Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια έτσι και είχα 8800 Gts δεν θα την άλλαζα για λίγα fps παραπάνω απλά θα της έκανα Oc και mod τώρα είναι και ανάλογα με την τσέπη του καθενός αλλα αν τα είχα τα λεφτά θα την έπαιρνα μονο και μονο για να την clockάρω ;)

Δημοσ.

vatos μια ερωτηση???Υπαρχει κατι που να μην θες να κλοκαρεις???

Απορω πως δν εχουμε δει να σπας παγκοσμειο ρεκορ ακομα ;) :lol:

Δημοσ.
vatos μια ερωτηση???Υπαρχει κατι που να μην θες να κλοκαρεις???

Απορω πως δν εχουμε δει να σπας παγκοσμειο ρεκορ ακομα ;) :lol:

όχι :P και τα ρεκόρ δεν υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει και το χρήμα για την ψύξη και το hardware ;) simple

To μαθηματικο του computerακι!

@off-topic: ποιος εισαι ο πιο ισχυρος AMD s939 της αγορας?Αυτος θα λυσει το προβλημα?

σε κάποιο βαθμό θα το λύσει αλλα έχεις σκεφτεί να πας σε intel :P amdακιας και εσύ :-) μην αλλάξεις cpu για εμενα τώρα περίμενε να βγούν όλα τα καινούρια και άλλαξε board cpu και μνήμες μια και καλή

Δημοσ.

εντωμεταξη βλεπω πως προβλεπονται τρελες πωλησεις.Ετσι λιγο που ειδα στις αγγελιες μονο καρτες γραφηκων πουλουνται σχεδον.Τρεμε κοσμε ερχονται στα σπιτια μας η καυτες 8800ΓΤ!!!

@οφφτοπικ:βατος στο αβαταρ ουισκη με παγο εχεις?

Δημοσ.

οπότε αν καταφέρω να την πουλήσω 200ε (λέμε τώρα) :P ,θέλω άλλα 30ε να την πάρω+30 για το cooler... για 1000points παραπάνω χμμμ αξίζει?

πάντως αυτά τα review που την έδειχναν να έχει μονοψήφιο αριθμό διαφοράς frames με την GTX, μάλλον ήταν υπερβολικά...

Δημοσ.

δν θα ξερουμε ποτε λιοπυρ αν δν δοκιμασουμε για τους εαυτους μας....Σωστος?

Παντως για την Γτ εγω δινω ρεστα.

Δημοσ.

Για να πιάσει παγκόσμιο ο Πάνος δύσκολο. Αλλά τον παραδέχομαι γιατί πειράζει τα ρεύματα πράγμα που δεν κάνω εγώ και κάνει μεγάλα ρεκόρ.

Δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί οι τυχεροί που χρησιμοποιούν άζωτο. Και αυτό μόνο για να σπάνε ρεκόρ.

Δεν υπάρχει για καθημερινή χρήση καλύτερη ψύξη από w/c ή κάποια top ψύκτρα της αγοράς.

Δημοσ.

σε κάποιο βαθμό θα το λύσει αλλα έχεις σκεφτεί να πας σε intel :P amdακιας και εσύ :-) μην αλλάξεις cpu για εμενα τώρα περίμενε να βγούν όλα τα καινούρια και άλλαξε board cpu και μνήμες μια και καλή

Μωρε δεν ειμαι amdακιας πολυ:lol:, απλα εκει που ηθελα να παρω την 8800 για να δωσω λιγο ζωη ακομη στο πισι μου, να που βρισκομαι!Ελεγα αν εβρισκα καναν μεταχειρισμενο 4600...

Κανε accept την προσκληση του msn!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...