Προς το περιεχόμενο

Free WiFi hotspots???

KalEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

mac spoofing λεγεται το συγκεκριμενο.Αλλα αν κανει βολτες εδω κοντα ο apoikos ή καποιος αλλος moderator μαλλον παει για κλειδωμα το τοπικ και ειναι κριμα μια και αναφερετε το παιδι σε free wifi hotspots.Δεν ειναι νομιμο παιδες να μπαινουμε σε δικτυα αλλων ακομα και αν ειναι ξεκλειδωτα.Τωρα αν θελετε να βοηθησετε τον χριστιανο που το χει ξεφραγο αμπελι το δικτυο του,πασο...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δλδ που μπορω να δυδαχτω το συγκεκριμενο τροπο haching να ησβαλω σε ξενα δυκτια εσεις δλδ που τα μαθατε?

Δημοσ.
για πειτε θα ηταν ενα πολυ ενδιαφερον θεμα αν και ολοι μας εχουμε dsl απλα για χομπι ξερερετε?

simply the google way...

Δημοσ.

νταξει και η πλακα εχει τα ορια της.βαλε το μυαλο σου να σκεφτει τι πρεπει να ψαξεις αν θελεις να hackαρεις WEP encrypted δικτυα

Δημοσ.
Δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα σπάσεις. Εγώ ας πούμε έχω κάνει allow μόνο τη MAC του δικού μου laptop, οπότε ενώ είναι ανοιχτό το WiFi δεν μπορεί να συνδεθεί κανένας με καμμία κυβέρνηση! Εκτος και αν ξέρετε κάτι...

Καλά μην το λές!!!! Με λίγο Mac spoofing και ένα προγραμματάκι που προσομειώνει στο pc μου το δικό σου mac address συνδέομαι όποτε γουστάρω. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά ήρεμη βάλε ένα wpa password (ή καλύτερα wpa2, αν υποστηρίζεται από τον router σου και την κάρτα δικτύου σου) τουλάχιστον 60 χαρακτήρων που θα αλλάζεις μία με δύο φορές τον μήνα....

Δημοσ.
και τι παταω στην αναζητηση?

Πλάκα μας κάνεις;;; Εδώ δεν ξέρεις να κάνεις μία απλή αναζήτηση στο google, θέλεις να χακάρεις και ασύρματα δίκτυα....

Δημοσ.

κανε μια βόλτα στα περιπτερα και πάρε το total hacker .

είναι ένα περιοδικό για hack και στο τεύχος οκτωβρίου λείε πως spas wep key

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...