HexStatic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 To mono problima pou me enoxlise einai oti pleon sta vista oi thires firewire den upostirizontai apo tcp/ip protocols . Pragmatika megalh malakia giati pleon den mporoume na kanoune diktio 2 pc mesw firewire. Ενα αλλο πολυ ενοχλητικο ειναι οτι μετα απο καιρο ξεχναει τις ρυθμισεις προβολης των φακελων!!!!Πολυ σπαστικο. Auto to problima uphrxe kai uparxei kai sta xp. Mporeis na tweakareis tin registry kai na auksiseis auto ton arithmo. Yparxoune arketa themata sto insomnia me to siggekrimeno zhthma.
SL9S9 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Σωστα.Απ την άλλη για αυτό μετά από λίγο θέλει τόση ram γιατί θυμάται τις σελίδες που πέρασες. Για να σου δείξει 5 σελίδες θέλει 100 mb ram, ενώ ο eχplorer τα μισά. Α και άμα μπεις στο http://www.sportime.gr παίζει και ράδιο, όχι σαν τους προγραμματισταράδες του firefox που ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν. Ναι αλλα εδω εχω μια απορία. Αφού κρατα στη μνήμη τις παλιοτερες σελίδες όταν πατάμε BACK γιατί δεν εμφανίζονται αμέσως; Μου φαίνεται ότι τις ξαναφορτώνει (και για 1 σελίδα μόνο - εχω 1GB και default ie cache). Οντως το αλλο παίζει και radio - βγαζει το κοντρολακι πανω δεξια. E θα το υλοποιήσουνε και οι αλλοι καποτε... Οσο για τους "προγραμματισταράδες", έτσι θα τους ειρωνεύομαι () γιατί έχω χάσει πολλές ώρες εξαιτίας παραλείψεων τους - κολληματων , από τις πρώτες εκδόσεις windows ως σήμερα. Γι'αυτό με τα πρώτα στα vista ξεκίνησα το topic. Να δούμε τι θα μαζευτεί ως του χρόνου
tritonas00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 <<<<Auto to problima uphrxe kai uparxei kai sta xp. Mporeis na tweakareis tin registry kai na auksiseis auto ton arithmo. Yparxoune arketa themata sto insomnia me to siggekrimeno zhthma.>>>> Ποτε δεν το ειχα στα xp αυτο το προβλημα.
HexStatic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ποτε δεν το ειχα στα xp αυτο το προβλημα. Kala esi mporei na min to eixes, alla auto den simainei oti pauei na einai ena bug twn xp...
Daimon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ta vista poli orea, oreo perivalon, ola omorfa kai orea ALLA , prepi na exis sixrono PC alios de vgazis akri, prepi na exis poli sixrono PC gia na paiksis kanena GAME, prepi na g*mithis sto searching gia drivers... + to oti akoma de vgike to SP1 gia VISTA ara de lei VISTA, ego perimeno to SP gia na ta ksanavalo
tritonas00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Kala esi mporei na min to eixes, alla auto den simainei oti pauei na einai ena bug twn xp... Σωστο....
SL9S9 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Διπλό κλικ σε notpad txt σε αλλο partition... Aλλάζω κατι Και δεν SAVE
SL9S9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αλλο ένα με player. Συμβαίνει συχνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.