Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακόμα ένα review από το Gamespot.com.

"The GeForce 8800 GT is the GPU to buy for this holiday season"

:devil:θα κάνω πάλι τον δικηγόρο του διαβόλου, και θα ρωτήσω το εξής::devil:

:shifty:Πώς διάολο τα ''τζιμάνια'' του gamespot μετρήσαν το CRYSIS σε SLI αφού η ίδια η CRYTEK λέει πως δεν υποστηρίζεται από το demo????

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Updated:

3mark 06, το σύστημα της υπογραφής, E6600@3ghz, ram 1:1 @5-5-5-13 2T , drivers 169.04 beta :

11459

^^ Καθόλου άσχημα. Η 8800gtx στο gamepost βγάζει μόλις 100 πόντους παραπάνω με cpu @ 2,93 ( 2,997 o δικός μου )αλλά μάλλον καλύτερες μνήμες και driver 169.01

Θα δοκιμάσω και λίγο παραπάνω να δούμε καθώς φαίνεται οτι σηκώνει πράμα άνετα ακόμα μιας και οι Ram είναι οκ.

Δημοσ.
EKTELESTES : μιας και εμπιστεύεσαι το gamespot, μπορείς να μου λύσεις την παραπάνω απορία μου???

:lol: Δεν είπα οτι το εμπιστεύομαι, είδα και σε άλλα σάιτ σκορ της Gtx. Απλά επειδή είχες εύκαιρο το λινκ μπήκα πρώτα εκεί.

Μισό να τσεκάρω και να σου πω τι γίνεται αν μπορώ ^^

Δημοσ.
Updated:

3mark 06, το σύστημα της υπογραφής, E6600@3ghz, ram 1:1 @5-5-5-13 2T , drivers 169.04 beta :

11459

^^ Καθόλου άσχημα. Η 8800gtx στο gamepost βγάζει μόλις 100 πόντους παραπάνω με cpu @ 2,93 ( 2,997 o δικός μου )αλλά μάλλον καλύτερες μνήμες και driver 169.01

Θα δοκιμάσω και λίγο παραπάνω να δούμε καθώς φαίνεται οτι σηκώνει πράμα άνετα ακόμα μιας και οι Ram είναι οκ.

με τι ρυθμίσεις στο 3dmark έβγαλες αυτό το score? με τις default?

Δημοσ.
:devil:θα κάνω πάλι τον δικηγόρο του διαβόλου, και θα ρωτήσω το εξής::devil:

:shifty:Πώς διάολο τα ''τζιμάνια'' του gamespot μετρήσαν το CRYSIS σε SLI αφού η ίδια η CRYTEK λέει πως δεν υποστηρίζεται από το demo????

Δες κι αυτό:

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11526

Κοίταξα διάφορα φόρουμ και απ ' ότι κατάλαβα αρκετοί το τρέχουν σε Sli, άλλοι μπορούν να τρέξουν μόνο τα timedemos, άλλοι και το κανονικό και πολλοί καθόλου.

Ίσως να εννοούν οτι δεν υποστηρίζεται επίσημα (buggy κλπ ) γιατί διάφοροι λένε οτι το τρέχουν και πάει καλύτερα.

Δημοσ.

η crytec δήλωσε πως το πρόβλημα θα λυθεί στη final version..

τώρα αν αυτοί είναι τόσο φοβεροί και το έλυσαν μόνοι τους, τι να πω, μπράβο τους...

Δημοσ.

Λοιπόν τελείωσα το πρώτο σοβαρό τεστ με τους 169.04 στο 3D mark 2006 με 1280χ1024.

Έβαλα και εγώ στα 3Ghz για να πάρετε 1 γεύση σε σχέση με τον ΕKTELESTES.

11646 3d mark score.

SM2.0 Score 5491

ΗDR/SM3.0 Score 5278

Cpu Score 2641

333χ9=2997 833 οι μνήμες δηλαδή απο 667.

Επίσης ανέβασα στο 620 μόνο τον core kai 930 τις μνήμες της 8800GT.

Παραπάνω δεν με παίρνει προς το παρόν γιατί χτυπάει 80αρια :)

Μόλις βάλω και την vf1000 θα ανεβάσω και την κάρτουλα και την Cpu και άλλο.

Δημοσ.

1 χαρά είσαι, 200 ποντους πάνω απο το μικρό κλοκ στη καρτούλα και ίσως καλύτερους χρονισμούς στις μνήμες , τις έχω ακόμα χαλαρές ( 5-5-5-13).

Αύριο θα τσεκάρω περισσότερα ^^

Δημοσ.
1 χαρά είσαι, 200 ποντους πάνω απο το μικρό κλοκ στη καρτούλα και ίσως καλύτερους χρονισμούς στις μνήμες , τις έχω ακόμα χαλαρές ( 5-5-5-13).

Αύριο θα τσεκάρω περισσότερα ^^

Η πλάκα είναι ότι είχα τις μνήμες στο auto.

Δημοσ.

έπρεπε να κάνεις λίγο δεξιά το παράθυρο του score για να φαίνεται και η ανάλυση! :P

αστειεύομαι, ελπίζω να μην θεωρείς εμένα άπιστο Θωμά, εσένα τουλάχιστον σου έχω εμπιστοσύνη ;)

άλλωστε είναι normal το score, γιατί να μην σε πιστέψουν? :-)

Δημοσ.
έπρεπε να κάνεις λίγο δεξιά το παράθυρο του score για να φαίνεται και η ανάλυση! :P

αστειεύομαι, ελπίζω να μην θεωρείς εμένα άπιστο Θωμά, εσένα τουλάχιστον σου έχω εμπιστοσύνη ;)

άλλωστε είναι normal το score, γιατί να μην σε πιστέψουν? :-)

iviewcapture_date_01_11_2007_time_0.jpg

Take it.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...