Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ δεν εχω προβλημα να το ξανατρεξω.

Καταρχας, να δοκιμασω την σπασμενη εκδοση ή να ξαναβαλω την free?Αν βαλω την free, τρεχω το ''demo'' σε 1280x1024?

attachment.php?attachmentid=9219&stc=1&d=1193773027

Pata to proto koumpi aristera "run 3dmark". se 8,5 lepta 8a exeis ta apotelesmata simioseta k stilta ite se sinimeni ikona i grapse to skore .

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως και στα 1024x768 έχεις φάει τρελό φρενάρισμα cpu score 1537 ΚΑΝΕ OC αν και τώρα σε μεγαλύτερη ανάλυση θα δώσει κάτι παραπάνω στο πρώτο test βγάζεις περίπου αυτά που βγάζω εγώ με την 7900 σε 1280x1024 :-(

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2863067

Δημοσ.

ναι από cpu αλλα και πάλι το σύστημα σου δεν είναι για τέτοια κάρτα :-( είναι και οι μνήμες που σε καθυστερούν και αφού θα αλλάξεις cpu κανε overclock σε αυτόν να χαρείς λίγο την κάρτα :-( έτσι και την βάλεις σε πιο γρήγορο σύστημα θα τρομάξεις :-(

Δημοσ.

Αλέξανδε κανε μια καλή και κατέβασε το Aquamark γιατί το 3D 06 δεν έχει ακόμα υποστήριξη για την 8800Gt και ίσως το σκόρε σου επηρεάζεται και από εκεί σε ένα βαθμό πάλι σε demo μην ψάχνεις keys

http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/AquaMark.shtml

Δημοσ.

Nαι ρε σεις, εβαλα τους 169.02 ή καπως ετσι.

Παντως τον τελευταιο καιρο σερνεται το συστημα μου, οποτε ψηνομαι και για φορματ.

Δημοσ.

μπορεί όντως να μην υποστηρίζει το 3dmark...

αλλά πως διάολο βγάζουν τόσα αποτελέσματα στο 3dmark με την GT όλοι οι άλλοι στα ξένα foroum???

όπου μάλιστα την αναγνωρίζει κιόλας??? :fear:

Δημοσ.

Ναι αλλα τοτε γιατι μου λεει generic vga?

Επισης, ενω με ολους τους προηγουμενους drvs της Nvidia απλα εκανα εγκατασταση και reboot και δουλευαν ολα, τωρα με την 8800 κανω εγκατασταση τους drvs, κανω restart και μετα μου βγαζει ανιχνευση νεου υλικου παλι απο την αρχη...

Δημοσ.

Έβαλες τα ρεύματα από πίσω στο μετατροπέα του 6pin pci express?

Οι επιδόσεις που βγάζεις είναι απαράδεκτες και σαφώς χειρότερες από την 8800gts.

Κάτι πάει στραβά. Σίγουρα έκανες όλα τα βήματα σωστά από την αρχή.

Απεγκατέστησες τους παλιούς?

Καθάρισες registry κτλ?

Βιαστήκαμε και εμείς πολύ που τα θέλουμε εδώ και τώρα.

Τake your time και κάνε την δουλειά σου χαλαρά.

Εκτός αν πια το bottleneck είναι πολύ μεγάλο στην κάρτα γραφικών και την φρενάρει τόσο πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...