Skia11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Πάντως απ' ότι βλέπω στις αγγελίες πέφτει το ξεπούλημα της αρκούδας σε gts-gtx... το παιδί που έχει το μαγαζί που πήρα την κάρτα (πολύ εντάξει άτομο θα ξαναψωνίσω χαλαρά απο αυτόν) σκεφτόταν το dream pc που θα κάνει αντί για gtx σε sli να βάλει 2 gt (2gt απ' οτι μου είπε = 1 ultra σε κατανάλωση watt και λιγότερο). Y.Γ. Σήμερα απ' ότι μου είπε θα έφερνε κάποια κομμάτια MSI οι οποίες απ' ότι έχω δει στα reviews είναι ο/clocked
Bigi444444 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Aξίζει όμως βρε παιδιά η μετάβαση στη gt για τους κατόχους gts;Μήπως γινόμαστε πολύ θύματα στο τέλος και για να κερδίσουμε 1000 πόντους σε ένα μετροπρόγραμμα τα ξαναακουμπάμε;Θα μου πείτε, άμα θες μην τα ακουμπάς!Το ξέρω, απλά το αναφέρω γιατί και ο ίδιος από τότε που έγιναν γνωστά τα χαρακτηριστικά της έχω μπει στο εν λόγω τρυπάκι και υφίσταμαι μια εσωτερική πάλη! Το θέμα είναι να πουλήσεις τη gts σε λογική τιμή για να μην είναι μεγάλη η διαφορά στα χρήματα, αλλά πως; Skia11, για δώσε λεπτομέρειες αν θες για το μαγαζί,τιμή/μάρκα κάρτας κτλ...
raven3x7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 η εν λόγο εταιρία έκανα ένα τραγικό λάθος και κλείδωνε από Vga Βίος στις σειρές 6xxx και έχασε πολλά δεν πρόκειται να το ξανά κάνει έτσι έχει αρχίζει και κόβει με λεζέρ ότι θέλει και σου πασάρει τα μικρά και τα μεγάλα μοντέλα οποτε κοινός ξεχνα το αλλά περίμενε να δούμε τι έχει να πεί και ο Aurilos σε αυτό πάνω Και η ΑΤι τα αφηνει ακομα bios locked συχνα. Μαλλον καλο τους κανει.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ούτε η Ati το κάνει πια σκέψου λίγο ποσο καλο θα τις έκανε να περνάμε όλοι τα Gs μοντέλα και να τα ξεκλειδώναμε και τα Gt να μην πουλάνε καθόλου
Sadman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ούτε η Ati το κάνει πια σκέψου λίγο ποσο καλο θα τις έκανε να περνάμε όλοι τα Gs μοντέλα και να τα ξεκλειδώναμε και τα Gt να μην πουλάνε καθόλου μεγαλο κακο για αυτους....Μεγαλο καλο για εμας!!!!:lol:
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ξέρουμε περίπου πότε θα βγουν οι νέες 8800 GTS rev2 με το G92? (ή G98..)
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τέλη Νοέμβριου. Θα έχουν τρελλές επιδόσεις. Kάπου είχα δει για 29/11. Βέβαια λογικά θα είναι πιο ακριβές ακόμα και από τις σημερινές Gts.
vasi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Νέα έκδοση του G92 το Δεκέμβριο :http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=3716
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ξέρουμε περίπου πότε θα βγουν οι νέες 8800 GTS rev2 με το G92? (ή G98..) G98 einai low end...
Ailuros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 G92 = Performance(2007)-->High end (2008) (also G92M/07') G96 = Mainstream (2008) (G96M/08') G98 = Budget (2007)
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για το info. Έφαγα όλο το νετ,πουθενά δεν βρήκα μια καθαρή απάντηση.
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 εγώ προσωπικά πουλάω την striker πάω σε P35 και επομενη αγορά είναι μια τέτοια vga ίσως κάνει και καλο το περίμενε στην τιμή τις Επιτέλους πήρες ένα σοβαρό MOBO. Εγώ όταν το έστειλα και είδα αυτό μόνο πάρτυ δεν έκανα! Για ψύξη με το καλο όταν την πάρω θα μπει κάτω από ξεχωριστό κύκλωμα με νεράκι οποτε δεν θα είναι πρόβλημα thanks για το board και αυτό το άτιμο φυσάει λίγο πιο μπελαλίδικο από την striker αλλα τα καταφέρνω και max stable είμαι πολύ πιο ψιλά από πριν ( 3,4 με την striker 3,6 με την abit ) Πιο μπελαλίδικο από τη Striker? Δηλαδή? Από ότι βλέπω τώρα αν θέλει να αγοράσει κάποιος κάρτα γραφικών, πάει μόνο σε 8800GT. Όσοι έχουν GTX/Ultra, απλά περιμένουν τη σειρά 9 για αναβάθμιση. Αν είναι πάντως να έρθουν Μάιο οι νέες κάρτες, με βλέπω με καμιά aftermarket αερόψυξη για παραπάνω Overclock.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Πιο μπελαλίδικο από τη Striker γιατί μου κάνει κάτι περίεργα με τους πολλαπλασιαστές με διαφορους cpu κατά τα αλλα είναι μια χαρά αλλα η striker κακά τα ψέματα ήταν πιο εύκολη
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ίσως είσαι ο μόνος στο πλανήτη γη που το λες αυτό! Εγώ βάζω μια τάση στο CPU, ανεβάζω δύο σκάλες το NB και φτάνω όπου θέλω! Στη Striker άστο τι έπρεπε να κάνω! Πολύ περίεργο πάντως!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 είπαμε η striker είναι periergfi αλλα αν την μάθεις είναι πολύ εύκολη η abit έινια για παιδιά για να κάνουν oc απλά είδα ότι δεν μου τα πάει καλά με κάποιους πολλαπλασιαστές κατά τα αλλα καλύτερη και σταθερότερη από την striker ναι γενικά ακόμα το εξερευνώ όμως το board οποτε δεν σχηματίζω ακόμα άποψη σε ταχύτητα είναι λίγο πιο γρήγορο από την striker ~ 1 Sec σε super Pi στα ίδια clocks και δεν μπορεί να πάρει με τίποτα 3άρια timmings bug το λες πες το όπως θες εμενα με χαλάει ελπίζω στο καινούριο Βίος να το φτιάξουν όπως επίσης αντιμετωπίζει και το ίδιο πρόβλημα με την striker και το memtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.