν που να έχει SLI με GTS και δεν είμαι καλά-καλά σίγουρος αν υπάρχει κάποιος και μέσα στο forum. Άλλα οι GTS κυκλοφορούν ήδη έναν χρόνο, αυτός που πήρε αρχικά μία GTS με το σκεπτικό ότι αργότερα θα πάρει και μία ακόμη για SLI θα έπρεπε να το έχει ήδη κάνει. Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί και κάποιος με 7900GTX, ότι η nVidia τον πούλησε και του στέρησε την δυνατότητα για SLI. Οποιοσδήποτε δίνει πάνω από 100 ευρώ για κάρτα γραφικών για εμένα είναι άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με το σπορ και για αυτό δεν του δικαιολογώ την άγνοια.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 lol molis parigila apo to site tou plasiou 2 evga 8800 gt kai ena roloi toixou ....lol ( prepei na vlepo kai tin ora , tha pesei poly game ...para poly )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 2 8800 GT gia na tis valeis panw sthn P5B (sorry pou sto lew alla DEN paizoun SLI se auth thn mobo)? h mia gia sena kai h allh gia kapoion allo?
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Η κάρτα πηγαίνει καλύτερα από ότι περίμενα. Ha,ha fugger got 'ya Πάνο ... Yorkie 3GHz @ 4.8GHz under cascade, 8800GT stock Yorkie 3GHz @ 4.8GHz under cascade, 8800GT 750/1000/1800 Αναμένονται βέβαια ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ... Τα παιδιά στο xs εργάζονται σκληρά για να βγάλουν τα Vmods ...
raven3x7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Kala se 3dmark den yarxei periptwsh na kerdisei h Nvidia. Perimene na deis 3870 me ekswtikh psyksh gia na kanoyme swstes sygkriseis. apwpsi mou se paixnidia 8800GTS(G92)-3870-8800GT-3850 me thn GTS omws na ksexwrizei
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 lol molis parigila apo to site tou plasiou 2 evga 8800 gt kai ena roloi toixou ....lol ( prepei na vlepo kai tin ora , tha pesei poly game ...para poly ) 2 8800 GT gia na tis valeis panw sthn P5B (sorry pou sto lew alla DEN paizoun SLI se auth thn mobo)? h mia gia sena kai h allh gia kapoion allo? ax0ax0xa0ax0ax0xa0xa0xa0xa0xa0!
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 lol molis parigila apo to site tou plasiou 2 evga 8800 gt kai ena roloi toixou ....lol ( prepei na vlepo kai tin ora , tha pesei poly game ...para poly ) αφήστε ρε το παλικάρι θα εύχεται για moded drivers εγώ άλλο δεν βλέπω εδώ πέρα ποιος ο λόγος του post του ?
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Kala se 3dmark den yarxei periptwsh na kerdisei h Nvidia. Perimene na deis 3870 me ekswtikh psyksh gia na kanoyme swstes sygkriseis. apwpsi mou se paixnidia 8800GTS(G92)-3870-8800GT-3850 me thn GTS omws na ksexwrizei Μη βιάζεσαι ... Λίγος καιρός έμεινε μέχρι την κυκλοφορία της 3870 ... Μέχρι τότε όμως θα έχουν βγάλει τα παιδιά και τα Vmods για τις 8800GT οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει ε ? Α και κάτι άλλο ... Όποιος έχει Χ38 mobo ας τρέξει ένα 3D Mark με καμιά 8800GT (πολλά ζητάω ε ?) ... ή τέσπα με μια οποιαδήποτε κάρτα ... Από ότι φαίνεται το Χ38 έχει σχετικά καλύτερες 3D επιδόσεις από ότι το P35 ...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ... Από ότι φαίνεται το Χ38 έχει σχετικά καλύτερες 3D επιδόσεις από ότι το P35 ... Της τάξης των 2 fps?
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Της τάξης των 2 fps? Βρε Βασίλη για benches μιλάω ... Yo (), check this out : http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2533306&postcount=81 Το σύστημα του πρώτου είναι πάνω σε μια Maximus Formula, και του δεύτερου πάνω σε μια P5K Deluxe ... Για πρόσεξε τα SM 2.0 & SM 3.0 scores του 1ου : Με lower clocked 8800GT έχει slightly better score ... It's the mobo my friend !
raven3x7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Βρε Βασίλη για benches μιλάω ... Yo (), check this out : http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2533306&postcount=81 Το σύστημα του πρώτου είναι πάνω σε μια Maximus Formula, και του δεύτερου πάνω σε μια P5K Deluxe ... Για πρόσεξε τα SM 2.0 & SM 3.0 scores του 1ου : Με lower clocked 8800GT έχει slightly better score ... It's the mobo my friend ! Διαφωνώ. Το 3dmark06 μαλλον απλως δεν ειναι QC optimized.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.