Προς το περιεχόμενο

Ποιό live cd?


tab0u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να μην έχει ξαναδημοσιευτεί ανάλογο ερώτημα.Θέλω να μου υποδείξετε μια διανομή που να είναι Live και να είναι όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη (να μην χρειάζεται πρόσθετα πακέτα κλπ).Επίσης θα ήθελα να έχει το kdevelop μιας και το χρειάζομαι για την σχολή μου.

Σε περίπτωση που ζητάω πολλά:P υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω εγώ live cd/dvd από κάποια υπάρχουσα διανομή αφού την ρυθμίσω όπως θέλω?

 

Υ.Γ:Είχα τα Ubuntu 7.04 kai OpenSuse 10.2 αλλά λόγω έλλειψης χώρου στον σκληρό τα έβγαλα:-(

Υ.Γ 2: Τα OpenSuse μπορούν να εγκατασταθούν σε διαμέρισμα μεγέθους 5gb(συμπεριλαμβάνοντας το swap)?Το ξέρω γίνομαι τσιφούτης αλλά ώσπου να πάρω σκληρό πρέπει να βρω μία λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

des to iloog pou einai ellhnikh dianomh linux se live cd kai ftiaxnetai sta ioannina apo foithtes

http://ilug.gr/iloog/el/

 

(yparxei to kdevelop)

"dev-util/kdevelop 3.3.5 Integrated Development Environment for Unix, supporting KDE/Qt, C/C++ and many other languages."

 

ta paketa pou yparxoun sth dianomh:

http://ilug.gr/iloog/el/packages.html

 

nomizo merikes dianomes live cd, dinoun thn dynatothta pou zhtas, dhladh na diamorfoseis th dianomh kai na thn "soseis" sth nea ths ekdoxh

 

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά σκέφτηκα να κάνω τα εξής: Θα δοκιμάσω τα OpenSuse σε 6 gb partition, αν τα καταφέρω και αν με βολεύουν καλώς,αλλιώς θα περιμένω να βγει το Kubuntu σε 4 μέρες και θα πειραματιστώ με αυτό.Εν τω μεταξύ θα ψαχτώ και με το iloog σαν live και βλεπουμε! Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο βέβαια καλοδεχούμενος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...