Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ftp και filezilla

george85ca

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται! Έχω ενεργοποιήσει και το Upnp για να κάνει από μόνο του port forward. Να το απενεργοποιήσω?

Δημοσ.

Ναι, να το απενεργοποιήσεις.

Και μία ιδέα που μου ήρθε τώρα, γιατί με προβλημάτισε πολύ το γεγονός ότι άλλοι άλλοτε μπαίνουν κι άλλοι όχι. Αυτήν τη στιγμή, μία επίσκεψη εδώ π.χ., τί IP σου δίνει;

Δημοσ.

Άρα, δεν ακολούθησες το HOWTO κατά γράμμα. Οι custom-ιες στο Passive mode settings πώς σου ήρθαν... ; Βάλε Default, Don't use external IP for local connections: ναι, Use custom port range: όχι.

Επίσης στο Miscellaneous, Allow downloading... : όχι. Αυτά που κάνεις είναι επικίνδυνα πράγματα...

Δημοσ.
Άρα, δεν ακολούθησες το HOWTO κατά γράμμα. Οι custom-ιες στο Passive mode settings πώς σου ήρθαν... ; Βάλε Default, Don't use external IP for local connections: ναι, Use custom port range: όχι.

Επίσης στο Miscellaneous, Allow downloading... : όχι. Αυτά που κάνεις είναι επικίνδυνα πράγματα...

Αυτά τα άλλαξα μετά μήπως και δουλέψει! Τα έκανα όπως μου είπες τώρα

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, port scanning έδειξε ότι η θύρα 21 στον router σου είναι κλειστή. Αυτή είναι η απαρχή όλων των προβλημάτων...

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω, port scanning έδειξε ότι η θύρα 21 στον router σου είναι κλειστή. Αυτή είναι η απαρχή όλων των προβλημάτων...

Ορίστε και για το fritz screenshots... έτσι δεν πρέπει να είναι??? Πριν λίγο ξαναμπήκε ο φίλος μου με dial-up... μήπως τελικά γίνεται τίποτα με την hellas on line?

<a href=n1rnhmumwyg2xzwq22zm.jpg' alt='n1rnhmumw

Δημοσ.

Παίρνω και την HOL και δεν απαντάει κανένας εδώ και 2 μέρες. Αλλά για να μπαίνει ο άλλος με dial-up πάει να πεί ότι δεν θα την έχει κλειστεί την 21 η HOL, σωστά? Στο passive mode δεν το είχα στο default γιατί έχω δυναμική ip και χρησιμοποιώ το noip, γι αυτό το χα επιλέξει έτσι.

Δημοσ.
Στο passive mode δεν το είχα στο default γιατί έχω δυναμική ip και χρησιμοποιώ το noip, γι αυτό το χα επιλέξει έτσι.

Να το βάλεις στο Default και να χρησιμοποιείς είτε το προγραμματάκι του No-IP για updating είτε (ακόμη καλύτερα) ορίζοντας το No-IP account σου στο web interface του Fritz. Εγώ έτσι το κάνω με το δικό μου Fritz (αναβαθμισμένο με το τελευταίο firmware) και παίζει σωστά με DynDNS.com.

Επίσης, όταν οι άλλοι προσπαθούν να συνδεθούν βλέπεις τίποτα στα logs του FileZilla ή πέφτει νέκρα; Ενεργοποίησε το logging σε αρχείο και δώσε κανένα απόσπασμα...

Δημοσ.
Επίσης, όταν οι άλλοι προσπαθούν να συνδεθούν βλέπεις τίποτα στα logs του FileZilla ή πέφτει νέκρα; Ενεργοποίησε το logging σε αρχείο και δώσε κανένα απόσπασμα...

Βλέπω ακριβώς αυτό εδώ :

(000023) 16/10/2007 23:17:50 - (not logged in) (204.2.109.47)> 220-FileZilla Server version 0.9.23 beta

(000023) 16/10/2007 23:17:50 - (not logged in) (204.2.109.47)> could not send reply, disconnected.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον, κρίνοντας από την ώρα και την IP αυτό πρέπει να είναι από το port scanning που έκανα εγώ. Άρα η θύρα είναι ανοιχτή, περνάει η κίνηση προς τα μέσα, αλλά ο FileZilla δε μπορεί να δώσει απάντηση προς τα έξω...

Δημοσ.
Ενδιαφέρον, κρίνοντας από την ώρα και την IP αυτό πρέπει να είναι από το port scanning που έκανα εγώ. Άρα η θύρα είναι ανοιχτή, περνάει η κίνηση προς τα μέσα, αλλά ο FileZilla δε μπορεί να δώσει απάντηση προς τα έξω...

Ακριβώς, κάτι γίνεται κατά την αποστολή προς τα έξω! Να και ένα δείγμα όταν μπαίνει ο φίλος μου με dial-up

<a href=2mwh0jd5kznqzmtohqzy.jpg' alt='2mwh0jd5k

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...