EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 είχε φέρει λίγα κομμάτια η info quest τώρα στο πλαίσιο όταν έρθουν με το καλο Μπορείς να πάρεις ως ιδιώτης απο την Infoquest?? Πριν λίγο που τσέκαρε ο τύπος στο U shop, δεν έβλεπε τπτ στην Infoquest. Κοίτα να δεις, δε μπορούμε ούτε να την βρούμε δηλαδή... Ρε Κατάνα ή όποιος άλλος πήρε, αν θέλετε πείτε απο που τις πήρατε μπας και βρω καμία. Αν δε γίνεται εδώ, στείλτε κανα πμ.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 από το You που είναι το e-shop της Info Quest μπορείς να πάρεις σαν ιδιώτης από την ίδια την Info Quest όχι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512652
EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δεν την έχουν στα U shop, αυτό λέω. Την έχω δει τη μαμακία του e-shop, σιγά μη σκάσω έξτρα 20 ευρώ στους e-shop-ades.
frou-frou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Πάρε τηλ ξεχωριστά στα Πλαίσιο της περιοχής σου και δές για αποθέματα, ζήτα να σου την κρατήσουν σαν παραγγελιά μέχρι να πάς να την πάρεις. Εγώ έτσι την αγόρασα πριν 2 ώρες. Τα μόνα μειονεκτήματα της είναι ότι ζεστένεται σε load καταστάσεις γύρω στους 66 καί ότι δεν υποστηρίζεται από το Rivatuner ακόμα. Κρίμα γαμώτο είναι το καλύτερο προγραμματάκι για Ο/C και tweaking που σου λύνει τα χέρια. Περιμένω εναγωνίως καινούργια έκδοση. Το Crysis τώρα το έβαλα σε 1024χ768 high όλα πετάει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη αν παρω μια 8800gt δεν θα δω μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις με τον επεξεργαστη που εχω? Ειναι υποχρεωτικο να παρω core2duo για να μην τρωει bottleneck? Δεχ εχω τοσα λεφτα για να αλλαξω ολοκληρο το συστημα. Θα μπορω να παιξω το CRYSIS σε 1280χ1024 στο high με τον Αthlonx2 η αναγκαστικα πρεπει να παω σε intel?? profanws 8a deis veltiwsh...apla den 8a thn ekmetaleuesai sto epakro...twra gia to an 8a paizeis crysis me autes tis ry8miseis den mporw na 3erw...paizei rolo sto poso 8a se kovei h cpu...
EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Στην Αθήνα έχει ήδη γίνει χαμός, όποιον ξέρω και δε ξέρω την έχει ήδη παραγγείλει... Τέσπα, θα το ψάξω, ευχαριστώ παιδιά ^^
frou-frou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Χτύπησα 75 βαθμούς μετά από 20 λεπτά Crysis. Ζεσταίνεται όντως εύκολα. Θα περάσω αύριο μεθαύριο την zalman Vf1000 και να ξαναδώ θερμοκρασίες. Η κάρτα είναι όλα τα λεφτά τελικά. Liopyr ακόμα δεν πούλησες την δικιά σου?
EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Ε, εντάξει το Crysis είναι απο τα λίγο παιχνίδια που θα τη ζορίσουν τόσο. Ακόμα ψάχνω, άφαντηηηη
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να πάρεις ως ιδιώτης απο την Infoquest?? Πριν λίγο που τσέκαρε ο τύπος στο U shop, δεν έβλεπε τπτ στην Infoquest. Κοίτα να δεις, δε μπορούμε ούτε να την βρούμε δηλαδή... Ρε Κατάνα ή όποιος άλλος πήρε, αν θέλετε πείτε απο που τις πήρατε μπας και βρω καμία. Αν δε γίνεται εδώ, στείλτε κανα πμ. Το ποστ μου γραφεται υπο τη διαλυτικη αιρεση πως δεν ειναι παρανομο.Δεν δiαφημιζω καποιο μαγαζι, ουτε εχω καποιο κερδος, προσπαθω απλα να βοηθησω.Αν φυσικα ειναι αντιθετο με τους κανονες του φορουμ, ας διαγραφει αμεσως. Εγω την πηρα απο το μαγαζι που μου συστησε αλλο μελος, απο το Παγκρατι, στην οδο Θηρωνος 20, καθετη της Φορμιωνος.Χθες ειχε 2-3 ακομη, εγω πηρα μια απο αυτες.Gigabyte στα 242 ευρω. Τωρα εγω ειμαι ο κουλος της υποθεσης που βρηκα 8800GT αλλα ψαχνω cpu/mobo/ram. Εdit: εχει και site.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 em pou pa re karamhtro me ton 3800+ ?
Galis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 καλα πουλατε 8800gts για 8800gt???? Απλα ελεος ρε παιδια...Εφοπλιστες και νευροχειρουργοι ειστε ολοι?
Vatos_locos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 δεν μπορείς να φανταστείς την ψύχωση που έχει ο κόσμος για να έχει πάντα το καλύτερο περίμενε σε λίγο καιρό που θα έρθουν και οι GTS με G92 να δεις ποσες Gt θα έρθουν στις αγγελίες
EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το ποστ μου γραφεται υπο τη διαλυτικη αιρεση πως δεν ειναι παρανομο.Δεν δiαφημιζω καποιο μαγαζι, ουτε εχω καποιο κερδος, προσπαθω απλα να βοηθησω.Αν φυσικα ειναι αντιθετο με τους κανονες του φορουμ, ας διαγραφει αμεσως. Εγω την πηρα απο το μαγαζι που μου συστησε αλλο μελος, απο το Παγκρατι, στην οδο Θηρωνος 20, καθετη της Φορμιωνος.Χθες ειχε 2-3 ακομη, εγω πηρα μια απο αυτες.Gigabyte στα 242 ευρω. Τωρα εγω ειμαι ο κουλος της υποθεσης που βρηκα 8800GT αλλα ψαχνω cpu/mobo/ram. Εdit: εχει και site. Να σαι καλά φιλαράκι, βρήκα και εγώ τελικά Gigabyte με 233? στη γειτονιά μου κι ολας (Μsystems) Νέο Κόσμο Είχες δίκιο για τα μικρά μαγαζάκια τελικά, μόνο 1 είχε. Σε καμια ωρίτσα θα πέσουν οι δοκιμές, αναμείνατε ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.