timekeeper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Προτείνω για κάθε πόλη ή περιοχή να κάνουμε ένα thread όπου θα γράφουμε εμπειρίες και ερωτήματα για εναλλακτικούς παρόχους. Δηλαδή ταχύτητες, χρόνος υλοποίησης κτλ. Αρχίζουμε άπο Λάρισα. Όποιος θέλει ας γράφει την εμπειρία του και εγώ θα κάνω edit και θα τα προσθέσω σε αυτό το post.
jimbrav Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 για την Λαρισα μετα απο κάνα δίμηνο θα ξερουμε μιας και τοτε θα εχουμε μπει μαλον....
timekeeper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 για την Λαρισα μετα απο κάνα δίμηνο θα ξερουμε μιας και τοτε θα εχουμε μπει μαλον.... Γεια σου φίλε μου! Ξέρεις που θα βάλει dslam η HOL;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 sto idio meros pou einai to dslam tou ote...
jimbrav Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Γεια σου φίλε μου! Ξέρεις που θα βάλει dslam η HOL; μπα....δεν ξερω φιλε keeper
timekeeper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για νέα σύνδεση PSTN μιας και η Forthnet προς το παρόν (όπως μου είπαν) δεν μπορεί να κάνει αριθμοδότηση και πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει ήδη σύνδεση με ΟΤΕ. Χαράτσι Νο1: 35 ευρώ Στην συνέχεια μου λένε, θα παραμείνω δύο μήνες στον ΟΤΕ (αφού τόσο κάνει η Forthnet για να σε βάλει στο δικό της δίκτυο). Άρα, δύο μήνες πάγιο στον ΟΤΕ: Χαράτσι Νο2: 26ευρώ Με το καλημέρα σας δηλαδή 60 ευρουλάκια για να περάσουμε σε εναλλακτικό δίκτυο... ΙΣΤΟΡΙΚΟ 18/10/2007 Αίτηση στον ΟΤΕ to be continued...
sarakinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Kathiste re paidia...diladi ego pou thelo na valo stis serres forthnet meso tou idioktitoi tha plirono extra kai ta pagia tou akatanomastou? by the way mipos kserete pote peripou tha erthei i forthnet kai stis serres?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 phgaineis sto site ths forthnet vazeis to thlefwno sou ston wizard kai sou leei anamenomenh kalypsh idiokthtou... oxi otan eisai idiokthto me 2Play h 2Play Soho den plhrwneis pagio ston OTE...otan eisai idiokthto alla exeis sketo adsl Forthnet tote plhrwneis...
timekeeper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ΙΣΤΟΡΙΚΟ18/10/2007 Αίτηση στον ΟΤΕ to be continued... ΙΣΤΟΡΙΚΟ 18/10/2007 Αίτηση στον ΟΤΕ 23/10/2007 Σύνδεση γραμμής απο τον ΟΤΕ (μπράβο ταχύτητα...) to be continued...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.