Sadman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ακρηβη την εχει το εμαγαζο αν υπολογησεις οτι εχουνε και σκατα αντικατασταση....Αν δν την εχουνε 250 το περισσοτερο δν την αγοραζω
zavlakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 $250 x 0.695 euro/$ = 259 euro.... Τρελα μαθηματικα....
Vatos_locos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ακρηβη την εχει το εμαγαζο αν υπολογησεις οτι εχουνε και σκατα αντικατασταση....Αν δν την εχουνε 250 το περισσοτερο δν την αγοραζω ρε αδερφέ στα 9 ευρώ κόλλησες εσύ ?
sa3rdna Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 $250 x 0.695 euro/$ = 259 euro.... Τρελα μαθηματικα.... στο Ελλαδιστάν ζεις, τι περίμενες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 genikotera sth Eurwph den isxyei h isotimia dollariou/euro otan prokeitai gia PC/Consoles...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 nai mono pou oi times pou leei h Nvidia einai oi proteinomenes...den shmainei oti o ekastote kataskeuasths 8a tis thrhsei... kai h Gainward aneka8en timologouse ypshlotera tis kartes ths...
Sadman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ρε αδερφέ στα 9 ευρώ κόλλησες εσύ ? με αυτα τα 9 ευρω που θα γλυτωσω απο την καρτα γραφηκων θα πραω τροφη κλπ για το χαμστερακι μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αν το εμαγαζο θελει να στερησει το φαι του χαμστερ μου τοτε εγω δν ψονιζω απο αυτους τους αζωωφιλους:lol::lol::lol: εγραψα παλι
UnrealSP Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ελεος ρε παιδιά.Και τι καταλάβανε αυτοι στο e-shop με τα 9 ευρώ παραπάνω? Θα αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης? Ασε που ξεφεύγω εκτός budget για 9 ευρώ .:shock:Τι θα κάνω τώρα??:cry:
liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 @sadman, no offence αλλά πότε φεύγεις είπαμε? sadman: off topic king
Vatos_locos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 UnrealSP think a bit πόσοι θα την αγοράσουν τα 9 ευρώ στο σύνολο δεν θα είναι μονοψήφιος αριθμός
Sadman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ευχαρηστω για τα ευγενηκα σχολια liopyr Λογηκα αυτη ειναι η τελευταια μου βδομαδα μεχρι τα Χριστ/να τουλαχιστον. Dude,I rock!I am the SPAM king Αλλα στο τελος θα κλεισουνε το τοπικ λογο του πολυ σπαμ. Τα 800 να προλλαβετε να μου ευχηθηται ελπιζω Αν σας την δεινει κανενας απο αλλο φορουμ φοναξτε να του ξεχεζω το καθε ποστ Αλλα αυτο με την τιμη ητανε ον-τοπικ. Τι δηλ.τα 9ευρω μου στο εμαγαζο θα τα χαριζω??? 9=1χκαφες 1χμπουγατσα 1χκακαο 2χμπυρες και κατι κκκ μαστοιχες 9=1χΧαμστεροτροφη 1χροκανιδια Αρα εχουμε και λεμε με τα 9ευρω που θελει να μου φαει το εμαγαζο μπορω να βγαλω ή 1 μηνα τις αναγκες του χαμστερ μου ή να βγαλω ενα σαββατο μου ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΙς ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
liopyr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 sadman: έτσι για υπενθύμιση σε παραπέμπω στο όνομα του topic: '' 8800 gt : Οι πρώτες επιδόσεις σε παιχνίδια '' για να μην ήσουν off topic θα έπρεπε να λεγόταν: '' τι μπορεί να κάνει ο sadman με 9 ευρώ '' ή '' μηνιαίο κόστος συντήρησης ενός χαμστερ '' ή ''διαγωνισμός: ποιος θα χρησιμοποιήσει περισσότερα ''η'' σε μία πρόταση... sorry για το flame
Sadman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ελα μορε αν αυτο ειναι flame τοτε εγω θα αρησω να γραφω με σωστη ορθογραφια Συμφωνα με εσενα ομως ουτε ολο το υπολοιπο ποστ ειναι οντοπικ διοτι απο μια σελιδα και μετα μιλαμε μονο για τιμες Αρα ενταξει λογο οφφτοπικ και λιγο σπαμ δν εβλαψε ποτε κανεναν.Αν δν υπήρχε το σπαμ τι ενδιαφερον θα είχε η ζωη.... Για τον διαγωνησμο λεω να ανοίξουμε ενα τοπικ σχετικο. Μεσα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ελεος ρε παιδιά.Και τι καταλάβανε αυτοι στο e-shop με τα 9 ευρώ παραπάνω?Θα αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης? Ασε που ξεφεύγω εκτός budget για 9 ευρώ .:shock:Τι θα κάνω τώρα??:cry: den prokeitai omws na exei mono apo Gainward...8a exei kai apo alles etairies pou 8a einai fthnoteres...100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.