GIANNIS400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 tο ξαναθυμηθηκα μετα απο 1,1/2 χρονο μη ρωτατε γιατι .εχω την X800 GTO PRO DDR3 της msi. το παιζει κανονικα το game me 1024x768 analysh,απο ram exω 2gb pcu E6400 παω καλα δυλαδη απο συστημα.δεν μου κολαει αλλα σε ορισμενα σημεια φενεται σα να κοβεται η εικονα απο την μεση της οθονης και πανω, σα να εχει καθυστερησει ελαχιστα βεβαια σε σχεση με το κατω μισω της υπολειπης οθονης.καποιος μου ειπε οτι αυτο ρυθμιζεται απο την καρτα γραφικων.μηπως ξερει κανεις.ευχαριστω
Arioch79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου και να ενεργοποιήσεις το vsync (κατακόρυφος συγχρονισμός). Τώρα επειδή δεν έχω ΑΤΙ και δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό με τους οδηγούς της, μπορείς να ψάξεις στο google για "X800 activate vsync" ή "force vsync" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δε νομίζω να είναι δύσκολο πάντως. Αν αναφέρεσαι στο demo του PES7 (ή PES2008), η επιλογή αυτή υπάρχει στις επιλογές γραφικών. Δυστυχώς, στα προηγούμενα ρυθμίζεται μόνο από τους οδηγούς της κάρτας γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.