Προς το περιεχόμενο

Όνομα group για το Πατρινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ μεγάλος διαγωνισμός

ta_panta_4you

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι θα ξέρετε ότι εδώ στην Πάτρα το καρναβάλι είναι κάτι παραπάνω από τρις μέρες ξεφαντώματος, για εμάς είναι μια ιδέα χαραγμένη στην καρδιά μας, είναι μια γιορτή!

Στην Πάτρα φέτος μία ομάδα 50 περίπου ατόμων εργαζόμαστε πυρετώδης για να συμμετέχουμε και σε αυτό το καρναβάλι και ο λόγος που ανοίγω αυτό το διαγωνισμό είναι ο εξής:

Θέλουμε να μας προτείνεται όνομα για το group μας το θέμα του άρματος είναι μουσικό.

Θα προκριθούν 3 ονόματα, το πρώτο που θα είναι και το τελικό όνομα του group θα κερδίσει 2 στολές δώρο για το καρναβάλι της Πάτρας και δύο δωρεάν προσκλήσεις για το μεγάλο πάρτι της Κυριακής Ελεύθερη είσοδο και απεριόριστο ποτό. Το δεύτερο και τρίτο όνομα θα κερδίσει 2 δωρεάν προσκλήσεις για το μεγάλο πάρτι της Κυριακής και φυσικά δωρεάν απεριόριστο ποτό.

ΠΡΟΣΟΧΉ το θέμα είναι μουσικό. Δεν επιτρέπεται όνομα συγκροτήματος, εκπομπής και ότι άλλο προστατεύεται από copyright. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και έλα να το κάψουμε!

Δημοσ.

Φτιάξτε τις στολές όπως το νυσταγμένο παιδάκι πάνω δεξιά, επικοινώνησε με τον ΗΑL και φτιάξτε το insomnia group για το καρναβάλι της Πάτρας. Σίγουρη προσέλευση,χαβαλές,γνωριμία μελών και το βραβείο στολής το χουμε στο τσεπάκι! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

μουσικοθηκε

ναι γιατι αν ειναι ασχετο ονομα θα νοιαζει κανεναν...anyway ισχυει ακομη ενα οριο π χουν βαλει μεχρι χ ατομα?

Δημοσ.

δεν πηγαμε στην πατρα και κατσαμε εδω να δουμε τον καρναβαλο τον ολυμπιακο. Ολυμπιακος βγαλτε το.

πλακα κανω μην αρχισετε τα κοσμητικα επιθετα.

Δημοσ.
...για εμάς είναι μια ιδέα χαραγμένη στην καρδιά μας, είναι μια γιορτή!

τι ιδέα είναι αυτή ρε παιδιά και γω δεν τη ξέρω?

Είναι ιδεολογικό το να γίνεστε τύφλα και να απαφτόνεστε χωρίς προφυλάξεις?

Είναι ιδεολογικό το να τρέχουνε μετά τα ανήλικα για εκτρόσεις?

gimme a break...:-(

Δημοσ.
τι ιδέα είναι αυτή ρε παιδιά και γω δεν τη ξέρω?

Είναι ιδεολογικό το να γίνεστε τύφλα και να απαφτόνεστε χωρίς προφυλάξεις?

Είναι ιδεολογικό το να τρέχουνε μετά τα ανήλικα για εκτρόσεις?

gimme a break...:-(

εγω μια φορα πηγα και καηκε η μιση πατρα , ξυλο με μπατσους καταληξαμε να παιζουμε που γινονται αυτα?

Δημοσ.
εγω μια φορα πηγα και καηκε η μιση πατρα , ξυλο με μπατσους καταληξαμε να παιζουμε που γινονται αυτα?

:lol: :lol:

Τον Μητσοτάκη παππού τον έχεις?

Δημοσ.
:lol: :lol:

Τον Μητσοτάκη παππού τον έχεις?

βασικα ηταν την μερα που κερδισε η αεκ τον γαβρο στην ριζουπολη και εγινε τσαμπουκας μετα αρχισανε να ξηλωνουνε τις στασεις του λεωφορειου εσκασαν μπατσοι ε και μετα χωθηκαμε ολοι, πανικος εγινε. πεταγανε καπνογονα μεσα στις κρεπερι και στα μπαρακια οι βλακες και εβγαινε ο κοσμος εξω και τους εκανε πεσιμο.

Δημοσ.

όντως είναι λίγο νωρίς... πολυ καλή ιδεα είναι η πρωτη "μουσικοθηκε"!!!

δεν ξέρω τι λέτε εσείς το πατρινο καρναβάλι είναι φοβερό (εφτά χρόνια πηγαίνω)

σχέδια για τις στολές έχετε βρει; γιατί αν οχι να πούμε και πως θα τις θέλαμε...

εγω προτείνω "OI ΓΚΑΡΙΛΟΣΤΟΜΟΙ"

καλή αρπαχτή...

Δημοσ.

καρναβαλι....πφφφ

συμφωνω απολυτα με τον παππου.πατρινοι βλεπεις,κατι ξερουμε καλυτερα.

μια προσκληση στα απανταχου,ανωριμα,βλαμμενα παιδακια να βγαλουνε τα βιτσια τους για να κερδισουν για αλλη μια φορα 4-5 μεγαλοεπιχειρηματιες της Πατρας...

δεν θα παρω

Δημοσ.

Ήθελα να γράψω μερικά πράγματα - όχι καλά... αλλά **μησέ το.

Και φέτος κάποιοι πάνε για γερή μπάζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...