ClockworkPlum Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Έχω διαβάσει κάπου πως είχε (έχει) καρκίνο. Έπαθα σοκ. Αληθεύει;
horsepower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 την γουστάρω πολύ αυτή..δεν ξέρω κάτι μου βγάζει..μάλλον έχει καρκίνο όμως ναι..αν παρατηρήσεις φοράει περούκα..υποθέτω από τις χημειοθεραπείες να τις έχουν πέσει..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Nαι εχει καρκινο καμποσα χρονια και κανει χημειοθεραπειες και φοραει περουκα και ειναι και πολυ καλη στη δουλεια της. Γιατι?
ClockworkPlum Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μου κάνει πολύ εντίποση πως μπορεί να κάνει χημειοθεραπείες και να δουλεύει. Και που το ξέρεις ότι είναι περούκα, τα φρύδια και τα ματόκλαδα κι αυτά ψεύτικα είναι;
horsepower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μου κάνει πολύ εντίποση πως μπορεί να κάνει χημειοθεραπείες και να δουλεύει. Και που το ξέρεις ότι είναι περούκα, τα φρύδια και τα ματόκλαδα κι αυτά ψεύτικα είναι; κάνει μπαμ ότι είναι περούκα..τώρα για τα φρύδια δεν ξέρω.. πολλοί κάνουν χημειοθεραπείες και δουλεύουν..
BIAP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν ηξερα πως εχει καρκινο, αλλα το μαλλακι της φερνει προς περουκα, χωρις διαθεση να προσβαλλω. Τωρα επιμερους λεπτομερειες δεν εχω παρατηρησει. Οπως και να χει, ειναι αξιοθαυμαστη που την παλευει και συνεχιζει την ζωη της με δυναμη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν ενδιαφερόμαστε. Δεν θα το κάνουμε Espresso εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.