velerephon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Γειά σας . Αναβαθμίζω το σύστημα ψύξης σε υδρόψυξη αλλά έχω περιορισμένο χώρο για ψυγείο. Η προτεραιότητα μου είναι να βάλω το Black Ice GTS II αλλά είναι πρακτικά αδύνατον εσωτερικά αν και θα θελα. Δουλειά μπορεί να γίνει με το Radbox της Swiftech μόνο που δεν το βρίσκω πουθενά στην ελληνική αγορά εκτός συμπεριλαμβανομένου σ ένα πακέτο υδρόψυξης του Πλαισίου, εδώ. Στο κουτί μου θα φαίνεται έτσι Άσχημο, ξέρω. Άλλη λύση είναι να εφαρμόσω 2 μονά Black Ice GTS I στους ανεμιστήρες του κουτιού αλλά εκτοξεύεται το κόστος του κιτ, και νομίζω μειώνεται και η απόδοση. Το κουτί μου είναι αυτό Καμία ιδέα για το πως μπορώ ν αποκτήσω το radbox ή κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ
NEKROMA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Γειά σας . Αναβαθμίζω το σύστημα ψύξης σε υδρόψυξη αλλά έχω περιορισμένο χώρο για ψυγείο.Η προτεραιότητα μου είναι να βάλω το Black Ice GTS II αλλά είναι πρακτικά αδύνατον εσωτερικά αν και θα θελα. Δουλειά μπορεί να γίνει με το Radbox της Swiftech μόνο που δεν το βρίσκω πουθενά στην ελληνική αγορά εκτός συμπεριλαμβανομένου σ ένα πακέτο υδρόψυξης του Πλαισίου, εδώ. Στο κουτί μου θα φαίνεται έτσι Άσχημο, ξέρω. Άλλη λύση είναι να εφαρμόσω 2 μονά Black Ice GTS I στους ανεμιστήρες του κουτιού αλλά εκτοξεύεται το κόστος του κιτ, και νομίζω μειώνεται και η απόδοση. Το κουτί μου είναι αυτό Καμία ιδέα για το πως μπορώ ν αποκτήσω το radbox ή κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ h lish sto problhma sou einai tripani kai dremel,kai xekinas ta kopse , allh lisi einai apo exo h bazeis tria mikra psigia
velerephon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 h lish sto problhma sou einai tripani kai dremel,kai xekinas ta kopse ,allh lisi einai apo exo h bazeis tria mikra psigia Ναι συμφωνώ. Είδα κατι βίδες οι οποίες στηρίζουν το ψυγείο στο σωστό ύψος εδώ. Φαντάζομαι θα βρω βίδες ιδιας διαμετρου αλλα μεγαλυτερου μηκους ωστε να πιανουν τον ανεμηστηρα,το ψυγειο, τα πλαστικα σωληνακια(για να το κρατουν σε σωστη αποσταση απο το κουτι) και να περνουν απ το κουτι. Η οπως αυτες στο λινκ που προφανως τις περνας αναποδα (μεσα απ το κουτι) και πιανουν το ψυγειο ισα ισα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μια λυση θα ηταν να φτιαξεις ενα ξεχωριστο παραλληλογραμμο πλαισιο-πάτο που θα το προσαρμοζες στο κατω μερος του κουτιου σου (το πλαισιο-πατος θα ακολουθει τη 'πατουρα' του κουτιου). Εκει θα εβαζες το ψυγειο και αντλια (ίσως και τανκ αν θες). Αυτο μπορει να μπει και στην πανω πλευρα του κουτιου. Βεβαια, θα ανεβαινε το συνολικο υψος του κουτιου σου (αναλογα με την τοποθετηση του ψυγειου) και ισως σου χαλαει την αισθητικη.
velerephon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μια λυση θα ηταν να φτιαξεις ενα ξεχωριστο παραλληλογραμμο πλαισιο-πάτο που θα το προσαρμοζες στο κατω μερος του κουτιου σου (το πλαισιο-πατος θα ακολουθει τη 'πατουρα' του κουτιου). Εκει θα εβαζες το ψυγειο και αντλια (ίσως και τανκ αν θες). Αυτο μπορει να μπει και στην πανω πλευρα του κουτιου. Βεβαια, θα ανεβαινε το συνολικο υψος του κουτιου σου (αναλογα με την τοποθετηση του ψυγειου) και ισως σου χαλαει την αισθητικη. Ευχαριστω για την ιδεα σου θα μπορουσε να λειτουργησει αψογα αλλα δεν εχω τα εργαλεια κ το χρονο για τοση μετατροπη κ προσπαθω να κρατησω το μεγεθος οσο μικροτερο γινεται. η αντλια κ η δεξαμενη χωρανε ανετα μεσα στο κουτι μια και μπορω να μεταφερω τους σκληρους στις 5.25 θυρες. Μαλλον θα βαλω το ψυγειο στο πανω μερος με μερικες τρυπες απο ντρεμελ. Τα αχρείαστα καλωδια του τροφοδοτικου θα ειναι ομως προβλημα. Μπορω να τα κοψω?
Flying_Dutchman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Αν κοψεις τα καλωδια του τροφοδοτικου, απο λειτουργικης αποψεως, δεν αλλαζει κατι. Αρκει βεβαια να τα μονωσεις καλα, μην ακουμπησουν καπου και γινει βραχυκυκλωμα. Απο την αλλη μερια, δε θα το συνιστουσα. Μπορει στο μελλον να χρειαστεις καποια παροχη, οποτε τί θα κανεις? Απλα προσπαθησε να τα συμμαζεψεις οσο μπορεις. Καλη τυχη με το προτζεκτ σου και μολις τελειωσεις ανεβασε φωτος να παιρνουμε ιδεες.
velerephon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Να σας ρωτησω κατι αδαές..Η δεξαμενή δεν θα υπερχειλίζει εφ'όσον το ψυγείο θα είναι ψηλότερα? Η δεξαμενή μου θα είναι αυτή Ξέρω ότι στα κλειστά κυκλώματα ο υδροφόρος ορίζοντας μπορεί να είναι άνισσος αλλά δεν θα παίρνει αέρα ή όταν θελήσω να ανοίξω το καπάκι για να αδειάσω το κύκλωμα?
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 στον πάτο του κουτιού τρυπούλα αδερφέ και όλα είναι ok
velerephon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 στον πάτο του κουτιού τρυπούλα αδερφέ και όλα είναι ok εννοεις να τρυπησω το κουτι (οχι τη δεξαμενη) για να τρεξουν τα ζουμια οταν θελησω ν' αδειασω το συστημα? δηλαδη η δεξαμενη θα γεμισει τερμα?κ πως στο διαολο θα φυγουν οι φουσκιτσες?οχι σοβαρα σκεφτομαι να βαλω τη τρομπα ψηλα και τη δεξαμενη καπου κατα κει στο ιδιο υψος. ειναι λαθος? εχω τοσες αποριες...σταυρωστε με..
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 όπως και να τα βάλεις δεν υπάρχει διαφορα το κύκλωμα σου θα είναι κλειστό και ο αέρας θα φύγει από την δεξαμενή σου σιγά σιγά για αυτό θα το γεμίσεις με υγρό και μετά από κάνα 2 μέρες θα δεις ότι θα έχει πέσει η στάθμη του για τον πάτο του κουτιού θα τρυπήσεις για να μπει το ψυγείο περίμενε σου ανεβάζω photo από το δικό μου να καταλάβεις
velerephon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 όπως και να τα βάλεις δεν υπάρχει διαφορα το κύκλωμα σου θα είναι κλειστό και ο αέρας θα φύγει από την δεξαμενή σου σιγά σιγά για αυτό θα το γεμίσεις με υγρό και μετά από κάνα 2 μέρες θα δεις ότι θα έχει πέσει η στάθμη του για τον πάτο του κουτιού θα τρυπήσεις για να μπει το ψυγείο Καταλαβα τι εννοεις αλλα στο δικο μου κουτι αυτο δεν γινεται- το θελα κ γω μεχρι που το μετρησα. Εχω το ArmorJr και 2 επιπλεον καρτες εκει κατω. Για να καταλαβεις τις διαστασεις μου, αυτο το κενο σου αναμεσα σε μητρικη και θυρες που εβαλες τη δεξαμενη σ εμενα δεν υπαρχει (ειναι 1 εκ). Οποτε σκεφτομαι να βαλω τη τρομπα μαζι με τη δεξαμενη στον χωρο των 3 ανω θυρων και το ψυγειο ακριβως απο πανω στο εξω μερος του κουτιου. Ετσι θα χρειαστω μονο 4 τρυπουλες για τις βιδες. Εκτος αν βρω κανα dremel, πιω 3-4 αμστελ και τα ξεσκισω ολα!! Η δεξαμενη μου θα ειναι η micro-res της swiftech καθοτι η φτηνοτερη και μικροτερη αν και δε τη κοβω αεροστεγη Τελικα δεν εμαθα- Θα εχω προβλημα αν η δεξαμενη ειναι χαμηλοτερα απο το ψυγειο γιατι βλεπω και σε σενα φιλε μου ειναι ψηλοτερα ..
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 τσέκαρε ένα άλλο pc μου δεν έχεις πρόβλημα όπου και όπως να τα βάλεις τα πράματα απλά κοίτα να τα βολέψεις μέσα στο κουτί και το ψυγείο σου να παίρνει πολύ και κρύο αέρα
velerephon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 τσέκαρε ένα άλλο pc μου δεν έχεις πρόβλημα όπου και όπως να τα βάλεις τα πράματα απλά κοίτα να τα βολέψεις μέσα στο κουτί και το ψυγείο σου να παίρνει πολύ και κρύο αέρα Τωρα με κατατοπισες πληρως Βατος! Βλεπω κενο στη δεξαμενη αρα ο αερας θα εγκλωβιζεται εκει. Τελος λοιπον οι σχετικες αποριες, σειρα εχουν οι παραγγελιες! Εχω ομως κ ασχετες αποριες 1.Οι σφιγκτηρες μου θα είναι οι συμβατικοι οπως της βρυσης στην αυλη μου ετσι?τι προτεινετε για να μη χαλαρωσουν? 2.Ποια ποιοτικα βυσματα θα εφαρμοσω στο ψυγειο μου που εχει "standard G 1/4" female threaded fittings"? Θα βαλω 1/2' σωληνες. 3.Που θα βρω Zertex? Συγνωμη για τον καταιγισμο αλλα αυτη τη βδομαδα διαβαζω τα αναλογα φορα και σε μερικα θεματα μπερδευομαι περισσοτερο. Ευχαριστω πάντως ΥΓ. Αυτη η ψυκτρα για τα ΜΟΣΦΕΤ κανει δουλειά ?(πρωτη φωτο)
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Για σφικτήρες εγώ έχω βάλει "δεματικα" καλωδίων Ρακόρ ότι και να βάλεις τα ίδια είναι απλά όλες οι διατομές σου να είναι 1/2 και G 1/4 3.Που θα βρω Zertex? wtf ???? τα HR-09 που έχω στην striker λες ? αν ναι κάνουν δουλειά καλύτερη από αυτά που είχε από την μαμά καμια 10αρια βαθμούς πιο κάτω αλλα είναι mosfet 60-70 με το καλημέρα
velerephon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 3.Που θα βρω Zertex? wtf ???? διαβασα οτι ειναι το καλυτερο προσθετικο νερου. νομιζα ολοι εσεις θα το χρησιμοποιητε..γραψε λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.