Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι Gigabyte με 242 ευρω.

Σε κανα 2ωρο θα την βαλω στο πισι, συγγνωμη ρε παιδια!Δεν το κανω επιτηδες, αλλα πρεπει να βγω.Θα κανω και ενα μικρο review.

30102007118.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτες οι καρτες που θα ερθουν οι 9χχχχ..ποτε θα ερθουν και στα ποσο χρηματα θα κυμαινονται..?θελω να παρω και εγω μια 8800gt αλλα δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη στιγμη γιατι ακουω και αλλα απο εσας και ολο μου αλλαζεται γνωμη....:lol:

Δημοσ.

Με γειές.

Ξεπουλάω και γώ την δικιά μου οπότε θα τα λέμε από εδώ.

Προς το παρόν έχω ενδιαφέρον μόνο απο Αθήνα.

Αν δεν χτυπηθεί και από Σαλόνικα την στέλνω Αθήνα μεθαύριο ή ακόμα και αύριο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια.Και στα δικα σας!Καλοπουλητη frou-frou.

Καλα σιγα μην αντεχα, την εβαλα κιολας.

Κατεβαζω τωρα το 3Dmark06 για τεστς και επαιξα ανετοτατα το Crysis σε 1280χ1024 oλα medium.Στο φουλ ειχα κολληματακια.

Εdit: Δοκιμασα και το Cod 4 demo.Επαιξα σε 1280x1024 ολα ενεργοποιημενα εκτος απο σκιες στο low και ειχα σταθεροτατα 60+ fps, με καποια σπανια ''πεσιματα'' στα 20 fps.Καλα ειναι?

Δημοσ.

το υπόλοιπο σύστημα σου πιο είναι ? δεν έχω παίξει κανένα από τα 2 αλλα μου ακούγονται πολύ καλά, πες μας cpu και στα ποσα Mhz είσαι να δούμε αν σε κόβει

Δημοσ.

Τα λέμε πάλι μάγκες μόλις έρθει στα χέρια μου η 8800 GT.

Η 8800gts μου είναι ήδη παρελθόν. Αύριο πρωί πακετάρεται και φεύγει.

Μέσα σε 4 ώρες πουλήθηκε.

Έφυγε 1 κομμάτι hardware από τα καλύτερα που έχω αγοράσει γενικά μέχρι τώρα στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές.

S2Katana έχει δίκιο ο συνονόματός μου ο Πάνος, δώσε συνολικά specs συστήματος.

Έχεις πουσαρισμένο Cpu και τι μηχάνημα έχεις? Σαν ψιλοbottleneck μου φαίνεται. Δεν σε βλέπω να είσαι super ευχαριστημένος.

Δημοσ.

ρε παιδιά τρέξτε ένα 3DMARK06 από εσάς που την πήρατε!

γρήγορα γιατί ψήνομαι να κάνω την κίνηση του FROU-FROU!!!

το γεγονός πως η δική μου δεν έχει χάσει ευρώ από την τιμή της, με χαροποιεί, αλλά και με βάζει σε σκέψεις για την GT...

μήπως υπάρχει μία τάση υπερβολής ρε παιδιά? είναι πολύ καλή για να είναι αληθινη!!! :fear:

Δημοσ.
Σας ευχαριστω παιδια.Και στα δικα σας!Καλοπουλητη frou-frou.

Καλα σιγα μην αντεχα, την εβαλα κιολας.

Κατεβαζω τωρα το 3Dmark06 για τεστς και επαιξα ανετοτατα το Crysis σε 1280χ1024 oλα medium.Στο φουλ ειχα κολληματακια.

Εdit: Δοκιμασα και το Cod 4 demo.Επαιξα σε 1280x1024 ολα ενεργοποιημενα εκτος απο σκιες στο low και ειχα σταθεροτατα 60+ fps, με καποια σπανια ''πεσιματα'' στα 20 fps.Καλα ειναι?

Ρε S2Katana είναι δυνατόν να παίζεις 1280χ1024 medium με τέτοια κάρτα. Αν είναι δυνατόν. Μήπως παίζει τπτ άλλο? Μου φάνηκε κάπως περίεργο.

Εδώ εγώ τα τρέχω όλα very high και παίζω τέλεια με την πρώην κάρτα μου σε 1024χ768 χωρίς ΑΑ.

Δημοσ.
ρε παιδιά τρέξτε ένα 3DMARK06 από εσάς που την πήρατε!

γρήγορα γιατί ψήνομαι να κάνω την κίνηση του FROU-FROU!!!

το γεγονός πως η δική μου δεν έχει χάσει ευρώ από την τιμή της, με χαροποιεί, αλλά και με βάζει σε σκέψεις για την GT...

μήπως υπάρχει μία τάση υπερβολής ρε παιδιά? είναι πολύ καλή για να είναι αληθινη!!! :fear:

Δεν είναι και τόσο φτηνή βρε liopyr. Θα παίζει από 230 μέχρι το πολύ πολύ 250-260 ευρώ σε διαφορετικές εκδόσεις και υλοποιήσεις.

Απλά είναι ότι πιο best value for money έχει βγεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...