parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μόλις σου έκανα κι εγώ ένα port scan στην 21. O router σου δεν την έχει προωθήσει σωστά, γιατί εμφανίζεται κλειστή...
george85ca Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται! Έχω ενεργοποιήσει και το Upnp για να κάνει από μόνο του port forward. Να το απενεργοποιήσω?
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ναι, να το απενεργοποιήσεις. Και μία ιδέα που μου ήρθε τώρα, γιατί με προβλημάτισε πολύ το γεγονός ότι άλλοι άλλοτε μπαίνουν κι άλλοι όχι. Αυτήν τη στιγμή, μία επίσκεψη εδώ π.χ., τί IP σου δίνει;
george85ca Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ορίστε κάποιες απο τις ρυθμίσεις μου! Την ip που έχω μου δίνει! Το απενεργοποίησα μόλις τώρα
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Άρα, δεν ακολούθησες το HOWTO κατά γράμμα. Οι custom-ιες στο Passive mode settings πώς σου ήρθαν... ; Βάλε Default, Don't use external IP for local connections: ναι, Use custom port range: όχι. Επίσης στο Miscellaneous, Allow downloading... : όχι. Αυτά που κάνεις είναι επικίνδυνα πράγματα...
george85c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Άρα, δεν ακολούθησες το HOWTO κατά γράμμα. Οι custom-ιες στο Passive mode settings πώς σου ήρθαν... ; Βάλε Default, Don't use external IP for local connections: ναι, Use custom port range: όχι. Επίσης στο Miscellaneous, Allow downloading... : όχι. Αυτά που κάνεις είναι επικίνδυνα πράγματα... Αυτά τα άλλαξα μετά μήπως και δουλέψει! Τα έκανα όπως μου είπες τώρα
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επαναλαμβάνω, port scanning έδειξε ότι η θύρα 21 στον router σου είναι κλειστή. Αυτή είναι η απαρχή όλων των προβλημάτων...
george85c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επαναλαμβάνω, port scanning έδειξε ότι η θύρα 21 στον router σου είναι κλειστή. Αυτή είναι η απαρχή όλων των προβλημάτων... Ορίστε και για το fritz screenshots... έτσι δεν πρέπει να είναι??? Πριν λίγο ξαναμπήκε ο φίλος μου με dial-up... μήπως τελικά γίνεται τίποτα με την hellas on line?
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Σβήσε τα FTP-Server2 και FTP-Server3, δε χρειάζονται. Αλλά δεν επηρεάζουν κιόλας, θα μου πεις...
george85c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Παίρνω και την HOL και δεν απαντάει κανένας εδώ και 2 μέρες. Αλλά για να μπαίνει ο άλλος με dial-up πάει να πεί ότι δεν θα την έχει κλειστεί την 21 η HOL, σωστά? Στο passive mode δεν το είχα στο default γιατί έχω δυναμική ip και χρησιμοποιώ το noip, γι αυτό το χα επιλέξει έτσι.
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Στο passive mode δεν το είχα στο default γιατί έχω δυναμική ip και χρησιμοποιώ το noip, γι αυτό το χα επιλέξει έτσι. Να το βάλεις στο Default και να χρησιμοποιείς είτε το προγραμματάκι του No-IP για updating είτε (ακόμη καλύτερα) ορίζοντας το No-IP account σου στο web interface του Fritz. Εγώ έτσι το κάνω με το δικό μου Fritz (αναβαθμισμένο με το τελευταίο firmware) και παίζει σωστά με DynDNS.com. Επίσης, όταν οι άλλοι προσπαθούν να συνδεθούν βλέπεις τίποτα στα logs του FileZilla ή πέφτει νέκρα; Ενεργοποίησε το logging σε αρχείο και δώσε κανένα απόσπασμα...
george85c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επίσης, όταν οι άλλοι προσπαθούν να συνδεθούν βλέπεις τίποτα στα logs του FileZilla ή πέφτει νέκρα; Ενεργοποίησε το logging σε αρχείο και δώσε κανένα απόσπασμα... Βλέπω ακριβώς αυτό εδώ : (000023) 16/10/2007 23:17:50 - (not logged in) (204.2.109.47)> 220-FileZilla Server version 0.9.23 beta (000023) 16/10/2007 23:17:50 - (not logged in) (204.2.109.47)> could not send reply, disconnected.
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ενδιαφέρον, κρίνοντας από την ώρα και την IP αυτό πρέπει να είναι από το port scanning που έκανα εγώ. Άρα η θύρα είναι ανοιχτή, περνάει η κίνηση προς τα μέσα, αλλά ο FileZilla δε μπορεί να δώσει απάντηση προς τα έξω...
george85c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ενδιαφέρον, κρίνοντας από την ώρα και την IP αυτό πρέπει να είναι από το port scanning που έκανα εγώ. Άρα η θύρα είναι ανοιχτή, περνάει η κίνηση προς τα μέσα, αλλά ο FileZilla δε μπορεί να δώσει απάντηση προς τα έξω... Ακριβώς, κάτι γίνεται κατά την αποστολή προς τα έξω! Να και ένα δείγμα όταν μπαίνει ο φίλος μου με dial-up
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.