xpapias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Γειά χαρά. Έχω στην δουλειά έναν εκτυπωτή συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μου μέσω LPT1. To πρόβλημα είναι ότι ενώ ο εκτυπωτής είναι εγκατεστημένος και εκτυπώνει κανονικά, κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows (XP) τον αναγνωρίζουν σαν καινούριο και μου ζητούν να τον εγκαταστήσω πάλι. Η διαδικασία προχωράει πατώντας Άκυρο και o εκτυπωτής δουλεύει κανονικά. Καμιά ιδέα για το πως θα μπορούσα να ξεμπλέξω με τη διαδικασία αυτή;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ο εκτυπωτής δεν είναι εγκατεστημένος σωστά την πρωτη φορά. Προσπάθησε να τον απεγκαταστήσεις πλήρως, βρες τους σωστους/τελευταιους drivers και δοκιμασε ξανα
Highlander Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αν είναι Dot Matrix εκτυπωτής, πιθανόν κάποιος να τον εγκατέστησε χειροκίνητα. Όμως τα "έξυπνα" Windows βρήκαν μόνα τους το μοντέλο και κάθε φορά που πάνε να κάνουν εγκατάσταση, εσύ πατάς "Άκυρο". Μπορείς να πατήσεις "Συνέχεια"¨μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ή ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί (αν σου πει ότι δεν βρήκε drivers) απλά πατάς "Τέλος" και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.
xristoforos25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 εγω το μονο που θελω να πω,ειναι οτι ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα!!!
koulouri Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 [spamm]pragmatika kai gw auto i8ela na pw! respect ston titlo [/spamm]
xpapias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Χμ. Τελικά πήγα στη βοήθεια που δίνει η microsoft στο site της και δεν βγήκε κάποια άκρη. Ενδεχομένως φταίει η θύρα, ενδεχομένως χρειάζεται πάλι εγκατάσταση ο εκτυπωτής αλλά δεν έχω τα cd του... Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.