jtsc21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 γεια σας παιδια ειμαι πολυ τσιτωμενος... οταν αγορασα πριν 3 βδομαδες το λαπτοπ μου(toshiba satellite a200-1m8) αγορασα και ενα ποντικι microsoft optical notebook (certified for vista) ενω οταν χρησιμοποιω το touchpad ολα ειναι μια χαρα,μολις χρησιμοποιω το ποντικι,ο δεικτης του ποντικιου παιζει και πηγαινει αλλου απο οπου θελω κι εγω πηρα τηλ στο πλαισιο και μου ειπαν να κατεβασω drivers απο το site της microsoft αλλα δεν τους βρισκω μηπως μπορει να μου δοσει κανεις καμια κυση???
freakystyley Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 μήπως ακουμπάς καταλάθος το touchpad με το άλλο χέρι?
jtsc21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 οχι ρε δεν ειμαι ποντιος μολις βρηκα κατι drivers για το ποντικι μου.θα τους περασω και θα δω αν θαγινει τιποτα
danaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Είναι πολύ πιθανό να ακουμπάς το ποντίκι σε λάθος επιφάνεια. Όχι γυάλινη, όχι λευκή. Για βάλε ένα περιοδικό από κάτω. Ακούγεται χαζό αλλά το έχουν πάθει πολλοί. Αν δεν, τότε πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να είναι χαλασμένο παρά να είναι θέμα drivers... Έχω κι εγώ ένα microsoft optical 3000 για φορητό. Ούτε drivers χρειάστηκε ούτε τίποτα άλλο.
jtsc21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 κοιτα χρησιμοποιω mousepad η το βαζω σε ξιλινη επιφανεια.εχω το ιδιο παλι προβλημα.εβαλα τους drivers αλλα τους ξαναεβγαλα γιατι δεν ειδα καμια βελτιωση ελεος ρε γμτ το ποντικι μου ειναι το microsoft optical mouse ετσι το λεει και sto internet.απο κατω ομως το ποντικι λεει odel 1020
danaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Θα πρέπει να το επιστρέψεις... (Υποθέτω ότι το έχεις ελέγξει σε όλες τις θύρες usb του φορητού)
Aligator21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός microsoft optical 3000 για φορητό. Κανένα πρόβλημα, ούτε σε Vista ούτε σε XP και χωρίς drivers :)
disqualified Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε το ποντικι και σε αλλο pc αν εχεις τη δυνατοτητα, αν κανει τα ιδια τοτε πας για αλλαγη σιγουρα, αν παιζει κανονικα τοτε μπορεις και παλι να δοκιμασεις να το επιστρεψεις λεγοντας οτι δεν λειτουργει σωστα στο hardware σου με την ελπιδα οτι θα στο αλλαξουν
Evil_Skullman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μπορει το συγκεκριμενο ποντικι να'χει προβλημα.Επεστρεψε και ζητα να κανουν ελεγχο μπροστα σου.Θα στο αλλαξουν απευθειας και ολοι θα'ναι ΗΑPPY!
agrb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πολλά ποντίκια Microsoft παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι καθαρά πρόβλημα του hardware του ποντικιού. Πρέπει να το επιστρέψεις.
poscaman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 btw,το optical 4000 της ΜS τα σπαει...το χρησιμοποιω εδω κι εναμιση χρονο,καθημερινα απιστευτες ωρες και δεν εχει παθει τπτ.εχει φαει πεσιματα...
danaos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πολλά ποντίκια Microsoft παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.Είναι καθαρά πρόβλημα του hardware του ποντικιού. Πρέπει να το επιστρέψεις. To link (hardware) που έχεις βάλει δεν οδηγεί πουθενά...
agrb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 To link (hardware) που έχεις βάλει δεν οδηγεί πουθενά... Φίλε danaos το link αυτό μπαίνει αυτόματα, από μόνο του, με το που βλέπει το πρόγραμμα του editor αυτή τη λέξη! Όπως θα κατάλαβες εγώ δεν έβαλα κάποιο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.