theobabis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Όπως θα μαντέψατε ζήλεψα την δόξα του wardjdim και αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου Consensus το οποίο και φυσικά είναι πολύ ανώτερο από αυτά του αντιπαθητικού κυρίου που προανέφερα Τους κανόνες τους ξέρετε οπότε βουρ στο ψητό Α και να σημειώσω ότι λίστες επί του θέματος με λιγότερες από 11 ταινίες δεν βαθμολογούνται μιας και δε νοήται κάποιος να έχει δει λιγότερες από κάποιον άσχετο σα και μένα, εκτός φυσικά αν παραδεχτεί ο poster της, ότι ποστάρει μέσα από κανά λαγούμι, πηγάδι, ξέρετε εσείς... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 11~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας 3/5 Τσα! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας x/5 Δηλαδή δε ξέρετε ποια ταινιά είναι αυτή; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 9~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας ?/5 Εύκολη ή όχι; Ιδού η απορία. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας εεεεμ/5 Καφεδάκι κανείς; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 7~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας θολό/5 Φώτα ομίχλης ελπίζω να έχετε προμηθευτεί. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 6~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας 6+(7*88,76)-75,474/32,09+?-678,65 στα 5 Τι ωραία ματάκια είναι αυτα! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 5~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας */5 Ντροπή! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 4~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας %/5 Ακόμη περιμένετε τίτλο; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 3~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας :p/5 Σκηνοθετημένη το 19?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας μπλε/5 Κάποιους τους έστειλε στο πηγάδι αυτή. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ # 1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαθμός δυσκολίας Ραδίκια/5 Ούτε που την θυμάμαι! Και φυσικά δε νοήται Surprise Consensus χωρίς femme fatale, το οποίο και πηγαίνει στην... Κυρία της #2 ταινίας. Φώτο αργότερα Σας εύχομαι καλό παίδεμα
the_end Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 να ρωτήσει αφελώς ένας ταρκοφσκικός () τι ακριβώς κάνουμε? γιατί πιο πολύ μου μοιάζει με συμπυκνωμένο "βρες την ταινία" και μετασχηματισμένο σε "βρες όλες τις ταινίες του σκηνοθέτη". ή όχι?
theobabis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Consensus ειναι τελος, consensus Απλα ειναι ενα challenging one το οποιο προσφερει ενα εξτρα παιχνιδακι για οποιον το επιθυμει
the_end Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 sorry, δεν το'πιασα αμέσως (κι όχι μόνο εγώ ) αλλά δε μπορώ να συνδράμω για 2 λόγους. α) έχω δει 7 ταινίες μόνο!! (+ το tempo)* β) τις οποίες φυσικά και δε μπορώ να βάλω σε σειρά ή να τις βαθμολογήσω. και δεν το θέλω κιόλας o andrei είναι πάνω από βαθμολογίες *αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα
paschalia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχω να βάλω κάποια ταινία αλλά έχω να πω ότι μ'αρέσει ο βαθμός δυσκολίας στο 6 κ ότι προσφέρομαι να βοηθήσω στο γράψιμο του βιβλίου που ετοιμάζει ... Τα απομνημονεύματα του Μαρκησίου Ντε Σαντ νο2 Μιας κ βλέπω ότι έχεις όρεξη Σινιόρε ΘεοΜπάμπη , να προτείνω να ξεκίναγες ένα νέο διαγωνισμό ?
theobabis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 α) έχω δει 7 ταινίες μόνο!! (+ το tempo)* Eμ, για αυτο δε μπορεις. Που να σου ζηταγα δηλαδη να αξιολογουσες τον αγαπημενο σου lynch... Οταν μου βρεις αλλον σκηνοθετη με μονο 11 ταινιες θα το σκεφτουμε
Akujin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Λύσεις: 11.there will be no leave today 10.stalker 9.nostalghia 8.killers 7.tempo di viaggio 6.andrei rublyov 5.zerkalo 4.solyaris 3.streamroller and the violin 2.ivan's childhood 1.offret ένα καλό consensus απαιτεί κ υπομονή. θα δημοσιεύσω τις δικές μου επιλογές σε μερικές μέρες...
vsls Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Τι δουλεια εχουμε εμεις με consensus clawνικης εμπνευσης κ εκμεταλευσης? Δεν φτανει που τον αφηνουμε να παιζει στο παιχνιδι... Προτεινω να μη συμμετεχει κανεις ως ελαχιστη ενδειξη αντιδρασης
theobabis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αντε aku δεν βλεπεις τον bill που περιμενει εναγωνιως την λιστα σου για να κρινει απο πια ταινια του andrei να αρχισει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.