Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ailure επειδη κραταω μικρο καλαθι με τα reviews της 8800GT, τουλαχιστον να πιστεψω το gpureview.com ---> compare cards 8800GT vs 8800GTX?

Δηλαδη μου φαινεται τρομερο αυτο το πραγμα σε αυτα τα χρηματα.

Και αν οντως τα specs ειναι περιπου ιδια, τα 384 κανουν την διαφορα σε μεγαλη αναλυση ή δεν ξερω γω που?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα 384 κανουν την διαφορα σε μεγαλη αναλυση ή δεν ξερω γω που?

Εγω αυτο υποψιαζομαι.

Σημειωτεον, η καρτα ουτε κανει θορυβο(παρα μονο στο boot), ουτε ζεσταινεται.Δεν ειδα θερμοκρασια της, αλλα η θερμοκρασια του συστηματος μου εμεινε σταθερα αμεταβλητη.

Δημοσ.
Εγω αυτο υποψιαζομαι.

Σημειωτεον, η καρτα ουτε κανει θορυβο(παρα μονο στο boot), ουτε ζεσταινεται.Δεν ειδα θερμοκρασια της, αλλα η θερμοκρασια του συστηματος μου εμεινε σταθερα αμεταβλητη.

Μεγαλε την αγορασες? Οραιος! Για πες μας εντυπωσεις οταν βρεις χρονο...:-)

Τι επεξεργαστη χρεαζεται η 880gt για να μην τρωει bottleneck?
Οποιονδηποτε αρκει να παιζεις σε αναλυση τουλαχιστον 1280*1024 και να εχες καποια φιλτρα ανοικτα ωστε να πεφτει το βαρος στην καρτα γραφικων
Δημοσ.

Xαχα, φιλε μου ριξε μια ματια απο τη σελ 22 και μετα.

Χθες την αγορασα, η καρτα πραγματικα πεταει!Αγορασα μια Gigabyte 8800GT, με 242 ευρω και τριετη εγγυηση.Το προβλημα ειναι οτι την δοκιμασα σε pc με Χ2 3800+ και τρωει bottleneck απο τη cpu, οποτε εντος της εβδομαδας παω για c2d.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι επεξεργαστη χρεαζεται η 880gt για να μην τρωει bottleneck? Μπορει να δουλεψει με τον επεξεργαστη που εχω AthlonX2 4400+ 2.3 GHZ η θα πρεπει να του κανω και αλλο overcloking? Δοκιμασα να τον ανεβασω πανω απο 2.3ghz, και οταν βγηκα απο το bios πεταχτηκε ενα μηνυμα που ελεγε "please reset the cpu to the deffault clock η κατι παρομοιο δεν θυμαμαι ακριβως. Γιατι δεν με αφηνει να τον ανεβασω πανω απο 2.3ghz? Ποια ειναι η καλυτερη ψυκτρα για τον επεξεργασττη μου? Η μητρικη μου ειναι μια ABIT SOCKET 939 δεν θυμαμαι ποια ακριβως. Ρωτησα σε ενα μαγαζι που ειναι στη γειτονια μου αν εχουν ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου και μου ειπαν οτι το overcloking ειναι επικυνδυνο για το pc και οτι δεν πρεπει να το ρισκαρω, αλλα απο οτι ειδα ο επεξεργαστης μου λειτουργει κανονικα στα 2.3ghz οπως λειτουργουσε και στα 2.2ghz.

an skefteis oti mia 8800 GTS h8ele xalara enan E6600 (isws kai o/ced) gia na mhn trwei bottleneck kai oti h GT>GTS fantasou ti cpu 8es...

Δημοσ.
Οχ, δεν το ειδα καν! παω τωρα

Bottleneck???? Πως το συμπερανες?

Δημοσ.

Χθες την αγορασα, η καρτα πραγματικα πεταει!Αγορασα μια Gigabyte 8800GT, με 242 ευρω και τριετη εγγυηση.Το προβλημα ειναι οτι την δοκιμασα σε pc με Χ2 3800+ και τρωει bottleneck απο τη cpu, οποτε εντος της εβδομαδας παω για c2d.

Ρε Κατάνα...που τις βρήκατε, τα U shop δεν έχουν ιδέα....ούτε ξέρουν πότε θα τους έρθουν...

Δημοσ.

H κάρτα είναι στο Pc μου και πραγματικά είναι καλύτερη από την 8800gts.

Στο πλαίσιο 3 κομμάτια που είχε στο ράφι πουλήθηκαν μπροστά μου. Όλες Evga. Γίνεται ο χαμός με την καρτούλα και βλέπω να ανεβαίνει η τιμή της γιατί προσφέρει παραπάνω από ότι ζητάει.

Μόλις την έβαλα. Σε λίγο περισσότερα.

Δημοσ.
an skefteis oti mia 8800 GTS h8ele xalara enan E6600 (isws kai o/ced) gia na mhn trwei bottleneck kai oti h GT>GTS fantasou ti cpu 8es...

Δηλαδη αν παρω μια 8800gt δεν θα δω μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις με τον επεξεργαστη που εχω? Ειναι υποχρεωτικο να παρω core2duo για να μην τρωει bottleneck? Δεχ εχω τοσα λεφτα για να αλλαξω ολοκληρο το συστημα. Θα μπορω να παιξω το CRYSIS σε 1280χ1024 στο high με τον Αthlonx2 η αναγκαστικα πρεπει να παω σε intel??

Δημοσ.

Τhanx Αλέξανδρε.

Εννοείται ότι θα δείς OROKUSAKI . Η διαφορά είναι χαοτική με την κάρτα που έχεις.

Αν όμως τον πάς στα 3.0 Ghz θα απογειωθούν οι επιδόσεις σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...