Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν σου κάνουν κάνε υπομονή.

Στις 29/11 σκάνε μύτη οι νέες 8800 gts που λογικά θα είναι και αυτές ισχυρότερες και από τις 8800gt. Η μιά θα τρώει την άλλη.

Δημοσ.

Υπομονήήήήήήήήή αν θυμάμαι καλά δεν έχει μεγάλο επεξεργαστή ο S2katana περιμένετε να δούμε γιατί εδώ φαίνεται τεράστιο φρενάρισμα καθίστε να δούμε νούμερα σε 3DMark που ξέρουμε που παίζουμε

Δημοσ.

To 3D κατεβαινει σε 20'.Ειναι και τεραστιο!

Στο Cod βασικα ειναι τελειως παραξενος ο fps counter.Ανεβαινει ingame μεχρι και τα 110fps, αλλοτε ειναι σταθερος στα 80, αλλοτε στα 60 κτλ.

Ο επεξεργαστης σιγουρα μου κανει ''νερα'', ειναι ενας 3800 x2.Πρεπει αμεσα να τον αλλαξω με εναν 4400.

Δημοσ.

Εντάξει ηρέμησα τώρα.

Έφυγαν και οι τελευταίες αμφιβολίες που είχα για την καρτούλα.

Φυσιολογικό είναι να τον κόβει η Cpu. Δεν είναι και ότι πιο top.

Δημοσ.

Για να διευκολυνω τους φιλους μου, ετρεξα το fraps στο Crysis σε 1280x1024 ολα medium και εχω σταθερα 40-43 fps, με μονο πεσιμο στις εκρηξεις.

Δεν μου φαινονται ασχημα τα νουμερακια.Θελω να δω και στο cod τι παιζει με το fraps.

Δημοσ.
Για να διευκολυνω τους φιλους μου, ετρεξα το fraps στο Crysis σε 1280x1024 ολα medium και εχω σταθερα 40-43 fps, με μονο πεσιμο στις εκρηξεις.

Δεν μου φαινονται ασχημα τα νουμερακια.Θελω να δω και στο cod τι παιζει με το fraps.

ειναι πολυ ασχημα για μια τετοια καρτουλα σε medium.

Δν τυχαινει να εχεις κανενα c2d να σου περισευει για δοκιμες?Παντως αφου μας 3δ απο εδω αν μπορεις την δοκιμαζεις και σε εναν Core?Αν ειναι ευκολο γτ μου μυριζει πολυ καμενο φρενο.

Δημοσ.

S2Κατανά Πάρτην ανά χείρας και φέρε την από εδώ να την δοκιμάσουμε :lol: κανε όσο περισσότερο Oc μπορείς για να τρέξεις το 3D και ας μην είσαι stable αρκεί να βγει το bench να δούμε τι νούμερα πιάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...