novice21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Πηρα και εγω το ιδιο αλλα το 20381.Το εχω συνδεσει με scart,και το τρελλο ειναι οταν παταω off,απο το τηλεχειριστηριο,μπαινει σε κατασταση stand by,και δεν εχει εικονα η TV.Πρεπει να βγαλω το scart, η να το βγαλω απο το ρευμα,γιατι δεν εχει διακοπτη ON/OFF.Τι στο καλο συμβαινει.Εχει κανεις τετοια εμπειρια?.
novice21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιάννης Platano,μηπως θα ηταν καλυτερο να τα στειλουμε για...ανακυκλωση?. Τι σου κανουν τα Κινεζικα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 το μεγεθος των υποτιτλων πως ειναι? ειναι μεγαλο? φαινονται τα γραμματα?μπορεις να βγαλεις καμια φωτο? Οριστε:
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιάννης Platano,μηπως θα ηταν καλυτερο να τα στειλουμε για...ανακυκλωση?.Τι σου κανουν τα Κινεζικα... Εγω δεν εχω κανενα λογο ...Μια χαρα ειναι .
aledjo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Οριστε: thanks πρεπει να ειναι ιδιο με το silvercrest ε? πιο chip εχει? του υποτιτλους τους διαλεγεις εσυ ή τους παιζει μονο του αρκει να εχει το ιδιο ονομα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 thanks πρεπει να ειναι ιδιο με το silvercrest ε? πιο chip εχει? του υποτιτλους τους διαλεγεις εσυ ή τους παιζει μονο του αρκει να εχει το ιδιο ονομα? Δεν ξερω ποιο τσιπακι εχει.Τους υποτιτλους τους παιζει μονο του αρκει να εχουν το ιδιο ονομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.