Προς το περιεχόμενο

φοιτητικο πακετο φορθνετ ανανεωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,

περυσι πηρα το φοιτητικο πακετο της φορθνετ 768 στα 120ευρω.

ξερει κανεις πως θα κανω την ανανεωση και κατα ποσο αυξανεται η τιμη γιατι 20 οκτωμβριου μου τελειωνει.ευχαριστω:-D

Δημοσ.

ειρήνη ηρεμισε γιατι τα νεα ειναι καλα.ακριβως το ιδιο πακέτο είχα πάρει κ εγώ.εμενα ληγει στις 28.μετα απο επικοινωνια με το τμημα εξυπηρτετησης της forthnet μου ειπανε πως θα μπω σε αοριστου με 12ε/μήνα.οπότε βγήκα απο το να ψάχνω για νεα πακετα κτλ κτλ.

Δημοσ.

σου πηραν στοιχεια?οι ολοι μπαινουν αοριστου

αρα δεν χρειαζεται να παρω τηλ??:devil::mad::-):-D

ηρεμησα τωρα

αφου δεν απαντησε κανενας ολη μερα :devil:

Δημοσ.

μου ζητησε τον αριθμο του τηλεφωνου και μου ειπε οτι οταν τελειωσει θα μπω σε αορίστου βάση του συμβολαίου που είχε μεσα το πακέτο τότε.οπότε...αν θελεις παρε κ εσυ ενα τηλ για επιβεβαίωση

περσινη ανακοίνωση φόρθνετ:

Φοιτητικό ADSL in a box από τη FORTHnet με 9,75  το μήνα

--------------------------------------------------------------------------------

Δελτίο Τύπου:

Είσαι φοιτητής ή σπουδαστής οποιασδήποτε ιδιωτικής ή και δημόσιας Σχολής; Δικαιούσαι Φοιτητικό ADSL in a box από τη FORTHnet με 9,75  το μήνα.

Η FORTHnet διευρύνει τώρα την προσφορά της και για τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές όλων των δημοσίων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η FORTHnet, προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές και σπουδαστές, οποιασδήποτε ιδιωτικής ή δημόσιας σχολής που απαιτούν ταχύτατη και εύκολη πρόσβαση στο Internet, το ADSL in a box στα 768, μόνο με 117 , για 12 ολόκληρους μήνες.

Η προνομιακή αυτή προσφορά, απευθύνεται ακόμη και στους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, αφορά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και ισχύει από τις 9 έως τις 21 Οκτωβρίου 2006.

Μετά τους πρώτους 12 μήνες σύνδεσης, η FORTHnet διατηρεί εξαιρετικά χαμηλά την τιμή ανανέωσης του «φοιτητικού» ADSL in a box στα 768, σε μόνο 12 ευρώ το μήνα και όλα πληρωμένα!

Δημοσ.

εχω altectelecoms τελειωσε με ενημερωσαν πριν ληξει για πακετα κανονικα π προσφερουν ή αν θελω αοριστου...ειπα το 2ο κ μ πε να στειλω μια αιτηση κτλ..εννοειτε δεν εστειλα τιποτα κ μ ρχετε καθε mhna ο κανονικος λογαριασμος student pack me 14,51e 1mb:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...