pop corn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Έχω ακούσει για ένα κέντρο ας πούμε, όπου κάνουν μαθήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά νομίζω για φοιτητές σε πολύ καλές τιμές. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες;
nektarios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 στο πανεπιστήμιο αθηνών λειτουργεί στην πανεπιστημιακή λέσχη διδασκαλία πολλών ξένων γλωσσών με πολύ προσιτό κόστος αλλά ακόμα κι αν δεν είσαι στην αθήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κι στο δικό σου πανεπιστήμιο
pop corn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ Νεκτάριε. Μήπως ξέρεις αν έχουν αρχισει μαθήματα και πώς μπορώ να επικοινωνήσω; Γενικά ό,τι ξέρεις καλοδεχούμενο.
xartial Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 δες αυτο, αν εισαι αθηνα... http://www.didaskaleio.uoa.gr/ διδασκαλειο λειτουργει στην πανεπιστημιακη λεσχη!
rotten crusader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Για γιάννενα παίζει τίποτα αντίστοιχο?
tzogoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Κ.Ε.Ε. κεντρα εκπαιδευσης ενηλικων.ολα τζαμπα και συνηθως καλους καθηγητες.ψαξτε το....
Zderg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Κ.Ε.Ε. κεντρα εκπαιδευσης ενηλικων.ολα τζαμπα και συνηθως καλους καθηγητες.ψαξτε το.... Προσωπκα δεν θα το προτεινα.. Παει εκει καποιο προσωπο της οικογενειας και βλεπω οτι κανουν λιγα πραγματα..Δλδ παει γερμανικα 5 μηνες και δεν βλεπω να εμαθε κ τιποτα.. Βεβαια δεν διαβαζει ιδιαιτερα κιολας αλλα νομιζω οτι ετσι γινεται οπου δεν πληρωνεις.. Ενταξει αυτο εξαρταται απο το καθε ατομο αλλα εγω τουλαχιστον δεν θα ειχα ορεξη για να αποδοσω καλα σε κατι που ξερω οτι και αν δεν διαβασω δεν εχω να χασω κατι.. Ενω σε ενα φροντιστηριο λεω οτι αφου πληρωσα, δεν αξιζει να μην διαβασω..
tzogoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπκα δεν θα το προτεινα.. Παει εκει καποιο προσωπο της οικογενειας και βλεπω οτι κανουν λιγα πραγματα..Δλδ παει γερμανικα 5 μηνες και δεν βλεπω να εμαθε κ τιποτα.. Βεβαια δεν διαβαζει ιδιαιτερα κιολας αλλα νομιζω οτι ετσι γινεται οπου δεν πληρωνεις.. Ενταξει αυτο εξαρταται απο το καθε ατομο αλλα εγω τουλαχιστον δεν θα ειχα ορεξη για να αποδοσω καλα σε κατι που ξερω οτι και αν δεν διαβασω δεν εχω να χασω κατι.. Ενω σε ενα φροντιστηριο λεω οτι αφου πληρωσα, δεν αξιζει να μην διαβασω.. προφανως δεν διαβαζε καθολου ο συγγενης σου.εμαθα πολλα,διαβαζα κ τωρα συνεχιζω μονη μου κ δινω τον μαιο για το πρωτο πτυχιο.αν θες να πληρωνεις,ειναι βιτσιο.δεκτο.σε καποιους λειτουργει
Zderg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ενταξει δεν το αντιπροτεινω μονο λογω του οτι δεν σου δινει καποιο κινητρο γιατι οπως ειπα αυτο εξαρταται απο το ατομο.. Αλλα ολο το επιπεδο ειναι καπως (ενταξει, μπορει να ηταν καπως κακο το συγκεκριμενο τμημα με τον συγκεκριμενο καθηγητη, δεν μπορω να ξερω για ολα τα τμηματα).. Πάντως δεν ειναι το ιδιο να κανεις μαθηματα με ατομα καποιας ηλικιας που, οσο εξυπνα και να ειναι, δεν τα παιρνουν κ τοσο ευκολα και με καποια ατομα τις ηλικιας σου.. Και πιστευω οτι πιο ευχαριστα περναει η ωρα με συνομηλικους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.