Skylined Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Νέα έκδοση του G92 το Δεκέμβριο Σ'ένα μήνα η 8800 τζι τι θα είναι .... δεύτερη. (σας πειράζω άσχετα με το που λέω την αλήθεια)
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ανέβασε τον cpu παραπάνω χωρίς να κανεις Oc στην κάρτα να δούμε αν έχεις ακόμα bottleneck λίγα είναι τα 170k για αυτή την κάρτα εγώ βγάζω 152k με την 7900Gs δεν γίνετε να έχεις τόσο μικρή διαφορα Στα 3.7Ghz βρε Πάνο είσαι εσύ και έχεις ανεβάσει την κάρτα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Βάλτον στα 3.0Ghz να δούμε πόσο βγάζεις. Στο Aquamark μετράει και η Cpu πολύ. O S2katana πιστεύω με το abit που θα πάρει και τις μνήμες να φτάσει στα 3.6. Θα περιμένουμε από εκεί τα αποτελέσματα.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 στο aquamark δεν μετράει τόσο πολύ ο επεξεργαστής σου απλά φαίνεται πιο εύκολα αν έχεις bottleneck γιατί έχει μονο ένα test για αυτό σου λέω δώσε ότι μπορείς να δούμε τι μπορεί να δώσει η vga δώσε λίγα volt στις μνήμες σου και τρέξε το test δεν παθαίνουν τίποτα για 10 λεπτά
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 στο aquamark δεν μετράει τόσο πολύ ο επεξεργαστής σου απλά φαίνεται πιο εύκολα αν έχεις bottleneck γιατί έχει μονο ένα test για αυτό σου λέω δώσε ότι μπορείς να δούμε τι μπορεί να δώσει η vga δώσε λίγα volt στις μνήμες σου και τρέξε το test δεν παθαίνουν τίποτα για 10 λεπτά Πειράματα με τις value δεν κάνω Πάνο. Δεν θέλω να τις πάρω στο χέρι. Δεν θέλω να σε φτάσω!!! Χαχαχα!!! Αν βάλεις stock την κάρτα σου και τον επεξεργαστή σου στα 3.0 θα έχεις σίγουρα πολύ πολύ χαμηλότερο σκόρ. Και εγώ δεν έχω ανεβάσει καθόλου την κάρτα να φανταστείς, ενώ φτάνει τα 700 και τον επεξεργαστή μόνο μέχρι τα 3.0GHz. Tα 200.000+ τα έχει στο νερό με ο/c στα 3.4-3.6 σε cpu και κάρτα γραφικών στα 700. Άρα η διαφορά είναι τεράστια με την 7900. Λίγο υπομονή και θα μπορέσεις να κάνεις τα τεστ και τα απότελέσματα που θέλεις από τον Αλέξανδρο. Ελπίζω να μην πάθει καμιά καρδιά το παιδί με τα ρεύματα που θα ανεβάσεις.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ναι βρε άτιμε δεν στην συγκρίνω με την δικη μου απλά όπως βλέπω τα νούμερα λέω πως η κάρτα σου και σε stock έχει να βγάλει παραπάνω οπότε και Oc να της κανεις τώρα εκεί που είναι ο επεξεργαστής σου θα είναι άχρηστο με πιάνεις τώρα ?
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Skia11 αυτοσυγκρατήσου λίγο διαβάσουν και μικρά παιδιά
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά λέτε να ξεκλειδώνουν τα εναπομείνατα 16 shader units και να πάμε από 112 στα 128 για βελτίωση επιδόσεων και άλλο? Αν γίνει και αυτό τότε τι να πώ, θα μιλάμε για 1 μικρό αριστούργημα.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά λέτε να ξεκλειδώνουν τα εναπομείνατα 16 shader units και να πάμε από 112 στα 128 για βελτίωση επιδόσεων και άλλο? Αν γίνει και αυτό τότε τι να πώ. Η κάρτα αυτή θα είναι 1 μικρό αριστούργημα. η εν λόγο εταιρία έκανα ένα τραγικό λάθος και κλείδωνε από Vga Βίος στις σειρές 6xxx και έχασε πολλά δεν πρόκειται να το ξανά κάνει έτσι έχει αρχίζει και κόβει με λεζέρ ότι θέλει και σου πασάρει τα μικρά και τα μεγάλα μοντέλα οποτε κοινός ξεχνα το αλλά περίμενε να δούμε τι έχει να πεί και ο Aurilos σε αυτό πάνω
Skia11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Απο θέμα θορύβου πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος, μόνο για μερικά secs στο boot δουλεύει στο full και μετά αυτόματα πέφτει και παραμένει αθόρυβη σε ότι εφαρμογή και να δουλεύω/παίζω. Frou frou την gigabyte δεν έχεις και εσύ? το ίδιο δε κάνει και σε σένα? Έβαλα το Bioshock όλα στο full 1680x1050 και έτρεχε λες και ήταν προπέρσινο game
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 δοκιμάστε από riva tuner όσοι έχετε ανεβασμένες temps να δείτε αν ανεβάζει τον ανεμιστήρα τις αλλιώς οποιος άλλος θέλει την Flashάρει με πειραγμένο Bios και τον ανεμιστήρα στο 100%
EKTELESTES Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ναι, την Gigabyte έχω και εγώ. Αθόρυβη, αλλα σίγουρα ζεσταίνεται αρκετα Το Bioshock τρέχει τζάμι και στην x1900xt, οπότε λογικό να πετάει στην 8800gt Βάλε και Crysis να θαυμάσεις ^^
Skia11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Πήρα την Gigabyte χθές και αυτό που μπορώ να πω είναι οτι είναι χαλαρά απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Το Crysis ta 1680x1050 όλα high με χ4ΑΑ @ 30 fps και στα χειρότερα πιστολίδια...i'm a happy panda που έκανα υπομονή τελικά και δεν πήρα την gtx :) Τι νομίζεις έπαιξε πρώτο μόλις έφτιαξα τους drivers? :devil:
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Απο θέμα θορύβου πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος, μόνο για μερικά secs στο boot δουλεύει στο full και μετά αυτόματα πέφτει και παραμένει αθόρυβη σε ότι εφαρμογή και να δουλεύω/παίζω.Frou frou την gigabyte δεν έχεις και εσύ? το ίδιο δε κάνει και σε σένα? Έβαλα το Bioshock όλα στο full 1680x1050 και έτρεχε λες και ήταν προπέρσινο game Δεν υπάρχει πρόβλημα. Την Εvga έχω. Έτσι κάνει σε όλες τις υλοποιήσεις με αυτό το cooler. Σαν να απογειώνεται αεροπλάνο. Μετά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.