jeanthira7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δεν γνωρίζω πώς μπορώ να κλειδώσω το Access Point μου.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?Δημιουργώ κλειδί WAP ή WEP αλλά αποσυνδέομαι αυτόματα από το δίκτυο που είμαι συνδεδεμένος.Κοινώς δεν θέλω εισερχόμενες συνδέσεις στο Access Point μου.Εχω πάει και στην επιλογή Wirelless mac filter και έχω κάνει permit την mac adress που θέλω να συνδέομαι αλλά νομίζω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό (δηλαδή πρέπει να δημιουργήσω και κλειδί). Βοήθεια κάποιος? Ευχαριστώ...
stormrider84 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Οταν δημιουργεις το WEP σε αποσυνδεει λογικα γιατι ειχες συνδεθει προηγουμενως χωρις WEP. Πιθανοτατα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπαθησεις να συνδεθεις εκ νεου δινοντας το κλειδι οταν στο ζητησει. Για το mac filter πρεπει να κανεις allow την mac address της ασυρματης καρτας σου. Αυτη φαινεται αν δωσεις απο command prompt ipconfig/all. Καλο ειναι αν υπαρχει η επιλογη hide ssid να την ενεργοποιησεις για να μην φαινεται το ssid του router σου απο ενα απλο προγραμμα ευρεσης ασυρματων δικτυων.
jeanthira7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς προσπαθώ, δημιουργώ το WPA κλειδί, ξανασυνδέομαι στο δίκτυο που επιθυμώ αλλά δεν με αφήνει να μπω.Από τη στιγμή που βγάζω το κλειδί κατευθείαν μπαίνω στο δίκτυο...Δεν μπορώ να καταλάβω....HELPPPPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.