Προς το περιεχόμενο

8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Frou-frou εγω θα το εκανα στη θεση σου.Ακομη ειναι νωρις, δεν ξερουν ολοι για την 8800GT.

Παιρνεις κατι σε νορμαλ τιμη(230 περιπου ευρω), με το οποιο θα ασχοληθουν πολλοι για tweaks κτλ.Αρα δε θα ειναι μεγαλη η απωλεια τιμης αν πας σε 9xxx μετα.

Το βραδακι θα σας εχω εντυπωσεις απο την 8800GT!Πως κανω τεστ μεσω του Crysis για τα γραφικα?Θελω να κανω συγκριση μεταξυ 7900 και 8800.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eννοείται για αυτούς που δεν ξέρουν.

Γιατί και εγώ ούτε 100 ευρώ δεν έδινα για την 7900gt. Έπιασε καλό κότσο με 150 ευρώ ο S2katana.

Έχει πολλά άτομα που θα την αγόραζαν με 190-200 πάντως στο πολύ χαλαρό.

Xτές που πήγα στο Πλαίσιο άλλοι αγόραζαν ακόμα 8600 gts στα 180 ευρώ + την Αsus Silent για games και καλά.

Έλεγε το παιδί στον πωλητή θέλω να παίζει το FarCry καλά. Καλά μιλάμε έχω ζήσει κωμικοτραγικές καταστάσεις από άσχετους πωλητές καταναλωτές.

Tην zalman vf-1000 δεν την έχω περάσει ακόμα. Σφραγισμένη στο κουτί της.

Λές να πάει 1 και καλή για την 8800gt? Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και το πολύ πολύ να δείτε την καρτούλα μου στις αγγελίες.

Δημοσ.

Oρίστε 1 λόγος που είναι τόσο φτηνή.

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8800_GT/3.html

Το σύστημα ψύξης που έχει είναι τουλάχιστον άθλιο για τέτοια κάρτα γραφικών.

Βέβαια η zalman vf1000 περιμένει στην γωνία να της χαρίσει δροσιά και να την απογειώσει στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Δεν έχουν όλες οι εταιρίες αυτό το σύστημα ψύξης - όχι τουλάχιστον αυτόν τον τενεκέ της Zotac :lol:

Κάπου διάβασα ότι κάποια εταιρία έβγαλε ήδη σύστημα που καταλαμβάνει 2 slots.

Δημοσ.

Το κόστος αγοράς ανεβαίνει στα 270 αν βάλετε και νέα ψύκτρα γιατί εγώ τέτοιο πράμα στον υπολογιστή μου δεν βάζω.

Κάρβουνο θα το κάνει.

Όσο για τον θόρυβο το επιβεβαιώνουν πολλά review.

Βασικά και μόνοι σας μπορείτε να το καταλάβετε από το μικροσκοπικό fan που έχει.

Όσο πιο μικρό το ανεμιστηράκι και πιο πολλές στροφές τόσο πιο πολύ θορυβο κάνει.

Προσοχή σε όσους αγοράσουν την συκγεκριμένη να περιμένουν και άλλες υλοποιήσεις γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ακόμα καλά καλά δεν βγήκε.

Αν μπορείς να το βρείς βάλε το link ΕKTELESTES.

Πάντως όσες είδα από review στο net και αυτές που κυκλοφορύν στην Ελλάδα αυτό το σύστημα ψύξης έχουν.

Skia 11 το ξέρω φιλαράκο.

Το περιμένω από μέρα σε μέρα από το Πλαίσιο. Το παραγγείλαν εξαιτίας μου. Πήγα στο Πλαίσιο Σαλόνικα χτές και θορυβήθηκαν, τους έβαλα και μίλησαν με τα κεντρικά της Αθήνας που πούλησαν ήδη πολλά vf1000 σε πελάτες.

Είπαν όποιος θέλει μπορεί να τις επιστρέψει αν έχει πρόβλημα. Αλλά αφού θα το φέρουν no problem. Καλό τους έκανα.

Μάλιστα μπήκε ο υπάλληλος μπροστά μου στο site της zalman για να το δει και να προβεί σε παραγγελία.

Δημοσ.

Thanx.

Αυτό μάλιστα. Σου βγάζω το καπέλο. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα έχει την ίδια τιμή στο Ελλάδα.

Πάντως μου φαίνεται ότι η zalman vf1000 πρέπει να κάνει σίγουρα.

Αυτή μου θυμίζει κάτι από vf700 με vf 900.

Δημοσ.

http://www.tweaktown.com/reviews/1210/16

Ορίστε και η απόδειξη για το πόσο θορυβώδης και καυτή είναι για τους άπιστους Θωμάδες που κάνουν που τα ξέρουν όλα χωρίς να το έχουν μελετήσει το θέμα. Σε load καταστάσεις τα 90αρια τα έχει χαλαρά.

Εξαιρείται η Palit που είναι ξεχωριστή έκδοση, αλλά θα είναι σαφώς πιο ακριβή αλλά αθόρυβη και δροσερή.

Aκόμα και σε κατανάλωση ξεπερνάει την 8800gts 320 μου. Βέβαια σε επιδόσεις αφήνει την σκόνη της πάνω στην καρτούλα μου.

http://www.tweaktown.com/reviews/1210/17

Αλλά είπαμε ότι έχει αρκετά μειονεκτήματα ειδικά οι πιο πολλές υλοποιήσεις της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...