KalEL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Pou mporo na vro? Konta sto kentro? Genika pia einai ta simeia?
21century Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Φιλε μου ελευθερα δικτυα υπαρχουν στο Συνταγμα, Θησείο, πλατεία Κοτζιά, αλλα και σε ορισμενα σημεια στο Αεροδρομιο...
KalEL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 επισης υπαρχει και το neighborhood way opa... katse... gia kanto liana... mou vromaei hacking...
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 opa... katse... gia kanto liana... mou vromaei hacking... ελα μωρε τι hacking.απλα υπαρχουν πολλα ανοιχτα ασυρματα δικτυα,σε πολλες γειτονιες.
alt10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 μπορω να μπω με καποιο τροπο σε ξενο δυκτιο με κοδικο?
TechnoState Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 an exei prostasia tote thelei ekseidikeumenes gnwseis gia na tin spaseis, pantws se kathe geitonia pia, me to psp mou tsimpaw toulaxiston 5-6 diktya, eee dynithws ena-dyo apo auta einai anoixta, xwris asfaleia..
KalEL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 an exei prostasia tote thelei ekseidikeumenes gnwseis gia na tin spaseis, pantws se kathe geitonia pia, me to psp mou tsimpaw toulaxiston 5-6 diktya, eee dynithws ena-dyo apo auta einai anoixta, xwris asfaleia.. paidia dn paizei... ego anoigo - vrisko gyro sta 5 diktya edo sti geitonia mou kai ola einai locked.. Ase pou ta perissotera einai OTENET kai Connex!
TechnoState Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 paidia dn paizei... ego anoigo - vrisko gyro sta 5 diktya edo sti geitonia mou kai ola einai locked.. Ase pou ta perissotera einai OTENET kai Connex! ..mallon irthe i wra na metakomiseis
alt10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 για πειτε γνωσεις για να τα σπασεις δεν το θελω για να το κανω αλλα να ξερω εγω εχω 20 mbps μια χαρα ευχαριστημενος
KalEL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ..mallon irthe i wra na metakomiseis :mad:GRRRRRR!!!!
PETROS13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 χε χε.. αυτή είναι η λύση μάλλον...με οτενετ και connx μην περιμένεις καμιά σπουδαία ταχύτητα.. άλλα αυτά και άλλο το ασύρματο δίκτυο που υπάρχει σε αρκετές γειτονιές..
pebbles Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα σπάσεις. Εγώ ας πούμε έχω κάνει allow μόνο τη MAC του δικού μου laptop, οπότε ενώ είναι ανοιχτό το WiFi δεν μπορεί να συνδεθεί κανένας με καμμία κυβέρνηση! Εκτος και αν ξέρετε κάτι...
dark_banishing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα και με mac filtering δεν γλιτώνεις αν ο άλλος σπάσει την προστασία σου. Γιατί από τα πακέτα που μεταδίδεις μπορεί να βρει την mac address σου και έπειτα να αλλάξει την δικιά του ώστε να φαίνεται ότι είσαι εσύ. Το θέμα είναι ότι πιο εύκολο για τον άλλο να πάει 100 μέτρα πιο πέρα και να βρει ένα unsecured δίκτυο να κάνει την δουλειά του.
KalEL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα και με mac filtering δεν γλιτώνεις αν ο άλλος σπάσει την προστασία σου. Γιατί από τα πακέτα που μεταδίδεις μπορεί να βρει την mac address σου και έπειτα να αλλάξει την δικιά του ώστε να φαίνεται ότι είσαι εσύ. Το θέμα είναι ότι πιο εύκολο για τον άλλο να πάει 100 μέτρα πιο πέρα και να βρει ένα unsecured δίκτυο να κάνει την δουλειά του. oreo afto alla akougetai poly epipedou hacker... Yparxei kamia diadikasioula i prepei na eisvaleis poly vathia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.