Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 mac spoofing λεγεται το συγκεκριμενο.Αλλα αν κανει βολτες εδω κοντα ο apoikos ή καποιος αλλος moderator μαλλον παει για κλειδωμα το τοπικ και ειναι κριμα μια και αναφερετε το παιδι σε free wifi hotspots.Δεν ειναι νομιμο παιδες να μπαινουμε σε δικτυα αλλων ακομα και αν ειναι ξεκλειδωτα.Τωρα αν θελετε να βοηθησετε τον χριστιανο που το χει ξεφραγο αμπελι το δικτυο του,πασο...
alt10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 δλδ που μπορω να δυδαχτω το συγκεκριμενο τροπο haching να ησβαλω σε ξενα δυκτια εσεις δλδ που τα μαθατε?
KalEL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 εγω τα εμαθα στον στιβο της ζωης... LoL!! Etsi etsi...
KalEL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 alt10 ...mazeeeespouuu lemeeee min ton varate re paidia!!! kai go thelo na matho! alla den to eksoterikevo!
KalEL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 yparxoun pantos tropoi na mathe kapoios ektos apo edo fysika...
alt10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 για πειτε θα ηταν ενα πολυ ενδιαφερον θεμα αν και ολοι μας εχουμε dsl απλα για χομπι ξερερετε?
KalEL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 για πειτε θα ηταν ενα πολυ ενδιαφερον θεμα αν και ολοι μας εχουμε dsl απλα για χομπι ξερερετε? simply the google way...
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 νταξει και η πλακα εχει τα ορια της.βαλε το μυαλο σου να σκεφτει τι πρεπει να ψαξεις αν θελεις να hackαρεις WEP encrypted δικτυα
kpartsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα σπάσεις. Εγώ ας πούμε έχω κάνει allow μόνο τη MAC του δικού μου laptop, οπότε ενώ είναι ανοιχτό το WiFi δεν μπορεί να συνδεθεί κανένας με καμμία κυβέρνηση! Εκτος και αν ξέρετε κάτι... Καλά μην το λές!!!! Με λίγο Mac spoofing και ένα προγραμματάκι που προσομειώνει στο pc μου το δικό σου mac address συνδέομαι όποτε γουστάρω. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά ήρεμη βάλε ένα wpa password (ή καλύτερα wpa2, αν υποστηρίζεται από τον router σου και την κάρτα δικτύου σου) τουλάχιστον 60 χαρακτήρων που θα αλλάζεις μία με δύο φορές τον μήνα....
kpartsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 και τι παταω στην αναζητηση? Πλάκα μας κάνεις;;; Εδώ δεν ξέρεις να κάνεις μία απλή αναζήτηση στο google, θέλεις να χακάρεις και ασύρματα δίκτυα....
pcfan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 κανε μια βόλτα στα περιπτερα και πάρε το total hacker . είναι ένα περιοδικό για hack και στο τεύχος οκτωβρίου λείε πως spas wep key
ekeinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 φανταζομαι και τι περιπτερα το εχουν....Παντως το μυαλο στο ξενο μελι ολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.