elteo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 για να μην ανοίγω νέο θέμα: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γράφουν σε κάθε προϊόν την διαθεσιμότητα; Εκανα μία παραγγελία Κυριακή. Λέω εντάξει Τρίτη βαριά θα την έχω συνηθισμένος από παραγγελίες στο Πλαίσιο. Αμ δε! Τρίτη σήμερα και πάμε για Τετάρτη και ακόμα είναι στο «έλεγχος διαθεσιμότητας». Στέλνω email χτες να ρωτήσω που κολλά να το ακυρώσω για να μου σταλεί η υπόλοιπη παραγγελία...απάντηση καμία. Τι δι@ολο eshop είναι αυτό που δεν απαντά στα email? η παραγγελία μου (~120 ευρώ) : >ΘΗΚΗ CRYSTAL ΓΙΑ NOKIA 6300 AGFA PHOTO ACCU CHARGER ΜΠΑΤΑΡΙΑ ENELOOP HR-4UTG-4BP 3A TWINMOS MICRO SD USB 2IN1 CARD READER TRUST MI-4520T WIRELESS OPTICAL TILT MOUSE TRUST KB-2950 VISTA REMOTE KEYBOARD το έχει κάνει και σε άλλους; ...
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 το έχει κάνει και σε άλλους; ... Σε περισσότερους από ότι φαντάζεσαι.Ο μόνος λόγος που αγόρασα από αυτούς ήταν γιατί δεν εβρισκά αυτό που ήθελα σε κανένα κατάστημα της Θεσσαλονίκης.Τώρα του κάνω ευχέλαια μην τυχόν χαλάσει γιατί την πούλεψα.(ωραίο συναίσθημα για κάτι που μόλις αγόρασες δεν νομίζετε?) υ.γ. τους είχα βάλει την επιλογή να μου το φέρουν στο σπίτι επειδή μένω μακριά από το point τους ,αλλά αυτούς τους βόλευε να πάω να το πάρω εγώ από εκεί! Γλύτωσα τα 3 ευρώ της αποστολής στο σπίτι αλλά τα τάισα στο ρεζερβουαρ μου.
elteo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 και σήμερα τα ίδια...θα την ακυρώσω. Α ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΑΙΣΙΟ . Κ -
fcmykonos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ίσως το post μου να είναι κάτα κάποιο τρόπο off topic. Δύο φορές έχω δοκιμάσει να αγοράσω κάτι από το e-shop αλλά για και τις δύο φορές η παραγγελία κόλλαγε στο «έλεγχος διαθεσιμότητας» με αποτέλεσμα να την ακυρώσω εγώ μετά από τηλέφωνο μιας και στα e-mail δεν απαντάνε (τουλάχιστον σε εμένα). Όλες τις αγορές μου τις κάνω από το Πλαίσιο (Πειραιά πιο συγκεκριμένα) μιας και το κατάστημα με καλύπτει σε ΟΛΑ.Δηλαδή, μεγάλο stock, καλές τιμές, πολύ καλή εξυπηρέτηση και ΑΜΕΣΟ service.Δεν ξέρω εάν είναι έτσι σε όλα τα καταστήματα του ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά στον Πειραιά είναι ακριβώς έτσι. Όσο για το e-shop θα έλεγα πως απλά έχουν καβαλήσει το καλάμι.Το να διαχειρίζεσαι ένα ηλέκτρονικό κατάστημα και πόσο μάλλον να είσαι ο ιδιοκτήτης του είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο φαίνεται.Είναι πραγματικά τεράστια ευθύνη μιας και πρέπει να προβάλεις υπευθυνότητα και σοβαρότητα σε ανθρώπους με τους οποίους ούτε έχεις οπτική επαφή και ίσως να φοβηθούν να επιλέξουν μια ηλεκτρονική συναλλαγή. Η πολιτική του e-shop κατά την δική μου άποψη είναι εντελώς λάθος μιας και ο πελάτης πρέπει να περιμένει αρκετά μέχρι να του πουν ένα οκ για την παράδοση των προϊόντων του.Κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα μιας και το να κοιτάξεις την αποθήκη σου και να προχωρήσεις την παραγγελία είναι θέμα 5 λεπτών και όχι 48 όπως κάνει το e-shop. Επειδή όπως είπα και παραπάνω τυχαίνει να είμαι ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος (όχι με Η/Υ αλλά με άλλα είδη) προσπαθώ η απάντηση σε τυχόν απορείες ή παραγγελίες να είναι άμεση και ΟΛΟ το 24ωρο.Όσο και εάν φαίνεται περίεργο αυτό σε μερικούς, είναι ένα στοιχείο που έχει κάνει το ηλεκτρονικό μου κατάστημα το πρώτο πανελλαδικά στο είδος του. Γιατί όπως ο επιχειρηματίας θέλει να πάρει τα λεφτά του άμεσα έτσι και ο πελάτης θέλει η επικοινωνία να γίνεται άμεσα.Και όχι να ρωτάει ή να παραγγέλνει κάτι και να πέρνει απάντηση μετά από 2 ημέρες.Γιατί στην τελική θα μπορούσε να πάει σε ένα φυσικό κατάστημα να ρωτήσει και να το πάρει από κοντά γρήγορα και εύκολα. Αυτά είχα να πω και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
elteo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 fcmykonos +1 τελικά μου εστάλει εμαιλ που μου ανακοίνωσαν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μετά από το αίτημα μου. Αmen! πάω να τα πάρω από πλαίσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.